fredag den 2. juli 2010

Stadig færre venner fra venstre side

Ikke mange venstreorienterede venner længere

Burt Prelutsky

Der var en tid da folk kunne være uenige om politik, og så stadig have fælles respekt og hengivenhed for hinanden, men jeg tror den tid er forbi. Skønt der stadig er nogle få venstreorienterede i min vennekreds og bekendtskaber, så bliver kredsen dog mindre og mindre, og prisen for at bevare forbindelsen er, at man sædvanligvis skal bide sig i tungen.

Med min alder og i denne tid har jeg ingen kvaler med at bedømme en anden persons karakter, værdier og patriotisme ved den politik han giver udtryk for. Hvilket i store træk burde forklare, hvorfor jeg foragter Barack Obama.

Konstant bliver vi mindet om at Koranen retfærdiggør at muslimer frækt kan lyve overfor ikke-troende så længe det gøres for at fremme islams sag. Hvordan er det så meget anderledes fra trossystemet på venstrefløjen?

Uanset om de insisterer på at global opvarmning vil få havene til at stige med flere meter; at heteroseksuel AIDS er det helt sotre sundhedsproblem; at lovlydige amerikanere ikke kan betroes at eje et våben; at hver nation og hver kultur er vor egen overlegen; at illegale indvandrere og islamiske jihadister skal have ret til alle de rettigheder og privilegier som U.S. borgerne har; at det at give yderligere 31 millioner mennesker sundhedsforsikring vil spare os for milliarder af dollars; at Højesteretsdommerne sådan set burde være socialarbejdere der skal være iklædt deres kjoler på arbejde; at det at bore efter olie og grave kul op er ondt; at vindmøller og solstråler kan give al den energi som en moderne industrination har brug for; at kristne symboler bør fjernes fra udsmykningerne i landskabet; og at omfordelingen af den personlige velstand er moralsk nødvendigt; så udstiller de venstreorienterede en arrogant foragt for de traditionelle amerikanske værdier, for ikke at nævne foragten for logik og sund fornuft.

Når en person som Eric Holder, efter i ugevis at have truet med at gribe ind mod Arizona's immigrationslov, så fortæller kongreskomiteen at han ikke har haft tid til at læse lovens 15 sider, og så blander denne løgn sammen med at nægte at anerkende at radikal islam måske blot delvist ville kunne forklare den besynderlige opførsel hos Major Hasan (Fort Hood massakren) og med underbuksebombemanden og Times Square terroristen, da indser man at den eneste person der er mere skræmmende end statsanklageren, er den psykopat der udnævnte ham.

I sin nye bog slår, Burt Prelutsky, som en moderne Zorro, til mod venstreorienterede ikoner: "Liberals: America's Termites or It's A Shame That Liberals, Unlike Hamsters, Never Eat Their Young"

Når jeg på skrift kommer med et stort angreb på venstreorienterede, kan jeg regne med at høre fra nogen der benægter mine påstande ved at påpege, at han ikke går ind for våbenkontrol, eller at han anerkender at Nancy Pelosi måske ikke lige frem er Moder Theresa. Skønt jeg altid forsøger at spørge på venligste vis, i mit eget hoved, tænker jeg dog, "Javel, fjols."

Sådanne mennesker bør forstå, at når jeg eller nogen anden på højrefløjen klager over socialismens ondskaber, så lader vi ikke som om vi har interviewet hver eneste idiot, der gik ind for Håb og Forandring i 2008. Vi henviser til de ledere der taler på deres vegne. Udueligheder som Obama, Reid, Pelosi, Napolitano, Waxman, Schumer, Kerry og Barnet Frank, der lader som om de er for demokratiet, men derpå sætter etiket på de millioner af amerikanere der tilfældigvis er med i Tea Party Bevægelsen - der forresten, er langt den mest demokratiske gruppe, mere end de som sidder i Huset eller Senatet - som bøller, racister og hjernedødt rakkerpak.

Venstreorienterede kalder borgerlige intolerante, men deres egen tolerance lader aldrig til at at komme udover de som er uenige med deres plan om på radikal vis at forvandle Amerika. På universiteterne i hele landet, lukker disse ytringsfrihedens tilhængere konstant munden på de som forsøger at benytte First Amendment.

På de samme læreanstalter, hylder professorerne typer som Mao, Fidel og Che. Resultatet er at studenterne hader Israel, og de demonstrerer til fordel for selvmordsbombere og andre islamiske kraftidioter.

Højtprofilerede medlemmer af popkulturen, såsom Michael Mooere, Rosie O'Donnell, Jon Stewart, Joy Behar, Bill Maher og Janeane Garofalo bejler om at være den dummeste af de dumme, og derefter hyldes de for deres oprigtighed, mod og skarpsyn.

Oliver Stone slentrer stolt hånd i hånd med Hugo Chavez ved en filmfestival, og Sean Penn vil gerne have at alle der kalder Chavez en diktator skal arresteres. Steven Spielberg indrømmer at de syv timer han tilbragte med Fidel Castro, var de vigtigste i hans liv.

James Cameron, der beskylder amerikansk teknologi for at ødelægge Planeten, kan ikke se ironien ved den kendsgerning at han brugte hundrevis millioner dollars af amerikansk teknologi for at lave sin 3 timer lange film om ondskaberne ved netop - amerikansk teknologi. Det at han er intellektuelt nærsynet kan hjælpe med til at forklare, hvorfor der ikke er den mindste form for humor i nogen af hans film.

Det halve af Hollywood har underskrevet et bønskrift til fordel for børnevoldtægtsmanden Roman Polanski og krævet at han ikke retsforfølges for han ækle forbrydelse. Jeg synes at det måske ville have været mere end nok da de foragtelige numseslikkere viste deres støtte til denne perverse person da de gav ham en Oscar for nogle få år siden.

Woody Allen der er gammel nok til at vide bedre sagde: "Det ville være fint, hvis Obama kunne være diktator i nogle få år, fordi så ville han kunne gøre en masse godt hurtigt." Allen, som var gammel nok til at vide at man ikke tager nøgenbilleder af sin teenage steddatter tilføjede, "Jeg er tilfreds med Obama. Jeg mener han er fremragende. Det Republikanske Parti burde fjerne sig og ikke forsøge at skade ham."

I tilfælde af at nogen af Jer eventuelt skulle have undret jer over, hvorfor alle de jøder der kunne have forladt Tyskland før Hitler,og ikke gjorde det inden Hitler kunne overføre "Mein Kampf" til den nationale politik, da vil Woody Allens bemærkninger kunne være en del af svaret. Måske tænkte også de, at det ville være en god ide hvis Hitler var diktator i noge få år.

Hollywood er et samfund af enstænkende idioter der er så utroligt optaget at ting som forureningen af atmosfæren, af cigaretrøgen og co2 udledninger, men ikke vil tage medansvar for at forurene kulturen med pornografi, vulgaritet, rap musik, og film der utvetydigt fremstiller forretningsmænd som skurke, amerikanske soldater som sadister og borgerlige som fjolser.

Samtidig kan vi opleve at præsidenten for USA taler med barske ord til folket i Arizona mens han bøjer sig og skraber i støvet for Mexicos præsident. Vi har også set hans viceudenrigsminister, en fyr ved navn Michael Posner, en halvtåbe, der uden tvivl brugte sine år på high-school med løbe efter andre, og som fordømmer Arizona overfor disse dydens og menneskerettighedsforkæmpernes hædersmænd - De Røde Kinesere.

Obama med to teleprompters

Når vi nu har nævnt Obama, da må jeg indrømme at jeg længes efter de første dage med hans administration da det blot var indholdet i kans taler der gav mig kvalme. Men mon ikke han er blevet træt af at blive drillet med at han er afhængig af teleprompters for bare at sige "God Aften," fordi her på det seneste er det som om han tilsyneladende taler fra bladet da han er begyndt at bevæge hovedet som en metronom hver andet øjeblik.

Nogen burde fortælle ham at nu kan han ikke snyde nogen mere. Vi ved alle at han nu benytter to teleprompter, en på hver side, og jeg ville inderligt ønske han holdt op med det. At lytte til ham er slemt nok, men også at se på ham nu om stunder, ja, det gør mig søsyg.

Burt Pr elutsky has been a humor columnist for the L.A. Times, a movie critic for Los Angeles magazine and a freelance writer for TV Guide, Modern Maturity, the N.Y. Times and Sports Illustrated. His brand new book is entitled "Liberals: America's Termites or It's A Shame That Liberals, Unlike Hamsters, Never Eat Their Young" and is available at the WND Superstore.

Læs denne kommentar om Obamas brug af Teleprompter: Pinligt, pinligt.

I samme forbindelse kan nævnes Obamas fejlagtige brug af TelePrompter ved den irske premierministers besøg, hvor han kom til at holde den tale som den irske premierminister skulle holde. I talen takkede han sig selv for invitationen. Læs evt. her http://bighollywood.breitbart.com/jromano/2009/03/18/hotflash-obama-as-ron-burgundy/

Det mest utrolige er dog at der ikke endnu er lagt en video ud med denne eklatante fejlbedømmelse. Hvis George W. Bush havde fejlet i en sådan sag ville alle have kastet sig over ham for endnu engang at slå fast at manden er idiot. Men med Obama, skal en sådan historie ikke frem i mediernes søgelys. Hvilket hykleri.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails