tirsdag den 20. juli 2010

FN's sindsyge verden

FN's sindssygdom: Det er stadig en skrupskør verden

Victor Sharpe
Når du læser disse ord, skal du tilgives, hvis du tror at de blev udtalt som en erklæring om en evigvarende jødisk kærlighed til og støtte for Jerusalem og Zion. Men du tager fejl. Du vil erfare at de blev udtalt af Serbiens premierminister Draskovitch for omkring 12 år siden da han omtalte Kosovo.

Serberne mistede deres forfædres hjemland Kosovo til de muslimske tyrkere for lidt mere end 600 år siden i Slaget på Solsortesletten. Serberne holdt aldrig op med at drømme om det tabte Kosovo; det er nu en del af deres nationale længsel om at det med tiden kan komme tilbage, skønt den nuværende besættelse af Kosovo af de albanske muslimer kaster en gigantisk skygge over ethvert håb om indfrielse . Dog er det stadig håbet om 'hjemkomst' der forener de fleste serbere ligesom Jerusalems genforening og genoprettelse er det der forener de fleste jøder.

Seks hundrede år er rigtig lang tid for et folk til at græde over det stadig tabte. Jøderne selv græd over tabet af Jerusalem i en meget, meget længere periode - næsten 1800 år under den lange eksil, før Jerusalems befrielse for fremmed besættelse fandt sted i den skelsættende og mirakuløse sommer 1967.
Draskovitch reflekterede over det ufattelige pres som U.S. Clinton administrationen, gennem NATO, udøvede på det serbiske folk og som gik så vidt som til en omfattende bombekampagne, der ødelagde broerne i Beograd og dræbte hundredevis af serbiske civile.
Ifølge en artikel skrevet af Elyakim Haetzni for Arutz Sheva Israel National Radio, spurgte en journalist Draskovitsch om han "ikke ønskede at hans land blev en del af Vesten og fik del i Vestens velstand? Premierministeren svarede: "Ikke hvis prisen er Kosovo."

Ligesom Israel i dag var Serbien målet for en fjendtlig mediekampagne. De muslimske overgreb mod de kristne serbere blev nedtonet til nærmest som værende ikke eksisterende, mens de serbiske massakrer mod muslimer blev til hovedoverskrifter. Så vidt det drejer sig om medierne var serberne: "Skyldige udover enhver tvivl." Det er således Israels premierminister Benjamin Nethanyahu fornylig beskrev meget at den internationale presses nuværende holdning overfor Israels forsøg på at forsvare sig selv mod en overlagt anti-israelsk dæmoniserende og ulovligørende kampagne.

John Cleese, den vidunderlige, morsomme britiske komiker der var med i Monty Python Flying Circus og som spillede hovedrollen i den britiske serie Fawlty Towers, som den maniske ejer af et hotel, sagde her fornylig på en YouTube video at, "nu her da jeg er 66 år gammel, så kan jeg godt se, at verden er gennemført sindssyg."

Den nuværende besætter af Det Hvide Hus, Barack Hussein Obama, der optræder som den helt store forsoner i dette årtusindes første årti, taler højt og tydelig om fremmede tyranner men slår i bordet med en fjer når det drejer sig om at få kontrol over de agressive ambitioner hos Iran og Nordkorea.

I dette 'Hykleriets Tempel', FN, FN's menneskerettighedsråd, hvis medlemmer inkluderer alle de mest barbariske og undertrykkende slyngelregimer man kan forestille sig, bruges tiden på at ignore deres egne krænkelser af menneskerettighederne og de har som eneste hovedmål den lillebitte nation: Israel. Dusinvis af bevidst forudindtagede resolutioner er blevet fremført mod den jødiske stat, uden man en eneste gang har henvist til den afskyvækkende historie om palæstinensisk arabisk terror som Israel, har og er tvunget til at udholde.

Den Sindssyge Verden nægter menneskerettigheder til tibetanerne, hvis land blev opslugt at Kommunist Kina. Man nægter menneskerettighederne og selvbestemmelsen til det kurdiske folk der har udholdt store trængsler påført dem af Tyrkiet, Iran, Syrien og Irak. Man nægter retfærdighed til de græske cyprioter hvor 33% af landet i nord er besat af Tyrkiet.

Hvor er den berettigede FN intervention i Sudan, hvor araberne fra nord allerede har slagtet millioner af sorte kristne, muslimer og animister? Dog alligevel flyder der en massiv strøm af US og EU skattepenge videre ned i et veritabelt sort hul, i det forfængelige håb om at de vil bringe frihed og demokrati i de arabisk-muslimske lande.
Milliarder af dollars er allerede blevet sluset bort til godt skjulte skatteparadiser, det være sig af despotiske og korrupte ledere i de Palæstinensiske Territorier, i Irak, Afghanistan ja over hele Mellemøsten og Sydøstasien.
Ifløg Matthew Rosenberg, der skrev den 28. juni 2010 i udgaven af Wall Street Journal er "mere end 3 milliarder dollars i kontanter åbenlyst blevet fløjet ud af Kabul International Airport i de seneste tre år. De fleste af midlerne er blevet flyttet ved at benytte hemmeligt udstyr ved det som kaldes 'hawalas' pengetransportører med rødder i den muslimske verden og som kan spores århundreder tilbage i tiden."

I denne sindssyge verden ser det ud til at Vestens politikere og ledere ikke vil forstå den simple kendsgerning, at islam aldrig nogensinde virkelig vil slutte sig til demokratiet, for islam betyder underkastelse under Allahs vilje, ikke som demokratiet lærer; underkastelse af folkets vilje.

Idet jeg betragter Vesten, i sin nuværende tilstand på vej ned i en nyt mørk hul, mindes jeg om Winston Churchill's klagesang over Storbritanniens lignende nedtur i 1930'erne.
Erstat det at han nævner den britiske nation seks måneder før Munchen med dagens Amerika og hans ord lyder umiskendeligt sandt for os alle mens vi må udholde at billioner dollars i gæld hober sig op ved præsident Obama og Demokraterne og vi er vidner til den voksende fare fra islamisk sejrsstemning.
Han sagde:

"Jeg har betragtet denne berømte ø der lige nu er på vej nedad, uden energi, ned ad stien der fører til det mørke sorte hul. Det er en fin trappe til at begynde med men efter et stykke tid er der intet tæppe.

Lidt længere ned er der kun fliser, og lidt længere fremme så går disse i stykker under dine fødder....hvis en dødelig katastrofe rammer den britiske nation, da vil historikerne om tusind år stadig være forundrede over det mysterium at vi handlede som vi gjorde.

De vil aldrig forstå hvordan det kunne gå til at en sejrrig nation, der havde alt, lod sig bringe så langt ned, og kastede alt det bort som man havde opnået gennem ufattelige ofre, - og den absolutte sejr - det er borte med vinden.!"
FamilySecurityMatters.org Contributor Victor Sharpe is a freelance writer, contributing editor, and author of Volumes One and Two of Politicide: The attempted murder of the Jewish state.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails