onsdag den 16. juni 2010

Voldelig Islam fredes

Forbundsagenter har razzia mod kristen gruppe - men ignorer Islamberg

Paul L. Williams

Forbundsagenter har gennemført en razzia mod en en kristen milits i Michigan efter at have erfaret at medlemmerne af gruppen - kendt som Hutaree- måske havde planlagt at dræbe politibetjente.

De selvsamme agenter har været mere end uvillige til at lave razzia mod Islamberg og andre lejre hos Jamaat ul-Fugra, hvor militante muslimer er engageret i paramilitær oplæring for den store Jiahd mod kristne og jøder. (Se disse artikler på synopsis, 1...2.)

Disse lejre er spredt udover hele USA. Mange af dem har eksisteret i over 20 år.

Naboerne har indgivet hundredvis af klager til de lokale ordensmyndigheder om rat-tat-tat'er fra maskingeværer, og om lyden af eksplosioner der stammer fra disse lejre, men ingen forbunds- eller statsagenter har haft modet til, eller været villige til at foretage undersøgelser, og slet ikke at foretage arrestationer.

Dette er usædvanligt da medlemmer af Jamaat ul-Fuqra, den islamiske organisation der driver disse lejre er blevet dømt ved U.S. domstole for forbrydelser som manddrab, konspiration for at begå mord, brandbomber, våbensmugling, tyveri i stor skala, pengeforfalskning og svindel med dagpenge.

Andre igen forbliver hovedmistænkte i kriminalsager over hele landet, herunder 10 uopklarede drab og 17 brandbomber i årene 1979 til 1990.

Ingen islamisk gruppe, og det gælder også al Queda, har været ansvarlig for så mange angreb på amerikansk jord.

Islamberg, befinder sig i et kæmpeområde med tæt skov ved Catskill Mountains i udkanten af Hancock, New York.

Bakkelandskabet er oversået med rustne trailere der synes at være uden el og vand og et stort antal udhuse. Stanken af affald og kloak er tyk i luften.

Stedet er utilgængeligt for den lokale bedemand, der siger han har 'leveret' lig til lejren, men at han aldrig har fået lov at komme ind. "De kommer og fjerner ligene fra min rustvogn. De giver mig ikke lov til at komme gennem porten med skildvagten. De siger at de ønsker at forberede ligene til begravelsen. Men jeg får aldrig ligene igen. Jeg aner ikke, hvad der foregår derinde, men jeg kan ikke forestille mig det er lovligt."

På den anden side af bakkekammen, hvor kun få tør vove sig hen er der en fuldt udstyret lille landsby med et oplæringscenter døbt "Det Internationale Åbne Koran Universitet"; en trailer der er lavet om til et vaskeri; et lille grønt mødested; en lille og temmelig sølle købmandsforretning; en nyopført majid; over 40 sammenfoldelige hjem; og i tilgift snesevis af trailere.

Det er hjem for hundredvis - alle i islamisk klædning, og alle afro-amerikanere. De fleste kører de sidste modeller af SUV'er med nummerplader fra Pennsylvania, New Jersey, New York, South Carolina og Tennessee. De lokale siger at nogle af dem arbejder som gebyropkrævere for New York State Thruway, mens andre er ansatte i et kreditkort fremstillingscenter der er i besiddelse af fortrolige finansielle oplysninger.

Selvom der er travlt hele ugen, bliver stedet faktisk som en bikube i weekender. Gæsterne indbefatter mennesker fra de store byer i New York, New Jersey, og Pennsylvania og undertiden dignitarer i hvide klædninger og Ray Ban solbriller fra Mellemøsten.

I den østlige del af ejendommen er der en træningsbane fuldt udstyret med reb der hænger ned fra træerne, træbeskyttelseshegn, en forhindringsbane og en skydebane.

Lejren har også omfattende underjordiske bunkers.

Islamberg er ikke så godsindet som et buddhistisk kloster eller en karmelitter forsamling. Næsten hver weekend, hører naboerne skudsalver. Nogle, herunder en erfaren Vietnam veteran, har hørt lyden af eksplosioner.

Ingen af naboerne har ønsket at stå frem af frygt for "gengældelse." "Vi tør ikke engang sætte farten ned når vi kører forbi," sagde en af de fastboende. "De ejer bjerget, og de ved og der er intet vi kan gøre, andet end at flytte, og det kan vi heller ikke. Hvem ville købe en ejendom med den nabo."

Komplekset tjener til at skræmme livet ud af de lokale indbyggere. "Hvis du begiver dig derhen da skal du have skudsikkert udstyr med," sagde en kunde ved Circle E Diner i Hancock. "De har bevæbnede vagter og hvis de skyder dig, så vil ingen finde dig."

I Cousins, en lille flække i nærheden af Deposit, sagde en fast gæst i baren, og som ikke ønskede at blive identificeret. "Stedet er dødsensfarligt. Man kan høre skyderi. Jeg forstår ikke hvorfor FBI ikke lukker det."


FamilySecurityMatters.org Contributing Editor Paul L. Williams is the author of The Day of Islam: The Annihilation of America and the Western World, The Al Qaeda Connection, and other best-selling books. He is a frequent guest on such national news networks as ABC News, CBS News, Fox News, MSNBC, and NPR. Visit his website at http://thelastcrusade.org.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails