torsdag den 1. juli 2010

Sex, løgne og Al Gore

Sex, løgne og Al Gore

Robin of Berkeley

Angreb Al Gore en uddannet kvindelig massør i Portland i 2006? Jeg aner det ikke. Men jeg tror der er noget om snakken.

Jeg er en uddannet terapeut, skønt af den psykologiske slags. I mine mere end 20 år som praktiserende har jeg aldrig mødt en kvinde der løj om et seksuelt misbrug.

Nuvel, dette er ikke for at hævde, at kvinder ikke lyver. Teenageren Tawana Brawley, blev hjulpet og opmuntret af Al Sharpton i sin anklage om massevoldtægt udført af hvide unge mænd. En stripper løj tilsyneladende om at være blevet voldtaget at studerende ved Duke. Desuden ligner mine middelklasse patienter ikke Tawana.

Der er dog nogle besynderligheder ved kvindens rapport til politiet. For det første udviser hun en tydelig mangel på at være sofistikeret og have hjerne. Når hun skal på toilettet meddeler hun "Jeg skal pisse!" Hun bander undertiden, og omtaler sine kolleger i massagebranchen med foragt.

Men 'uraffinerede' kvinder kan blive seksuelt krænket. Kvinder der har prøvet lidt af hvert er det oplagte bytte. De har mere beskidt vasketøj end godt er.

Folk spørger sig selv, hvorfor denne massøse først handlede ved sin politianmeldelse tre år senere, i 2009. Det er svært at kende hendes motiver. Men beretningen hun genfortæller bør overvejes.

Hun er ikke ukendt med mandlig vold. Det antyder hun en hel del under afhøringen.

Denne omstændighed mener jeg har givet hende evnen til at klare sig i branchen. Gore udsender en ubehagelig vibration lige fra begyndelsen, og hun hævder han var fuld. Men hun ser bort fra sin intuition, fordi han jo er en berømt offentlig person. Hun indrømmer endda, at hun stemmer på ham.
Da han forsøger at kærtegne hende, benytter hun forskellige metoder til at distrahere ham Hun forsøger det bedste hun kan for ikke at blive voldtaget.

Hun benytter ræsonnementer, hun omtaler hans ægteskab med Tipper. Hans vrede svar er typisk for en narcissist, der ikke ønsker at hans 'smukke' facade skal tilsmudses.

Endnu en fjer i hatten: Hun har fortalt det til nogen lige med det samme. Hun ringede tilsyneladende til en ven midt om natten for at berette om det skete. Hun, som det fortælles, henvendte sig til en advokat, en terapeut, og hun kontaktede endog politiet (selvom hun ikke gik hele vejen dengang). Folk vil lægge hende til last, at hun ikke 'gik hele vejen' i 2006 med sin anklage. Hvis hun var blevet angrebet, hvorfor gik hun så ikke ud i offentligheden for at beskytte andre potentielle ofre?

Det har vi set med Bill Clintons rovdyragtige opførsel, ligesom med den tidligere demokratiske Guvernør Eliot Spitzers afhængighed af prostituerede. John Edwards tilbøjelighed førte til en barn født uden for ægteskab.

De seksuelle overgrebsmænd ses ofte hos Demokraterne. Da Arnold Schwarzenegger søgte at blive Guvernør for Californien blev han kaldt 'Gnubbenøren' fordi så mange kvinder anklagede ham for at have 'gnubbet' sig mod dem.

Motivationen hos disse Mænd der opfører sig skidt er mere magten end sex. De har gigantiske egoer, med tilbedere der opfylder alle deres behov, og en anløben moral. De plyndrer og hærger fordi de kan slippe af sted med det.

Så er der Al Gore selv, en oppustet version af hans tidligere jeg. Som Den Grønne Messias, er hans hoved svulmet op i samme grad som hans vom. Gore afviser enhver mening om at der er blevet fiflet med tallene og statistikken bag den globale opvarmning. Da han fornylig vidnede foran Kongressen var hans foragt for os dødelige ganske åbenbar.

Der er noget råddent ved Det Demorkratiske Parti. Det har været i forfald i årevis, men nu flyder det helt over. De Demokratiske ledere er døddrukne af magt. Uden begrænsninger, uden kontrol og ubalanceret mishandler de vore love, vore kroppe og vore liv.

Er der noget der kan overraske os nu om stunder? Vi har en præsident der måske, måske ikke har kommunistiske og muslimske forbindelser. Vi ved mindre om ham, end tandlægen vi besøger to gange om året til kontrol.

Hvis vi nu antager at vi er med i en særlig uhyggelige episode at "The Twilight Zone," ville Al Gore som en pervers sex galning så være så langt fra virkeligheden?


A frequent American Thinker contributor, Robin is a licensed psychotherapist and a recovering liberal in Berkeley. You can email her at robinofberkeley@hotmail.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails