tirsdag den 27. juli 2010

Pædofilibevægelsen benåder Polanski

Polanski benådet af den globale pædofilibevægelse

Judith Resiman

Jeg har skrevet mange gange om den sadistiske lille kujon. Det er ikke nogen overraskelse at regeringen i Schweiz netop har ladet den "hædrede" Roman Polanski være kommet ud af sit mange-million dollars sommerhus, Den internationale pædofilibevægelse ville have anvendt hvilket som helst pres der kunne være brug for at få en af deres 'egne' løsladt fra hans champagne og kaviar borgmure.

Roman må have haft finansielle støtter blandt sin kult af venstreorienterede fupmagere og nære åndsfæller som den pædofile pæderast, den franske kulturminister Frederic Mitterand (Roman foretrækker altid små piger fremfor drenge), som Bangkok -sex-drenge-turist, beklagede Mitterand at Roman "var kastet for løverne" og var glad for at få kendskab til at hans kollega udi voldtægt af børn ville være tilbage, på gaderne, som det nu er tilfældet.

Det er sandt at bordeller og antallet af gadeprostituerede i Zürich nu fyldes op i et hurtigere tempo da børn lovligt kan være prostiturede som 16-årige og pædofile anklager eller fængslinger er ganske sjældne. Imidlertid er teenagerne på gaderne en smule for gamle for Roman, og da alderen for prostitution i Frankrig , Tyskland og Italien er 18 år, da er hans pædofile offentlige fremtoning måske lidt mere snu for en tid.

I bøsse Paris var Roman helt åbenlys pædofil, og lod sig udstille med flokke af små teeny-yndigheder, i avisers foto essays. Hans "forhold" med den 15. årige Natassja Kinski var velkendt. Hun blev Tess i hans film fra 1979, som Roman selv instruerede og optog, og han voldtog hende.

Oh, den smukke kunsts besnærende verden.

Charlotte Lewis en britisk skuespiller, har fornylig anklaget Polanski for at voldtage hende da hun var 16. Han "tvang sig til mig i sin lejlighed i Paris" sagde hun, "og jeg har måttet leve med virkningerne af hans opførsel lige siden det skete."

The New York Daily News citerede Lewis for at sige, at Polanski sagde til hende at han gik i seng med alle sine skuespillerinder. "Det sagde han ganske roligt og koldt, 'Hvis du ikke er så stor en pige så du kan have sex med mig, så er du ikke gammel nok til at bestå filmprøven. Jeg skal gå i seng med enhver skuespiller jeg arbejder med; det er på den måde jeg arbejder, det er sådan jeg lærer dem at kende, sådan jeg former dem.

For den som måske har glemt, hvorfor Polanski blev tilbageholdt i Schweiz, så bedøvede han og på brutal vis voldtog og sodomiserede en 13 årig gammel pige i USA. Han forventede aldrig at blive arresteret for det som åbenbart var hans helt almindelige opførsel, men det blev han. Han indrømmede, men flygtede og drog glad og fro til Frankrig for at lave film herefter. Han blev arresteret i Schweiz på en retsbegæring fra USA. Læs evt. denne artikel på synopsis. Og denne.

Widmer-Schlumpf, en schweizisk juridisk embedsmand, af feminint tilsnit sagde, i forbindelse med løsladelsen, "Denne beslutning var ikke for at undskylde Polanski's forbrydelse," hvilket var en nydelig måde at udtrykke det på - skønt nogle ville kalde dette for tvetydige ord eller det der er værre. Dette viser, hvor langt kvinder i Schweiz er kommet da mænd gav dem lov til at stemme i 1990.

Polanski sagen i Schweiz lader en huske på landets vane med at tillade at tyske militærvogntog fik lov at komme igennem landet under 2. Verdenskrig, hvor Schweiz påstod de var "neutrale." Man hører også om deres legaliserede medlidenhedsdrab, der stadig finder sted, og deres frivillige sterilisationsprogrammer, der endeligt standsede i 1980'erne. At løslade den skrupelløse Polanski bringer også i erindring den ædle Crhistoph Meili, en tidligere sikkerhedsvagt i Schweizisk bankvæsen der afslørede, hvordan hans bank ødelagde "beretninger om mennsker der blev myrdet i Holocaust, således at deres penge ikke kunne sendes tilbage til deres arvinger," ligesom så mange andre banker i Schweitz har gjort.

Vore Founding Fathers advarede, som også Plato, at prisen for apati er at blive behersket af onde mennesker.

Som vi alle forsøger at omgås allierede, åndsfæller, således må pædofile også omgive sig med lignende afvigere. Den franske præsident Nicolas Sarkozy holder fast ved barnevoldtægtsmanden Mitterand, som en del af hans "regnbuekabinet." Hvem anden end en løgner ville holde netop en løgner i en magtposition?

For år tilbage, afslørede Daniel Chon-Bendit, den tyske socialist og leder af De Europæiske Grønne. sin seksuelle misbrug af børn, og i en artikel her fornylig i Der Spiegel blev den venstreorienterede pædofile ideologi og praksis virkelig afklædt.

Hr. Polanski skåler uden tvivl over sejren sammen med Cohn-Bendits syrede franske schweiziske og Hollywood pædofile kolleger. Som amerikanere kan vi imidlertid være stolte over den kendsgerning at nogle moralske krigere i vor lovsystem næsten fik fældet dom over den den pædofile Polanski.

Dr. Judith  Reisman

Learn more in Judith Reisman's new book: "Sexual Sabotage: How One Mad Scientist Unleashed a Plague of Corruption and Contagion on America."

Judith Reisman's brand new book is now available, autographed, at the WND Superstore: "Sexual Sabotage: How One Mad Scientist Unleashed a Plague of Corruption and Contagion on America."

Artikler af Judith Reisman på synopsis: 1. Sex i England og moderne slavehandel
2. Obamas mand fra pornoindustrien.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails