lørdag den 10. juli 2010

Venstrefløjens metoder rendyrkes

Den venstre-fascistiske Akse del 1

Ellis Washington

George Bernard Shaw (circa 1925)
Shaw idoliserede Stalin, Hitler og Mussolini som verdens store "progressive" ledere fordi de "gjorde ting," ikke som de rådnende lig" man kalder parlamentariske demokratier.

– Jonah Goldberg, "Liberal Fascism" (2007), s. 134

"Historien om Sovjet" var en åbenbarende "dokumentarfilm om progressivismen." I et afslørende uddrag blev George Bernhard Shaw, den berømte skuespilforfatter og litteraturkritiker filmet tidligt i 1930'erne, hvor han åbenlyst forsvarer Hitler, massemord og racehygiejne folkedrab. Dokumentarfilmen forklarer de venstreorienteredes kærlighedsaffære med fascismen ved at sige: Venstrefløjen støttede Hitler, men ikke fordi han narrede dem. De vidste Hitler ville slå ihjel. Han sagde, at det ville han. Faktisk så var det derfor de støttede ham.

Den progressive bevægelse har altid været fyldt med socialistiske og meget liberale intellektuelle der holder af at hylde depraverede tyranner som Mussolini, Lenin, Stalin og Hitler som mænd der var fulde af foretagsomhed, og ikke som bureaukraterne i vore demokratier, så kunne de få tingene gjort. Husk Stalin apologeten, Walter Duranty, korrespondent for New York Times der under de afskyvækkende hungernøde i Ukraine i 1932-33, hvor over 7 millioner mennesker led sultedøden, og som hjerteløst efterrationaliserede, "For at lave en omelet skal der knuses nogle få æg."

Tilhængerne af den venstreorienterede/liberale fascist akse har aldrig være generte over deres beundring af totalitære regimer og regeringer, idet de benytter Macchiavellis ide om at hensigten helliger midlet som en opskrift for at dræbe millioner af mennesker ved en ideologi, ved racehygiejne, ved krig, ved Holocaust, ved abort, ved sociale revolutioner, ved ghettoiseringer, ved omfordeling af velstanden, ved den Grønne bevægelse mv.: Alle er de djævelske midler for de progressive til at opnå deres utopia Kongedømme af magt og kontrol over jorden.

På et tidspunkt i dokumentarfilmen taler Shaw direkte til kameraet i positive vendinger om drab på de medlemmer af samfundet "der ikke er til nogen nytte i denne verden":

"I må alle vide, rigtig mange af Jer, at der mange der ikke er til nogen gavn i denne verden som giver flere problemer end de er værd. Find dem frem og sig Hr. eller frue, vær så venlig at retfærdiggør at De eksisterer? Hvis De ikke kan retfærdiggøre Deres eksistens, hvis De ikke er med til at ro den sociale båd, hvis De ikke producerer ligeså meget som De forbruger, eller måske lidt mere, så, er det helt klart, at vi ikke kan benytte vort samfunds organisationer til at holde Dem i live, fordi Deres liv ikke gavner os, og det kan heller ikke være til gavn for Dem selv."

Skønt Jesus påbød os at elske vor næste, så kræver Shaw et svar på dette krænkende sprøgsmål: Hr. eller frue, vil du være så venlig at retfærdiggøre din eksistens? Hvis du ikke kan det....så kan vi ikke benytte vort samfunds organisationer med det formål at holde dig i live, fordi dit liv ikke er til nogen gavn for os, og det kan heller ikke være til gavn for dig selv. Her fremfører Shaw Nazi-doktrinen om "Et liv uden livsværdi" (Lebensunwertes Leben).

Husk at for enden af venstre-fascismen er altid døden.

25 år før Hitler byggede sit første gaskammer for at udslette jøderne, profeterede den progressive profet George Bernhard Shaw i en forelæsning ved Eugenics Education Society, den 4. marts 1910: "Vi bør være forpligtede til at dræbe rigtig mange mennesker, som vi nu lader leve, og lade rigtig mange mennesker som vi for tiden slår ihjel leve. Vi skal gøre os fri for alle forbehold om dødsstraf. ....Som en del af racehygiejnepolitiken vil vi endelig have lov til udbredt brug af giftgaskamre. Rigtig mange mennesker ville skulle fjernes fra eksistensen blot fordi de spilder andre menneskers tid med at passe dem."

I 1934 blot et år efter Hitler kom til magten sagde Shaw: "Hvis de ikke er egnet til at leve, så slå dem ihjel på en human måde." Nazisterne hørte Shaws bøn om Lebensunwertes Leben og benyttede den djævelske Zyklon B gas til at gennemføre deres onde galskab på jøderne, og mod civilisationen.

Dette er den forfinede retfærdiggørelse som venstreorienterede Demokrater og globalisterne har benyttet så effektivt i årtier. Folk stiller spørgsmålet: Hvornår i historien har marxismen, socialismen, velfærdsstatismen, kommunismen, omfordelingen af velstanden virket i noget samfund? Selvfølgelig er svaret - aldrig - men da socialismen, efter min mening, er en totalitær kult, så gælder kendsgerninger ikke for de sande troende, og de venstreorienterede vil svare skarpt igen med mantraet der var så kendetegnende for Obamas præsidentvalgkampagne - Vi er de som I har ventet på! Med andre ord, grunden til at den venstreorienterede fascisme, kommunisme eller den socialistiske velfærdsstat aldrig har virket i fortiden var at det var de forkerte mennesker der stod for det .... indtil nu?

Denne dokumentarfilm konkluderede, med en slet skjult rationalisering af Shaw og den socialistiske venstrefløj: "Det skal dog siges, at Shaw og venstrefløjen i det store og hele var mod nazismen, fordi Hitler havde forvrænget nazismen til ukendelighed. Det af gasse mennesker på baggrund af deres nationalitet var helt og aldeles utilgiveligt. Valget skulle være på basis af klasse. Hitler fik alt galt i halsen. Det var nogle helt andre mennesker der have brug for at blive slået ihjel."

Shaw skrev om "den væsentlige retfærdiggørelse for udslettelse, der altid er en uoprettelig social uegnethed og intet andet." Hans berømte essay fra 1938 har titlen, "Diktatorer - lad os få flere af dem." Cass Sunstein en af Obamas zarer, som jeg betragter som en diminutiv Goebbels, går ind for at "blidt at skubbe til folk for at få dem til at føje til til Statens ubetvingelige vilje."

Amerika! I over 100 år har vi været midt i en radikal progressiv revolution. Den progressive bevægelse er indbegrebet af den venstre-fascistiske akse. Præsident Obama og hans legioner af socialister er åbenlyst fascister i deres politik og deres verdenssyn. De vil aldrig ophøre med deres bestræbelser for at svække og ødelægge Kristendommen og kapitalismen og bringe Amerika på knæ for det internationale samfund -- indtil det enten lykkes for dem eller indtil Vi Folket en dag siger "det er nok!" og rejser os i retfærdiggjort indignation og stemmer denne Manchuriske præsident ud af embedet i 2012.


http://www.wnd.com/index.php?fa=PAGE.view&pageId=159717

Ellis Washington is former editor of the Michigan Law Review and law clerk at The Rutherford Institute. He hosts a radio program Thursdays at 11 a.m. Eastern on 1620 AM in Atlanta. It can be heard online at the Radio Sandy Springs website. His weekly podcasts are available Mondays at The Conservative Beacon. Washington is a graduate of John Marshall Law School and a lecturer and freelance writer on constitutional law, legal history and critical race theory. He has written over a dozen law review articles and several books, including "The Inseparability of Law and Morality: The Constitution, Natural Law and the Rule of Law" (2002). Washington's latest book is "The Nuremberg Trials: Last Tragedy of the Holocaust."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails