tirsdag den 6. september 2016

Ny Sharia politipatrulje i Hamburg?

Ny Sharia politipatrulje i Hamburg?

4

Islamisk Stat og “Sharia Politi” stickers er blevet set på køretøjer i Hamburg, og nogle frygter at ekstremister kan forsøge at genere borgerne. Imidlertid har politiet og sikkerhedstjenester benægtet disse rapporter.
Mindst et vidne er stået frem og hævder hun har set Islamisk Stats logo og Sharia Politi slogans på en bil i Hamburg. Ifølge kvinden så hun ved et trafiklys tre kvinder i en bil iført det fulde islamiske slør, fronten af bilen beskrev hun som havende et stort logo med en blå omkreds - der stod “Sharia Politi.”
Nu frygter nogle at de såkaldte Sharia patruljer der generede indbyggerne i Wuppertal i 2014 kunne være vendt tilbage til de tyske gader rapporterer Die Welt.
Kvinden der ønsker at være anonym fortalte avisen, at hun helt tydeligt så ordene “Sharia Politi” på bilen. Det originale sharia politi blev oprettet i 2014 af den radikale prædikant og konvertit til Islam Sven Lau. Lau skabte gruppen for at stå op imod det han bedømte som uislamisk eller “haram” opførsel i Wuppertal. Gruppen var iført meget markante jakker med ordene “Sharia Politi” på ryggen.
Sharia Patrol
Patruljerne generede de lokale indbyggere i området der drak, spillede eller var i færd med andre aktiviteter der betragtes som socialt acceptabelt i Vesten, og som ellers betragtes som ‘haram’ i muslimske lande. Gruppen satte også plakater op - meget lig deres britiske “Sharia Patrol” fæller – for at indikere at områder var “sharia kontrollerede zoner,” og dermed under islamisk hellig lov, fremfor tyske verdslige love. Alkohol, spil, musik, pornografi, prostitution, og stoffer var alle forbudt af gruppen i området.
Sven Lau viste sig at have nære bånd til radikale islamiske grupper og i år blev han  arresteret under mistanke om at hjælpe og rekruttere for Islamisk Stat. De tyske anklagere vurderede at Lau havde købt nattesynsbriller og andet udstyr for at hjælpe gruppen og han havde foretaget adskillige ture til Mellemøsten, hvor myndighederne siger han har kontakt til Islamisk Stat.
En lokal politiker i Hamburg tager den mulige genvækkelse af gruppen alvorligt. Cansu Ozdemir fra Venstrepartiet har indgivet en særlig anmodning ved Senatet i Hamburg for at forsøge at finde ud af, hvad politiet og efterretningstjenesterne ved om mulig sharia politi aktivitet. Senatet svarede at de ikke havde noget bevis på at sharia politi var aktivt i området.
Iølge Die Welt, var der en anden sag fra Dammtor jernbanestationenn, hvor vidner sagde de så logo fra Islamisk Stat hænge fra bagruden af en bus, hvor fem til syv burka klædte individer kunne ses. Politiet sagde der ikke er indgivet nogen formel oplysning vedrørende den hændelse.
http://www.breitbart.com/london/2016/08/12/new-sharia-police-patrol-forming-hamburg/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails