onsdag den 14. juli 2010

Myten om islams tolerance!

Myten om Islamisk Tolerance

Vi hører det igen og igen, som var det en universel sandhed: Islam er Tolerancens Religion. I den tale han holdt i april måned ved Præsidentens Topmøde om Foretagsomhed i Washington, gav præsident Obama meddelelse om en række initiativer der skal hjælpe med til at bringe forretningsfolk og iværksættere fra lande med muslimsk flertal til USA. Han kunne ikke lade være med at komme med den absurde løgn om "islams tolerance."

Da han blev bedt om at forklare "Tolerancens Ånd i Islam," svarede Muzammi Siddiqi på Islamonline: Tolerance er et hovedprincip i islam. Det er en religiøs moralsk pligt. Islam underviser om tolerance på alle niveauer; hos enkeltindidvider, grupper af mennesker og stater.

Interessant nok, ud af de 100 millioner flygtninge siden 2. Verdenskrig, er der kun en gruppe af flygtninge i verden der aldrig har fået tilladelse til eller har ladet sig integrere i deres ny hjemlande. Ved du hvem denne gruppe er? Ved du hvilke lande der har nægtet at tage imod dem i de sidste 62 år?

Ledetråd nummer et: Flygtningene består hovedsageligt af muslimske arabere-

Ledetråd nummer 2: Indbyggerne i landene der nægter dem indrejse, er hovedsageligt arabiske muslimske lande.

Arabiske flygtning fra 1948, deres bedsteforældre, oldeforældre, forældre og børn er stadig i flygtningelejre op til i dag.

Da 750000 jøder blev smidt ud af de muslimske lande, absorberede lillebitte Israel hver eneste af dem. Selv da ikke-jøder blev forfulgt af muslimerne kunne de finde et tilflugtssted i Israel.

Da 750000 arabere forlod Israel, da kunne de muslimske lande i Mellemøsten, der er 167 gange større end Israel, med 60 gange befolkningen af Israel, med alle ressourcerne i hele den arabiske verden, ikke finde en eneste kvadratmeter arabisk land de kunne dele med deres fattige muslimske brødre.

Islamisk tolerance? Må jeg være fri - det er måske en at de allerstørste muslimske løgne. De er slemt nok de hader kristne og jøderne, med at de foragter og forhåner deres egne er helt og aldeles intolerant.


Note

ABC News, Obama giver meddelelse om nyt udvekslingprogram med lande med muslimsk flertal.

"Vi er indgået i dialoger trosretninger imellem og holdt møder, rundbordssamtaler og vi har lyttet til tusinder af mennesker fra hele verden, herunder mange af jer. Og ligesom så mange andre mennesker har I strakt jeres hånd frem, hver på jeres måde, som iværksættere og undervisere, som ledere indenfor tro og videnskab."

Som et eksempel på fremskridt fremhævede præsidenten dr. Naif al-Mutawa fra Kuwait.

"Hans tegneseriebøger har grebet så mange unge mennesker med deres superhelte, der er indbegrebet af læresætningerne og tolerancen i islam. Efter min tale i Cairo, fik han en lignende ide. I hans bøger, strækker Superman og Batman hånden ud mod deres muslimske kolleger. Jeg erfarer også at de gør fremskridt."

the 99 - Muslim Superheroes


artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails