fredag den 16. juli 2010

Voldtægt politisk set

Voldtægt af Amerika

Robin of Berkeley

Lad os begynde med at analysere tankegangen hos en voldtægtsudøver. Hans mål: Dominans og absolut magt, ved alle midler.

Hans motivation; at straffe en anden, at nedværdige hende, og føle sig suveræn og Gude-agtig. Lade hende føle sig som en genstand, intet, nul og niks.

Hvad kunne ellers sætte ham i gang? At tage det han ønsker, fordi han netop ønsker det. Føle magtens sødme, adrenalinsuset, spændingen ved at stjæle noget fra hende.

Mere? Give efter for primitive følelser, sygelige impulser, sadistiske tendenser, den grusomme spænding ved at underkaste og kontrollere en anden.

Hvem er mest tilbøjelige til at begå voldtægt? Nogen der selv er seksuelt misbrugt; en der føler sig udenfor, en person som måske ikke har haft en normal barndom. En mand der har opbygget en identitet med vrede, misundelse og hævn. En der mener han har ret til at tage hvad som helst hans ønsker.

Hvad fører så til voldtægten? Forældre der ikke har været tilstede. En kultur der rynker på næsen af Gud.

Et samfund der ikke tager forbrydelser alvorligt, der endog udstiller visse forbrydere som helte. (Nogle Black Panthers medlemmer var voldtægtsmænd, alligevel dyrkes de som idoler). En kultur, hvor straffen er svag, og politikerne er kujoner i moral, bange for ACLU. (Borgerettighedsorganisation)

Mere? Medier der hylder det forkvaklede, der tilbyder underholdning gennem det depraverede og det uvirkelige. Populære rap-sange og seje hip-hop 'kunstnere' hvis tekster er ulækre og nedværdiger kvinder. Film hvor alt kan gå an, hvor hed lesbisk sex er allestedsnærværende - som de forbenede myndighedsfigurer.

Følger af voldtægt? Ødelæggelsen af noget hos ofret, som aldrig kan generhverves: En følelse af sikkerhed i verden, i hendes egen krop. Mareridtet ved at blive behandlet som et dyr; ja værre end det, da dyr oftest behandles med kærlighed. Ud af dette mareridt vil hun aldrig kunne vågne helt og aldeles.


Således er effekterne af voldtægt, kort sagt. Men ord alene kan aldrig indfange den enorme betydning, den rædsel, den sjælsknusende ondskab ved voldtægt. Og ikke kun kvinder er ofre; mænd og små drenge bliver krænket, af kvinder, i sjældne tilfælde.

Ordet "voldtægt" har en fascinerende historie. Det stammer oprindeligt fra en voldelig overtagelse af ejendom. Jeg vil benytte dette udtryk, i såvel historisk som moderne betydning, til af klarlægge hvad der sker i dag. Dette land er udsat for voldtægt. Det er ikke tilfældigt at kampen om præsidentposten begyndte med den grusomme behandling af Hillary Clinton, en sofistikeret tilsvining af hende og hendes seksualitet. Men misbruget af Clinton var det rene vand sammenlignet med det man gjorde ved Sarah Palin. Fordi hun er konservativ, og en smuk, yngre kvinde nåede nedværdigelsen et endog endnu lavere punkt.

Ligesom med gruppevoldtægt, så undlod de mennesker der kunne have forhindret det at gøre noget. Faktisk så stod de venstreorienterede medier og mange Demokrater og så på og opildnede de deltagende.

Er der mon nogen der kan forklare mig, hvordan Demokraternes medvirken er så meget anderledes end det der skete for et par måneder siden på Richmond High Scool? Der voldtog og bankede en bande drenge en pige, mens en flok der var tilstede ikke alene smålo, men også filmede overgrebet.

Så har vi den økonomiske voldtægt, de konstant skrig af "Giv Mig!, Giv Mig!" Giv mig det fordi jeg ønsker det. Uanset om det er den iPod der rives væk fra øret af dig, eller en kæmpeandel af din indkomst, eller din levestandard, uanset hvad. Jeg ønsker det, jeg kræver det, giv mig det!

Eller indtrængen i vore kroppe af ObamaCare's voldsomme overgreb gennem regeringen. Vor lægerapporter, vore personlige oplysninger, forholdet mellem psykiater/patient, vor DNA -- alt det ønsker de at fjerne fra os. Nu da venstrefløjen endelig har sat sig på vor sundhed og vore studielån, vore banker og aviser og automobilindustri, er de så tilfredse og lykkelige? Tilfredsstillede? Taknemmelige, for Guds Skyld?
Næ nej, plagerierne fortsætter, de direkte trusler og volden eskalerer. Pludselig er konservative ikke blot modstandere der holder fast ved 1. Amendment rettigheden. Vi er uden illusioner, vi er skøre, voldelige, ikke særligt menneskelige.

Det er det der sker når vantro slipper af sted med en umoralsk opførsel. I den kriminelle verden, når de slemme drenge får et vink, eller "drenge vil altid være drenge," eller "han er et offer for hvides fordomme," da bliver misdæderen endnu mere opmuntret. Han er endog endnu at foragte i en kultur der lader ham slippe af sted med undertiden, endog mord.

Er du stadig ikke overbevist om at det som sker nu er en voldtægt af Amerika?

Hvad med det seksuelle fordærv af vore børn. Vor skole-zar har en livslang historie med at lære børn og bizarre sexvaner, ikke sandt? (Se evt. denne skræmmende artikel). Vor skolesøgende børn er underlagt forelæsninger af transseksuelle, eller transvestitter, eller fortalere for 'moderne' seksualitet, ikke sandt?

Hvad med at man tvinger sig vej ind i de unge følsomme sind, ved at lære dem at hade? Ligesom palæstinensiske børn der programmeres til at foragte israelerne, lærer vore børn fjendskab - mod Amerika. Er du stadig ikke sikker på at seksualiseringen af børn, nedværdigelsen af kvinder, plyndringen af økonomien, og indtrængen i vore kroppe ikke udgør Voldtægten af Amerika?

Mit sidste bevis. Et flertal af borgerne råber, "NEJ!" fra hustagene. "NEJ!" til ObamaCare. "NEJ!" til socialismen. "NEJ!" til at man tramper på Forfatningen.

Dog, for Obama og Venstrefløjen så har ordet "NEJ!" ingen mening, over hovedet. Selvtilfredse, fordrukne af magten og vellystne når de ser vor frygt, de tager det de vil have alligevel.


A frequent AT contributor, Robin is a recovering liberal and a psychotherapist in Berkeley.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails