fredag den 16. september 2016

Spørgsmål til Hillarys læge

Spørgsmål til Hillarys læge

Ved at have fulgt Hillary Clintons karriere, og nu efter at have læst udtalelsen per 14. september fra Lisa Bardack M.D. om Ms. Clintons helbred har jeg nogle spørgsmål til lægen.


Hvad er årsagen til Ms. Clintons hosteanfald?


Hvad har du gjort for at afhjælpe disse hosteanfald hos hende?


Dan hun blev forstyrret i sin kampagne den 5. september i Cleveland med et hosteanfald der varede 90 sekunder før hun blev i stand til igen at tale, og derpå i de næste to minutter havde en ru og svag stemme, hvad var så din reaktion - når man tager de mange hosteanfald i de seneste måneder i betragtning? For eksempel i februar 2016 ved en tale i Harlems Schomburg Center, og i januar 2016 i Iowa og ved Benghazi høringerne i 2015?


Du fastslår at hun havde halsforstoppelse i januar og i dag har åndedrætsbesvær. Betyder dette at problemet er kronisk? Og ville dette være årsagen til hosteriet?


Vil du forvente en præsident Hillary Clinton vil lide af hyppige hosteanfald i sine år i embedet?


Hvordan kan det være at Ms. Clinton igen, og igen lader sig dehydrere så ofte, med alvorlige konsekvenser, såsom ikke at være i stand til at stå oprejst, som det skete ved Memorial for 9/11 i New York?


Skyldes problemet at du har anbefalet en vis mængde væske og hun ikke følger anbefalingen?


Hvilke yderligere skridt tog du for at få hende til overholde en kur efter begivenheden i Chappaqua i december 2012, da maveinfluenza og dehydrering gjorde at Ms. Clinton faldt, slog hovedet og fik hjernerystelse, og en blodprop i hjernen?


Mener du hun har fulgt dine korrektive skridt for at få nok væske?


Eller er problemet, ikke at hun ikke følger dine råd, men virus og infektioner er årsag til hun dehydrerer? Eller begge dele?  


7 år før hændelsen i december 2012 med dehydreringen fortalte Stepanie Pincus, M.D. en journalist i Buffalo, N.Y. at Mrs. Clinton besvimede bag scenen ved et møde hvor hun talte. Lægen sagde at årsagen var en akut mavetarm sygdom og hun havde brug for hvile og væsker for at komme sig.


Kan du forsikre offentligheden om at en præsident Clinton ikke vil tillade at hun igen bliver dehydreret til en farlig tilstand og at hendes lægehold vil forpligte sig til at det ikke sker?


Er det dig på billedet, ved siden af Ms. Clinton, ved 9/11 Memorial?


Hvis det er dig, tog du så hendes puls, og vidste du på det tidspunkt hun var dehydreret, eller blev det først klart senere, da hun kollapsede?


Den kan se ud til at det er samme person der her undersøger noget ved Ms. Clinton i også dette foto:


Kan du forklare os, hvad der foregår med Ms. Clinton i dette foto?


Du fastslår hun undertiden har brug for B-12. Hvad skyldes dette behov? Er det for at behandle symptomer på mangel på energi, svækkelse?


People Magazine har rapporteret at lungebetændelse har ramt “adskillige” af Clintons kampagnestab i Brooklyn, herunder “de som rejser med Clinton.”


Hvis man forudsætter at Ms. Clintons infektion ikke er smitsom, som det fremgår i din rapport, ville du da mene at denne rapport i People er uden betydning for at forstå din patients dårligdomme?


Det spørgsmål mange stiller om Hillary Clintons helbred kan opsummeres som følger:


Jovist, hun bliver ofte syg, men hvad bliver så det næste?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails