tirsdag den 6. juli 2010

Ofre for Lockerbie endnu engang

Lockerbie bombemanden kan leve 10-20 år længere

Phil Boehmke

Den 20. august 2009 blev Abdel Basset al-Megrahi løsladt fra fængslet i Skotland og fik lov til at vende tilbage til Libyen, fordi man forventede at han ville dø i løbet af tre måneder. Ifølge UK Telegraph har en af lægerne der undersøgte Megrahi sidste sommer fornylig sagt at den berygtede Lockerbie bombemand kunne leve endnu 10 eller endog 20 år.http://static.guim.co.uk/sys-images/Guardian/Pix/pictures/2009/8/21/1250840723501/The-Lockerbie-bomber-Abde-001.jpg
Hyldest og folkefest for en morder ved hjemkomsten i Libyen
Hvilke 'store' uangribelige statsledere!!!!

Professor Karol Sikora der er dekan for læger på Buckingham University har måske haft en noget større rolle at spille i Megrahi's løsladelse, end man har været klar over tidligere.

Regeringen i Skotland fastholder at det var Kenny MacAskill, justitsministeren, der tog den endelige beslutning om at løslade Megrahi med baggrund i en lægerapport af Dr. Andrew Fraser. lederen af sundheds- og plejesketoren ved det skotske fængselsvæsen (SPS).

Imidlertid.


En artikel i Sunday Times siger, at de libyske myndigheder, der var ivrige efter at få Megreahi løsladt, bad flere eksperter om at anslå en tremåneders vurdering af bombemandens liv, men at det kun var professor Sikora der indvilligede.

I en afslørende udtalelse sagde professor Sikora.

"Det var tydeligt hvad de havde som mål. Tre måneder var det længste. Set ud fra omstændighederne følte jeg, jeg godt kunne retfærdigøre det."

Såvel den libyske regering som den britiske regering synes at have ledt efter en metode til at retfærdiggøre tilbagesendelsen af Megrahi til hans hjemland, og benyttede medmenneskelige grunde som middel til at indfri dette mål. Kravet for en tidlig løsladelse, med baggrund i lægelige hensyn er, at fangen er dødeligt syg og forventes at ville dø i løbet af tre måneder.

Jack Straw, dengang Justistsminister ved Westminster, indrømmede sidste år, at en handels og olieaftale var en væsentlig del af den britiske regerings beslutning om at indbefatte Megrahi i en tidligere indgået aftale med Libyen om fangeudveksling.
Han skrev til sin skotske kollega for at gøre opmærksom på, "at det var i United Kingdoms væsentligste interesse" at gøre det muligt, at Megrahi vendte tilbage til Libyen..

I februar måned i American Thinker skrev jeg om, hvordan Kenny MacAskill havde diskuteret frigivelsen af Lockerbie bombemanden med U.S. udenrigsminister Hillary Clinton og U.S. Chefanklager Eric Holder, før han tog sin endelige beslutning. Den officielle reaktion fra Obama administrationen gik ud på blot at give udtryk for deres manglende tilslutning til at Megrahi blev løsladt før tid..

Adskillige medlmmer af U.S. Senatet herunder John Kerry, Richard Lugar and Frank Lautenberg bad om en senatshøring om sagen, men næsten et år efter er den ikke blevet igangsat. Vennerne og familierne til de 270 personer (189 amerikanere) der blev myrdet i luften over Lockerbie, Skotland, er endnu engang blevet ofre, men denne gang er forbryderne de selvsamme mennesker der burde sørge for at retfærdigheden ikke skete på deres bekostning.


paboehmke@yahoo.com

http://www.americanthinker.com/blog/2010/07/lockerbie_bomber_could_live_an.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails