lørdag den 26. juni 2010

Frels klimaet - Gå i seng!

Japanerne skal sove mere for at afhjælpe den globale opvarmning

Marc Sheppard

Det ser ud til at vanviddet ved den globale opvarmning har nået nye højder i den opstigende, og så dog alligevel ikke klimafremmende, sols land. I en bestræbelse på at reducere landets kuldioxid udledningerne med 25% fra 1990 niveauet, og i løbet af et årti, er den japanske regering begyndt at tilskynde sine borgere til at gå i seng en time tidligere og stå en time tidligere op.

En talsmand for Miljøministeriet fortalte the Telegraph at ved ikke at spilde elektricitet om natten på, f.eks. det "at se TV til meget sent om natten," så kan en typisk japansk familie reducere dens kuldioxid aftryk med 85 kg. om året.

Du kan derfor nu lægge de vågne timer til den stadig længere liste over de miljø-mentale-løsninger der skal få os til at forsage os for at løse det menneskeskabte ikke-problem med global opvarmning.

I marts måned sidste år foreslog en statistiker ved Oregon State University at amerikanerne burde få færre børn, fordi "børn medfører en højere CO2 omkostning," Farvel og tak, min dreng.
Nej hvor de gavner miljøet!

I oktober måned advarede forfatterne til bogen "Det er på tide at æde Hunden: Den ægte guide til bæredygtig levevis" (se denne artikel på synopsis) om at "øko-poteaftrykket fra en hund er to gange større end en 4.6 ltr. Land Cruiser der kører 10000 km om året." Farvel Fido.

I 2008 foreslog IPCC chefen Rajendra Pachauri hele verden at man skulle "undlade at spise kød en dag (om ugen) mindst, som en begyndelse og derefter nedsætte sit kødforbrug" for at hjælpe med til at afkøle planeten ved at komme af med græssende kvæg der forårsager, at der fældes skove og udledningerne fra kvæget der forårsager forøgelser at den atmosfæriske metan (se denne artikel på synopsis). Kan du have det så godt, Big Mac.

Vi er også blevet bedt om at sænke temperaturen. Medmindre selvfølgelig vi er Al Gore, der netop har købt et palæ med fem soveværelser, ni badeværelser i Santa Barbara, Californien, og dertil seks ildsteder. For ikke at nævne små, mindre sikre biler, og medmindre du farer rundt i verden med jetfly for at belære andre om vigtigheden af at nedsætte deres "co2-aftryk," helt at undlade at rejse.

Selvfølgelig oveni at bruge mindre energi da burde vi være villige til at betale meget, ja meget mere, for det som vi så bruger. Trods alle målsætningerne, der er så lidt bæredygtige, som de har noget med klimaet at gøre, så har der været i en afkølingsperiode i mere end et årti, trods det at CO2 udledninger fortsætter med at stige.

Ved således at sende dem parvis tidligere i seng under dække af, at frelse Planeten det kunne faktisk frelse noget helt andet - nemlig den japanske kultur. Forstår du, nationen kæmper mod at befolkningstallet falder - Japans befolkning anslås til at være faldet med 75000 sidste år, hvilket 1,46 gange mere end i 2008.

Men så igen, selvom denne utilsigtede konsekvens ved denne skrupskøre ide jo ville medføre en forøgelse i antallet af japanske babyer så vil de grønne i regeringen helt sikkert overveje om disse nyankomne, kuldioxid udledende, kæledyrselskende, som har behov for husly og energi mon ikke bare er energifortærende parasitter.

Se det er noget som mennesker så absolut burde sove på.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails