fredag den 9. juli 2010

Muslimer på Månen!!

Muslimer skal til Månen

Islam on the moon

Der er to kategorier mennesker i verden:

1. De som tror at vi har været på Månen.

2. De som tror at månelandingen var svindel.

Interessant er det, at en undersøgelse fra 2009, udført af British Engineering & Technology Magazine afslørede at 25% af briterne ikke tror at mennesket har gået på Månen, med det utrolige antal af 1% der tror, at den første mand på Månen var Buzz Lightyear. Det forklarer virkelig, hvorfor så mange briter er helt og aldeles uvidende om den trussel som islam udgør mod deres eget land.

Blandt unge i vort land, er 25% amerikanere i alderen 18-25 år ikke sikre på at månelandingerne er sket. Det forklarer, hvorfor så mange unge på venstrefløjen er helt og aldeles uvidende om den samme trussel fra islam der truer Amerika.

Men jeg er vist ved at komme på afveje.

Af de som ved, at det er muligt at komme til Månen er der et lille antal der tror at muslimerne en dag vil lande på Månen. En af disse er den canadiske astrofysiker og kosmolog Dr. Redouane Al Fakir, der sidste uge, i Qatar, gav meddelelse om planer for en historisk mission der endnu engang skulle sætte islam forrest i den videnskabelige forskning ved at placere en videnskabelig station, der skal bære navnet 'Profeten Muhammad', på Månens overflade i 2013.

Dr. Al Fakir beder muslimerne om at bidrage med en dollars tilprojektet. Da der er over en milliard muslimer så bliver det til nogle håndører. Det er endda rigtig mange penge til en fyr ved navn Al Fakir. Det lugter en hel del af svindel.

Det er også svindel at Profeten Muhammad skulle have nogen som helst rolle i de videnskabelige opdagelser under Islams Gyldne Æra. Det var Den Gyldne Æra af den arabiske civilisation der muliggjorde fremskridtene og det var så islam der tilsidst fik det smadret. (læs denne artikel på synopsis)

Jeg vil stadig skrive denne blog i 2013, Inshaa'Allaah, og jeg er ikke i tvivl om at der ikke vil være en Muhammad Måne Station 1 på Månen. Ikke i 2013, ja aldrig nogensinde. Jeg kan skrive dette fordi når den tid indtræffer at et land i Mellemøsten har teknologien til at sende en videnskabelig station til Månen, så vil der ikke være nogen praktiserende muslimer på Jorden, Inshaa'Allaah.

Noter

Krishna.org, 20 Jan 2010, Mennesket på Månen - Et kolossalt bdrag der koster milliarder af dollars

Skønt mange tror at mennesket nåede Månen i juli 1969, så har vi oplysninger, fra en meget pålidelig kilde, Sanskrit Vedit Skrifterne, at astronauterne aldrig drog til Månen. Det hele var et kolossalt svindelnummer.

The Institution of Engineering and Technology, Briterne stiller spørgsmål til Apollo 11 Månelandingerne, viser en undesøgelse

25% af briterne nægter at tro på at mennesket har gået på Månen, viser en undersøgelse udført af E&T Magazine.

Yderligere afsløringer vedrørende briterne opfattelse af de historiske begivenheder indbefatter 11% der tror af Månelandingerne skete i 1980'erne og 1% der tror at den første på Månen var Buzz Lightyear.

The Penisula, 23 Jun 2010, Mission for at genoplive Islams videnskabstradition.

For at give den muslimske verden deres eget rumprogram vil Muhammed Institute for Space Science give meddelelse om deres egen rummmission der går ud på at man vil plante en videnskabelig station med nanvnet på Profeten Muhammad på Månens overflade i 2013.

“Et rumprogram er uundgåeligt for nogen nation idag. Det giver landene en stemme og medfører udenlandske investeringer. Det er derfor lande som Indien investerer så meget i rumprogrammerne trods det at man har millioner der lever i fattigdom. De muslimske lande sagter imidlertid bagud i rumprogrammerne," sagde dr. Al Fakir, chef for instituttet.

Profjektet er beregnet på at ære Profeten Muhammad, for hans rolle i indførelsen af den rationelle videnskabelige forskning, der førte til opdagelserne i den islamiske civilisations Gyldne Æra, og til den moderne videnskab som vi kender den i dag.

"Vi beder blot hver muslim om at bidrage med 1 dollars til den ædle sag," sagde Al Fakir.

artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails