torsdag den 29. juli 2010

Muslimer i Militæret

Muslimer i Militæret

Sandheden er at muslimerne allerede er i militæret. De følger deres militære håndbog Koranen og deres mål er at dominere verden. Det skjuler de ikke, det står i Koranen. Det er en hellig pligt for enhver muslim at kæmpe for sin religion, at bringe islams storslåede lys til alle mennesker i verden, at overtale dem til at tilslutte sig islam og erfare lykken ved islam.

Mens islam er i krig med resten af verden formoder dumme vesterlændinge at muslimerne bare er som alle andre, at islam bare er en religion som andre religioner.

Skønt det er sandt at kristne gerne vil have at verden var kristen, så ønsker de at verden er kristne i deres hjerte, ikke i regeringen. Muslimerne ønsker at hele verden er muslimsk, men under islamisk lov.

Så selvom det er sandt at der kristne i alle lande på Planeten så er der dog ingen kristen regeringsform, ingen nation der lever under kristen lov. Vi kan ikke sige det om lande med muslimske flertal. Når et land har to muslimer, medmindre de bliver smidt ud som under Reconquista, så bliver landet med tiden overvejende muslimsk.

Svar til Islam, Islams endelige mål: Verdensherredømmet.

11. september 2004, på treårsdagen for 9/11 lader al-Zarqawi skinne igennem at det at sprede islam i verden er vanskeligt, men at de hellige krigere ikke skal give op.

Med hensyn til Jer krigere, der kommet langt brote fra, ved Allah, da'wa missionerne (udbredelsen af islam) har aldrig været en vej belagt med roser og krydderier; prisen for da'wa missionerne er tung at bære, og prisen for at bringe principperne ud i virkeligheden er fuld af torne, lemmer og blod. Dagslyset vil ikke komme i dette mørke undtagen ved Jihad krigerne og (shahids)martyrerne.

Således er det endelige mål for islam udfra disse to meget synlige terrorister at sprede budskabet og Allahs vej rundt om i verden fordi Islam er en Guds gave, judaismen og kristendommen langt overlegen. Hvordan skal dette mål bedst manifestere sig og udføres? Ved at følge Koranen og Sharia, der udtrykker Guds vilje og vej i den ypperste form.


I løbet af de forløbne 1400 år er mere end ethundrede millioner hinduer blevet dræbt ved muslimer, der ønskede at give dem denne gave fra Gud. Der plejede at leve ti-millionvis af kristne i Syrien, Libanon, Tyrkiet, Irak og Ægypten men nu er de ganske små minoriteter, der bliver stadig mindre. Muslimske soldater hjalp med til at "overtale" alle disse mennesker til at konvertere.

Nogle af læserne vil måske indvende at Zarqawi, bin Laden og andre ekstremister har misfortolket Koranen. Jeg bemærker at der er millioner af muslimer der tilsyneladende misfortolker Koranen.

Saudierne har det fint med at finansiere madrassaer der fremmer den mest ekstreme form for Islam; Taliban har det fint med at gennembanke kvinder der klæder sig ubeskedent eller piske mænd der ikke lader skægget gro; pakistanerne har det fint med at smide syre i ansigtet på kvinder der vil have skilsmisse; iranerne har det fint med at hænge bøsser eller voldtage børn, før de henrettes; yemenitterne har det fint med at lade sig gifte med ni-årige piger; palæstinenserne har det fint med at sprænge busfulde af skolebørn i luften; nigerianerne har det fint med at voldtage og dræbe kristne kvinder; muslimerne i Sudan har det fint med at dræbe hundredetusindvis af ikke-muslimske sudanesere; muslimske mænd har det fint med at æresdræbe tusinder af døtre, søstre og hustruer der bryder islamiske love, og listen kunne fortsætte.

Selv muslimer der har boet i årevis i Amerika viser sig at være Allahs soldater. Unge mænd og kvinder der er født her og opvokset her og konverterer til Islam bliver Allahs soldater. Vi læser om deres had til deres land, og til alle vantro og undrer os over, hvordan dette dog kunne ske.

De læser Koranen. Derfor misforstår mange muslimer Koranen.

Enhver bog der er misfortolket af millioner af mennesker, og hvor resultatet er millioners død, bør revideres.

I det mindste burde vi i hvert fald ikke tillade at unge læser denne bog før den er blevet rettet.

Vi ville ikke give lov til at børn i børnehaveskolen læser Det Kommunistiske Manifest eller Mein Kampf. Disse bøger (og Koranen er ikke så meget anderledes) bør kun læses på højere klassetrin eller universitetet hvor de kan blive latterliggjort og forhånet. Ligesom vi heller ikke bevidst tillader kommunister eller nazister at komme ind i Amerika, da bør vi heller ikke give lov til at muslimer kommer ind i dette land af samme grund: Ideologien de fastholder er en trussel for vor levevis.

artikel fra plancksconstant.org

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Der er lagt op til borgerkrig.
Muslimerne har fået våbentræning, men de regner ikke Danmark og danskerne for det,de skal kæmpe for.

Modsat har vi danskerne, de har fået samme træning, og de er forhåbentlig
mere dansk- og fædrelandsvenlige end muslimerne.

Så skal alle ødelæggende og bevarende kræfter slippes løs derefter.

Danskere, slut op omkring de danske styrker.
De andre er og forbliver fremmede.

falkeøje

Related Posts with Thumbnails