torsdag den 10. juni 2010

En læge er vel læge?

En læge er vel en læge?

Stella Paul

Den finansielle og lægelige nedtur med ObamCare er blevet diskuteret meget længe, men ikke dens potentiale til at underminere den nationale sikkerhed. Den 30. juni 2007, kørte en muslimsk læge fra Irak, som arbejde på National Health Hospital i Skotland en Jeep Cherokee ind i Glasgow lufthavn og den brød i brand.


Politiet forbandt hurtigt denne terrorhandling med planer om at detonere to bil-bomber i London, som de havde forhindret 36 timer tidligere. Efterfølgende blev 7 udenlandske muslimske læger arresteret som værende meddelagtige i planerne, sammen med en hustru til en læge der arbejdede som laboratorietekniker. De otte arbejdede for National Health Service.

Dette frygtindgydende angreb bragte den kendsgerning frem at Storbritanniens National Health Service importerede titusindvis af læger fra Mellemøsten for at kompensere for manglen på læger. Iflg. New York Times, er der af de 239000 læger, der er registreret hos Storbritanniens General Medical Council nu 90000 der kommer fra andre lande. Tilsyneladende er den førhen så ærværdige profession som læge nu tumlet så langt ned på ønskelisten som følge af det nationaliserede sundhedssystem at Storbritannien må importere læger.

Gør klar til den samme demografiske forvandling her. Ifølge en undersøgelse blandt mere end 1000 læger, hvor de 46% var 1. læger, sagde de at de ville forsøge at forlade medicinen, hvis ObamaCare vedtages så vi kan meget hurtigt komme til at stå over en chokende mangel på læger. Svaret er uundgåeligt det samme som i England: Importer et utroligt antal af radikaliserede muslimske læger, giv dem adgang til vor befolkning når denne er mest svag og sårbar, udstyr dem med radiologisk og biologiske værktøjer, og spred dem over hvert eneste hjørne af landet med skatteydernes penge. Selvfølgelig, når man tager regeringens udviste tilbøjeligheder i betragtning, så er det uden tvivl en fordel og ikke en ulempe for netop regeringen.

FamilySecurityMatters.org Contributor Stella Paul is a writer who has taken a keen interest in national security since 9/11 and who blogs at StellaPundit.blogspot.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails