mandag den 5. juli 2010

Første muslim i Amerika - Oh rædsel

Mød Amerika’s Første Muslim: Oh, en rædsel

Paul L. Williams

Islam er den “gamle tids religion.” – Timothy Drew (alias Ædle Drew Ali)
I sin tale på universitetet i Kairo, Ægypten, sagde præsident Obama at Islam "altid har været en del af Amerikas historie," og tilføjede så, at muslimerne har "beriget" USA siden nationens grundlæggelse.

Obamas udtalelse rejser spørgsmålet som kun få historikere, for ikke at tale om officielt udnævnte, har stillet før i tiden.

Hvem var den første amerikanske muslim?

Nogle fastholder at denne glemte figur var en maurisk slave der blev transporteret til South Carolina i 1587. Dette er problematisk, da der ikke er det mindste historiske bevis, der kan støtte denne formodning.

Historisk bevis eksisterer imidlertid for at Ayuiba Suleiman Diallo og Omar ibn Said blev transporteret til Den Nye Verden som slaver i 1731. Men beviset er også, at disse slaver blev sendt retur til Afrika i 1734.

Nogle få muslimske forfattere fastholder, at Amerikas første muslim var en indfødt amerikaner ved navn Mahomet. Baggrunden for denne påstand er at navnet Mahomet har en vis lighed med navnet på Allahs profet. Det samme argument kan naturligvis benyttes for at sige at Mahomet var en mohikaner eller en mahayaner. (indianerstammer)

Hvis nu ikke Mahomet er kvalificeret, så må titlen tilhører Peter Salem, en tidligere slave der kæmpede i Slaget ved Bunker Hill. Denne tapre figur, får vi at vide, må have været muslim da "Salem" har en etymologisk lighed med "Salaam" det arabiske ord for fred. Sådanne argumenter kan dog benyttes med lige så stor overbevisning til at antage af denne standhaftige figurs hjemsted var Salem, Massachusetts.

Når alle forsøg nu falder igennem som bevis på, at en troende muslim boede i kolonitidens Amerika, da vender islamiske revisionister sig til legenden og beretningen om "Gamle Tom," en 19. århundredes slave på en plantage i Georgia der angiveligt proklamerede på sit dødsleje: "Allah er Gud og Muhammad er hans Profet."

Selvfølgelig er der ikke dokumentation for at "Gamle Tom Muhamedaneren" nogensinde har levet, og skulle have udtalt shahadah samtidig med han opgav ånden.

Hvem var så Amerikas første muslim?

Her følger så introduktionen af Timothy Drew.

Islam ankom ikke til Den Nye Verden med en bådfuld sorte slaver eller muslimske missionærer. Den stammer ikke fra bomuldsmarkerne eller fra læreanstalternes efeu. (eufemisme for de store universiteter-synopsis-kommentar) Islam trådte første gang frem i skikkelse af Timothy Drew, en afro/amerikaner og sælger af 'mirakelolie' der dukkede op på et gadehjørne i Newark, New Jersey cirka 1910, som "Allahs frelsesprofet."

Timothy Drew er ikke et emne for Black History Month. Han har ikke været emne for en PBS dokumentar, heller ikke for en kritisk biografi. De fleste historieprofessorer, selv ved de mest prestigefyldte sorte universiteter kender kun lidt til ham. Men kun få andre afro/amerikanske ledere har kastet en større skygge. Uden Drew ville der ikke var sorte ledere som Elijah Mohammed, Malcolm X, Mukasa Dada, Stokely Carmichael, H. Rap Brown eller Louis Farrakhan; ingen organisationer som Black Panthers, Black Power Movement, Student Nonviolent Coordinating Committee, Death Angels; ingen rap og hip-hop kunstnere som Public Enemy, Ice Cube, KRS-One, X-Clan eller Lauryn Hill; og heller ingen Barack Obama.

I 1913 blev Timothy Drew kendt som Noble (ædle) Drew Ali der lykkedes at overbevise hundredevis af negre i Newark om, at de ikke var efterkommere af afrikanske slaver, men sønner og døtre af mauriske berbere, de samme maurere der havde indført slaveriet på Guldkysten af Afrika. I 1913 åbnede han, hvad der omtales som den første moske i Amerika - det Hellige Moabitter Tempel for Verdens Videnskab også kendt som Kanaaniter Templet. "Maurererne boede langs med Mississippi floden før den europæiske mand kom til dem," fortalte Drew sin flok. "Bananerne var større og druerne kunne man kun have fire af i hånden. Det krævede to mand med stænger at bære en klase vindruer." (i)


Ingen indenfor den Mauriske Videnskabs Bevægelse indså, at profeten Muhammad betragtede den sorte race med foragt og henviste til negrene som "rosinhoveder" adskillige gang i Hadith (I:662; 9:256)(ii)

Bælter og mirakelolie!

Det krævedes af de mandlige medlemmer af Templet, at de bar en officiel rød fez (købes for 3 dollars), et bælte (5 dollars) og en klædning (5 dollars).(iii) Kvinderne skulle dække deres hår i alle offentlige forsamlinger og at pryde deres tørklæde med en blå og oval maurisk nål (3 dollar). Alle medlemmer blev opmuntret til at tilføje "Bey" eller "El" til deres navne for at vise deres mauriske herkomst på deres medlemskort (skulle fornyes hvert år for 1 dollar).

Ved at modtage et sådan medlemskabskort repræsenteredes adskillelsen fra deres amerikanske borgerskab fortalte Drew sin flok. "At være født her gør dig ikke til en borger," fortalte Drew sine disciple. Denne påstand resulterede i, at mange tempel medlemmer nægtede at tjene i overensstemmelse med Selective Service Act af 1917 (militærtjeneste)

De nye amerikanske muslimer havde pligt til at overvære fredagsbønnerne og at betale en månedlig afgift på 2 dollars for mænd og 1 dollar for kvinder. De blev opmuntret til at købe Noble Drews magiske eliksirer (mirakelolien)- Gammel Maurisk Helbredende Olie, Maurisk Blodrensende Bademiddel og Maurisk Urte Te mod menneskelige lidelser mod erlæggelse af en angiven afgift. "Mine remedier," erklærede Drew, "vil kurere Jer for alt det i er født med."(v)

Det Nye Mekka!

Templet i Newark blev en sådan succes, at Profeten åbnede andre templer i Harlem, Brooklyn, Philadelphia, Cleveland, Toledo, Detroit, Indianapolis, Milwaukee, Kansas City, Norfolk og Louisville Kentucky. I 1925 bosatte Drew sig i Chicago, hvor han etablerede bevægelsen helligste sted på Indiana Avenue. "Chicago, Illinois skal være vort nye Mekka," sagde han.(vii)

I 1926 da Maurisk Videnskabs Tempel blev et lovligt selskab havde bevægelsen indfanget mere end 32000 tilhængere. Indenfor de næste tre år, blev der etableret en kæde af andre templer - 36 ialt - over hele landet. Templerne blev ledet af Stor Sheiker og "Store Sheikinder" der var blevet udnævnt af Noble Drew. En sådan "Stor Sheikinde" viste sig at være Pearl Jones Ali, tanten til en af Noble Drews koner.(viii)

I 1929 kunne Chicago afdelingen prale med at have 12000 medlemmer. Detroit 10000. Bevægelsen drev købmandsforetninger, tøjbutikker og The Moorish Voice, en landsdækkende avis.

Hvem er Muhammad???

En muslim fra Mellemøsten der tilfældigvis dumpede ind i en af Drew's Mauriske Templer på en fredag aften ville have troet at det totale galskab var blevet sluppet løs. Tempelmedlemmerne med deres røde fez', gule pludderbukser og krumme snabelsko kendte absolut intet til de fem søjler i Islam. De bad stående med to fingre på den ene hånd, og alle fem på den anden løftet. De kendte intet til exordium (opbygning af en prædiken) eller endog (hvordan bøn indledes) - basmalah.'

De påstod af Muhammad var sort, selvom de forskellige
hadiths taler om Profetens hvide hud. De mente, at islams hellige by var Marokko, ikke Mekka. De holdt fast i chokerende fejltagelser såsom deres insisteren på, at Noble Drew var en guddommelig ordineret Profet fra Allah - et kætteri i islam, der lærer at profeternes tidsalder sluttede med Muhammads død. De præsenterede sig som "engleagtige Guder," selvom ordene i shahadah - Ashhadu an la ilaha illa Llah ("jeg bevidner af der er ingen anden Gud end Allah") - er selve grundsubstansen i den muslimske tro.

Berømmelse, Rigdom og Polygami!

Sådanne omstændigheder syntes ikke at bekymre Drew og hans tilhængere dér tilbage i oktober 1928, da det første landskonvent for Maurisk Videnskab Tempel fandt sted i Chicago. På den tid kunne Drew prale med at bevægelsen havde mere end 100000 tilhængere, og hans årlige løn var bogført til 36000 dollars, en formue på det tidspunkt. (iX) Profeten modtog hertil stipendier for sine leveomkostnnger, herunder betalingen af lån på hans luksus besiddelser på Chicagos South Side, og løn til hans chauffør, stuepige, butler og andre ansatte i hjemmet. Han havde adskillige koner, en skare af konkubiner og var far til mindst 20 børn. (x) Når han blev træt af en kone, så ville han lade sig "skille" fra hende og giftede sig med en anden. Han havde altid fire koner samtidigt, og betalte for hver deres separate bolig.

Mord og det rene vanvid!

Den 12. marts 1929 iværksatte Claude Greene Bey, Drews privatchauffør et kup ved at udnævne sig selv til Grand Sheik, og fjernede alle arkiver og møbler fra Drews hovedkvarter, og lavede sit eget rivaliserende tempel ved Unity House, i den nordlige del af Chicago, hvor han begyndte at tale om mord på alle hvide og alle maurere der var imod hans lederskab. Drew fik fat i nogle slynger udefra, herunder Ira Johnson Bey fra Pittsburg til at kvæle oprøret. Tre dage senere blev Greene fundet skudt og knivstukket i en gyde bag Unity House.(xi)

Drew, der var vært ved en fest for at fejre Greenes død blev arresteret som medvirkende til drab. Han blev løsladt mod kaution og udnævnte hurtigt David Ford alias Master Fard Muhammad som overhoved for bevægelsen den 20. juli 1929. Det var ikke et klogt træk. Fard var en forbryder med 58 forskellige alias. Han havde afsonet 3 år i San Quentin før sin løsladelse den 27. maj 1929. (xii) Han købte en enkeltbillet til Chicago, hvor han tilsluttede sig Maurisk Videnskab Tempel.

En måned senere blev Noble Drew Ali fundet død i sit hjem. Omstændighederne ved dødsfaldet er aldrig blevet fastslået. Adskillige af hans tilhængere spekulerede på om han døde som et resultat af skader ved gennembankning af politiet; andre insisterer på, at han blev myrdet af sine rivaler. En obduktion blev ikke gennemført, og heller ikke en dybdegående politiefterforskning.

Islams fremtid i Amerika lå nu hos Fard Muhammad, den nu herskende Grand Sheik som havde pakket sydfrugterne og drog afsted til Detroit for at skabe Nation of Islam - en bevægelse der har givet os Elijah Muhammad, Malcolm X og Muhammad Ali. (se evt. denne artikel om Ali på synopsis)

Drew’s eftermæle og arv!

Timothy Drew - en uuddannet og skrupelløs svindler - overbeviste det sorte samfund i Amerika om, at Islam var deres oprindelige religion og at Kristendommen repræsenterer den hvide mands undertrykkende religion. For nuværende er Islam den hurtigst voksende religion i Amerika, og 90% af konvertitterne er afro/amerikanere. 60% af disse afro/amerikanere er konverteret mens de var i fængsel. Mange af templerne som Drew oprettede er nu wahhabistiske moskeer, der har til formål at opflamme til Jihad og opildne til antiamerikanske følelser blandt de fattige og disillusionerede indbyggere i nationens større byer.

FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Paul L. Williams is the author of The Day of Islam: The Annihilation of America and the Western World, The Al Qaeda Connection, and other best-selling books. He is a frequent guest on such national news networks as ABC News, CBS News, Fox News, MSNBC, and NPR. Visit his website at thelastcrusade.org

[i] Prophecies and Hadiths of Prophet Nobel Drew Ali, as transcribed in 1972 from Dr. Rufus German-Bey to Divine Minister N. Pleasant-Bey, Swift Angel #1,http://www.sevensealspublicantions.com/1600873.html
[ii] Brigitte Gabriel, They Must Be Stopped: Why We Must Defeat Radical Islam and How We Can Do It (New York: St. Martin’s Press, 2008), p. 82. Also see Abdullah al-Araby, “Neither Black nor African,” Islam Review, islamreview.com
[iii] FBI Document #32701, Moorish Science Temple.
[iv] Ibid.
[v] Prophecies and Hadiths of Prophet Noble Drew Ali.
[vi] FBI Document #32701, Moorish Science Temple.
[vii] Ibid.
[viii] Debra Washington Mubashshir, “Forgotten Fruit of the City: Chicago and the Moorish Science Temple of America,” Cross Currents, Spring 2001.
[ix] FBI Document #11249, Moorish Science Temple. Adrian Morgan, “Nation of Islam - - What Is It?” Family Security Matters, March 6, 2007; http://www.familysecurity matters.org/homeland.php?id=782248
[x] “Birthday of Moorish Leader Is Celebrated,” Chicago Defender, January 12, 1929.
[xi] Adrian Morgan, “Nation of Islam - - What Is It?”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails