søndag den 4. september 2016

Huma Abedin som de facto fungerende præsident i 2017?

Huma som præsident i 2017?


Er der nogen der har lagt mærke til at Huma Abedin, livslang sympatisør med Det Muslimske Broderskab nu nærmest fungerer som Demokraternes kandidat til præsident?


Jeg tør vædde på at DNC ved det.


Hillarys helbred og sindstilstand ville kunne være fatal om hun blev ramt af et slagtilfælde, eller tager lidt for meget Coumadin, et af de lægemidler hun skal bruge. Offentligheden har næsten intet få at vide om hendes helbredstilstand. Men lægekyndige har set på omstændighederne og beviserne og på fotos af hende, - det ser farligt ud.
August 29,2016
Medierne kender sandheden, hvilket er grunden til de ihærdigt forsøger at benægte denne. De alle i forening. Donald Trump kommer med antydninger, hvilket han gør masser af gange.


Så venligst se lidt nærmere igen på aktuelle aktuelle fotos af Hillary, og på de kendte kendsgerninger om hendes medarbejder dag- og nat Huma Abedin.


Hvis du undlader at gøre det   ja så går du glip at det største og farligste politiske drama i vor tid.


Jeg ville begynde med at spekulere over om de dårlige nyheer om Hillarys helbred er en politisk løgn, fordi rationelle mennesker kan bare ikke tro det de læser. De afprøver, og afprøver og så en gang til - kendsgerningerne. Tro ikke disse mine ord, blot det du kan se med dine øjne. The New York Times vil helt sikkert ikke fortælle dig sandheden.


Når du ser det som lægekyndige mennesker over hele verden kan se, så vil det stå klart som dagslyset.


På grund af Hillarys åbenbare manglende kapacitet, kan hendes nære medarbejder Huma Abedin komme til at repræsentere det største strategiske bedrag siden D-Dag. Og dette er ingen joke.


Det Muslimske Broderskab, kaldet Ikhwan, burde huskes som Nazi-æraen “Islamischer Broederbund” grundlagt i 1928 som en Hitlerlignende organisation, under ledelse af Muftien af Jerusalem. Humas mor Saleh, er kun stråmand, der formodes at lede  en "non-profit UK charity" der ejer familiens propaganda tidsskrift. Hele Abedin familien har været gennem "The Institute for Muslim Minority Studies," herunder  Huma og hendes mor.


I Islam er kvinder af mindre værdi uden en mand, således blev familiens velgørenhedsorganisation helt sikkert oprettet af hendes far, der nu er død. TIMMS er udelukkende familievirksomheden, der fremstår som en nonprofit velgørenhedsorganisation i UK, og for Ikhwan, der har hovedkvarter i Gulfen, nu da de ikke længere kan arbejde i Cairo. Præsident Sisi af Egypten fører en intens kamp mod dem i det land, og deres allerstørste Jihad operation kan finde sted lige nu i Washington D.C.


Hillarys sygdom og Humas indflydelse over Demokraternes kampagne i 2016 kan ses på YouTube og på større konservative- og anti-Jihad websites. Enhver kan checke kendsgerningerne.


For Himlens skyld, åben øjnene, før det er alt for sent.


Muhammad, Islams profet var en stor krigsstrategiker og bedrager. Den første europæiske episke sang var Rolands Sang, der indeholder den berømte sætning “Han (Saraceneren) løj i hvert eneste ord.”


Det var ikke blot poetisk udtrykt, det var den skinbarlige sandhed om de muslimske invadører af Europa. Sun Tzu skrev at “krig er bedrag” og Islams krigsteologi er helt i overensstemmelse hermed.


Islam var en hyperaktiv krigerisk tro indtil 1922, da Tyrkiet fjernede det Osmanniske Kalifat under Kemal Ataturk. Før det angreb muslimske Jihadister ved kampagner regelmæssigt Europa, Kina, Indien, Rusland, Nordafrika og Mellemøsten - med stor succes.


Nøglen til at modstå Jihad handlede aldrig blot om våben og soldater, men om en strategisk forståelse af Islams grundlæggende bedrageriske operationer. Denne artikel handler om hvad der lige nu ser ud til at være det mest succesrige Jihad bedrag i menneskehedens historie.


Hvis ovenstående sætning ikke giver nogen mening for dig, så læs den igen. Hvis dine venner ikke forstår den, så bed dem læse den igen. Hvis dine politiske debatpartnere ikke fatter det - så en gang til.


Civilisationer der har overlevet Jihad siden den 7. århundrede har gjort det ved at lære af de bedrageriske operationer. I krig er overlevelse ikke udelukkende et spørgsmål om våben og ildkraft, men om ordets magt.


Huma Abedin er måske nu den med den største indflydelse på Demokraternes præsidentkandidat -- uden at have skullet gå gennem hele postyret med at komme i stilling til embedet.


Hillary er, som det så tydeligt kan ses, ‘handicappet’ som enhver ærlig læge eller sygeplejerske vil kunne fortælle dig.


Når hun sover eller har en af hendes dårlige perioder er der kun en person der kontrollerer adgangen til hende. Den person er Huma Abedin, en livslang Ikhwan hjernevasket - Det Muslimske Broderskab. Grundlagt i 1928 af Muftien af Jerusalem sammen med andre muslimske magthavere, der var dybt forelsket i ideen om at slå alle verdens jøder ihjel. Dette er to årtier før Israels Befrielseskrig, hvilket igen afslører de venstreorienteredes løgn om at det hele begyndte med Staten Israels oprettelse. .


Nu her i år 2016 er Ikhwan identisk med 1928 udgaven, fordi troende muslimer alle er fundamentalister. De fortolker skrifterne langt mere bogstaveligt end James Fallows nogensinde ville kunne drømme om at gøre.


Sandheden om Broderskabet/Brødrene er ikke en eller anden paranoid konspirationsteori. Historien har mange ægte konspirationer. Hitler arbejdede på en konspiration om at erobre verden og det samme gjorde Lenin og Stalin.


Slå politiske konspirationer op i Wikipedia eller andre pålidelige kilder.


Om Huma nogensinde har udviklet sig til en moderne person ved vi bare ikke, fordi barndommens indoktrinering er virkelig kraftfuld og afgørende. Huma har været indoktrineret hele sit liv af Ikhwan, som proklameret i året 1928 af ægte arabiske nazisympatisører der benytter sloganet:


"Vor eneste opgave er at dø for Allah.”


Som med alt de fremfører skal man tænke to eller tre gange over den dobbelte betydning. Jihad doktrinen er til overmål fyldt med dobbelte hentydninger.


I Jihad jargon er “det at dø for Allah” det samme som det vigtigste. Jihadist selvmorder. Som de bliver ved med at demonstrere over for ikke troende vesterlændinges øjne, samtidig med vi forbliver i benægtelse.


Nogle få eksempler:.
9/11?
Selvmord i stor skala.
Paris jihad mordene?
Ditto.
San Bernardino?
Ditto.
Nice massakren i Frankrig?
Ditto.
The London Underground bombing?  
Ditto.
Selvmordsangrebet på Egyptens præsident Anwar Sadat fordi han underskrev den første formelle Fredstraktat med Israel?


Jihad ***betyder*** selvmord med vilje på vantro og eks-muslimer overfor så mange som muligt. Hvis man bare myrder vantro er det ikke lige så godt som at dø som martyr ved samtidig at myrde vantro og forrædere.


Allah giver dobbelt point til selvmordsbombere fordi de demonstrerer deres ‘oprigtighed.’ Fundamentalistiske muslimer fejrer ofte deres selvmordsmartyrer med en officiel bryllupsceremoni, med stearinlys til naboerne. For symbolsk bliver martyrer gift til Allah.


(Blot det at slå sig selv ihjel for Allah tæller altså ikke. Selvmord fører dig direkte til Helvede. Der er ingen anden prisværdig vej til at være Allahs elskede i Himlen, med den ‘fulde pakke’ af et endeløst antal sprøde jomfruer, der aldrig bliver ældre. Selv 72 jomfruer kan jo blive kedsommeligt.


Amerikanerne burde huske på Jim Jones og Guyana. Tænk på de knivstikkende Jihad mordere i Jerusalem nu om stunder. Tænk på Bushido krigerne med deres barberbladskarpe sværd, der omhyggeligt var blevet smedet til at hugge hoveder af. Tænk på de tapre Sioux indianere der stormede ind i fjendens landsbyer for at plyndre og hærge,


Men frem for alt så tænk over Huma og hendes indoktrinerende lærere gennem hele livet, begyndende med mor og far Abedin (Se venligst MEMRI.org og adskillige videoer af tidlig indoktrinering fra Hamas af børn og de ‘fredselskende’ palæstinensere.)


De fleste af os betragter vel Huma som en attraktiv ung kvinde med livet foran sig. For de muslimske fundamentalister er hun først og fremmest en muslimsk kvinde - en muslima. Intet andet gælder.


Det er intet andet end kulter. De er i forbløffende grad almindelige. I det berømte Stanford eksperiment blev de studerende på Stanford meget let indoktrineret af myndighedspersoner iført en kittel.


Hver generation har sin lille ‘høst’ af Jim Jones lignende kulter.


I fundamentalistisk islam dømmes unge kvinder til døden, for at beskytte familiens ære og omdømme er vigtigst. De betragtes som skøger og forrædere. Ved at komme sammen med drenge har de svigtet troen, og deres fædre og brødre har kun en pligt - at slå deres søstre, døtre ihjel.


Husk venligst at dette er troen Huma voksede op i. I radikal Islam indoktrineres unge børn længe før de selv kan tænke. Børn har ingen mentale forsvarsværker og - som jesuitterne plejede at sige - “giv mig et barn før det fyldet 10, og vi vi eje ham hele livet.” Det er stadig sandt i dag, fordi vor grundlæggende natur har ikke ændret sig.


Islam er en krigskult - ikke så usædvanligt i menneskehedens historie. Japans Bushido var også en krigskult, og var meget nær ved at smadre vor Stillehavsflåde ved Pearl Harbor. Vore hangarskibe var heldigvis til søs, men vore største slagskibe blev sænket, og søfolk i tusindvis døde. Venstreorienterede har specialiseret sig i en meget selektiv hukommelse, og de husker, aldrig, aldrig, hvordan Amerika var tæt på de totale nederlag den dag.


Muhammad, profeten, var en fremragende bedrager i krig, hvilket er årsagen til det lykkedes ham at overraske og slå sine fjender ihjel igen og igen. I dag falder verdens medier konstant for krigsudtrykket “hudna” som de oversætter som “fred.” Stakkels vildledte tåber.


“Hudna” betyder ikke frem, men en midlertidig “våbenhvile,” der gør, at aggressorerne får tid til at komme sig og organisere endnu et overraskelsesangreb. Det er standarden i stammekrige, som vist af den måske vigtigste antropolog i vor tid Napoleon Chagnon. Han burde være tvangslæsning for eftertænksomme voksne. Du vil ikke kunne forstå menneskets krig og vold hvis man ikke læser ham, - f.eks. på nettet.


Men tilbage til Hillary og Huma.


På den skæbnesvangre nat den 11. september 2012, den udvalgte nat for Jihadist angrebet på vor facilitet i Benghazi, kan det have været Huma Abedin, Hillarys personlige assistent der tog beslutningen om ikke at vække hende.


Da vi nu ved at Broderskabet var direkte medvirkende til mordene i Benghazi må det formodes at Huma havde kendskab til forvarsler fra præsident Morsi i Egypten, Det Muslimske Broderskabs overhoved på det tidspunkt.


US ambassaden i Cairo, Egypten blev også angrebet den samme dag, og the New York Times havde en forbløffende godt timet fotoserie på forsiden, der viste al-Quedas sorte flag over en del af ambassadeområdet.
Billedresultat for huma abedin as president
Man kan ikke bare storme US ambassaden i Cairo uden den aktive medvirken af regimet, der var under ledelse af folk fra Det Muslimske Broderskab på den tid. På lignende vis kan man ikke beordre betjente på vagttjeneste i Benghazi til ikke at være tilstede i dagene op til 9/11.12, uden den aktive medvirken af hvilken som helst libysk bande der havde styringen i Benghazi. Hvilket viste sig, ganske ‘mirakuløst’ at være AQAM, - al-Queda i Maghreb - endnu en Sunni terroristbande - ligesom Broderskabet.


Hvilket sammenfald! To Sunni terrorangreb den samme dag, den 11. september 2012, på to forskellige US diplomatiske lejre, den ene i Cairo, (dengang under Mohammed Morsi, chefen for Broderskabet) og endnu et lignende morderisk overfald for at slå vor ambassadør til Libyen ihjel, der så tilfældigvis fandt sted i Benghazi den 11. september det år. Lige før Obama blev valgt anden gang. Jovist miraklernes tid er ikke forbi.


Angreb fra to sider på samme tid er al-Quedas kendetegn for krig, som enhver amerikansk borger nu burde vide. Den 11. september 2001, slagtede saudisk trænede jihadister civilt US kabinepersonale og piloter på American og United Airlines fly, og fløj de gigantiske fly med forbløffende præcision ind i Twin Towers og Pentagon.


Det er to terrormål samtidig - og hver gang.


Hillary's helbredskrise kan meget vel stamme fra før september 2012, dagen for angrebet i Benghazi, lige før Obamas valg anden gang.


Den nat, på det tidspunkt alarmen om ekstremisternes overfald løb ind til Udenrigsministeriet (hvilket sker hver gang der er et angreb på US flager, officerer eller diplomater) kunne Huma have sagt til SecState beskyttelsesafdelingen at hendes chef skulle sove, af hensyn og frygt for at forværre hendes helbredsudfordring. Den advarsel burde være kommet til Det Hvide Hus, til Pentagon i løbet af tre minutter efter AQAMs og Broderskabets angreb i Benghazi, og angrebet mod ambassaden i Cairo.


En eller anden højsttående embedsmand på vagt kan have kontaktet Det Hvide Hus, men Obama besvarede åbenbart ikke opkaldet.


Endnu en tilfældighed? Måske.


Derfor finder de på en uduelig løgn til medierne, og gentog den alle i enighed, som de plejer at gøre. Dette er den sædvanlige praksis for Obama og de har benyttet den tusinder af gange, også længe før 11. september 2012.


Hvis vore ‘ærlige’ medier på en eller anden vis proklamerer Hillary som vinder at de kommende debatter med Donald Trump, og hvis millioner af medamerikanere kan få sig selv til at stemme på hende så kan Huma Abedin meget vel blive de facto siddende præsident for United States i januar 2017.


Hvis Huma viser sig at være en god og loyal amerikaner kan du så forestille dig de afpresningsmail og det materiale som Broderskabet har på hende, hendes mor, og selvfølgelig Tony the Wiener, Humas ægtemand (eks)?


Det er ikke fiktion.


Dette kan blive virkeligheden.


http://www.americanthinker.com/articles/2016/09/huma_for_acting_president_in_2017_.html#ixzz4JCmifkBy

Kan kun anbefale at man på bloggen søger under navnet Huma Abedin - der dukker 'bedårende' artikler op om hende og Hillarys samarbejde.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails