torsdag den 17. juni 2010

Islam betyder ikke fred!

Islam betyder ikke fred

Et af de største bedrag og endnu en islamisk myte som muslimerne hæger om, rettet mod kuffar (de beskidte vantro) er at islam betyder fred. Det gør det ikke. Det har det aldrig gjort. Det vil det aldrig komme til at gøre. Et antal kommentarer som svar på min artikel 13 Beautiful Muslim Women protesterede mod at ægte muslimer ikke kunne smide syre i en kvindes ansigt, fordi som de påstår, så betyder islam altså fred.

Jeg svarede:

Islam betyder ikke fred, det betyder underkastelse ligesom det at være muslim betyder "en der underkaster" sig Gud. Jo, jo i en tredje betydning på arabisk kan det også betyde fred, men ikke i en religionskontekst ligesom katolik betyder liberal eller altomfattende, men ikke i en religiøs forstand.

Ingen katolik ville fortælle en anden person at Katolik betyder liberal fordi det ville være bedragerisk og unøjagtigt.

Der er to kategorier af muslimer der gentager, som papegøjer, dette vrøvl med at "islam betyder fred."

  1. De som ikke taler arabisk, eller har en ringe uddannelse eller som fornylig er konverteret og som har fået denne løgn fortalt.

  2. De som kan arabisk, men praktiserer al-Taqiyya, religions-sanktioneret løgn og bedrag til gavn for islam.

Der er endda en facebook side der erklærer at "Islam betyder Fred! Kald ikke muslimer terrorister!!" men idioten der står for siden giver denne løgn: "Min religion er islam, og det betyder Fred. Islam blev ikke spredt med sværdet, men ved Guds Ord." Kun en tilbagestående, uuddannet fjols ved ikke at islam blev spredt ved magt.

Tilbage til freds'problemet.' De som er eksperter i før-islamisk historie ved at det semitiske SLM rodord oprindeligt var benyttet tusinder af år før vor tidsregning, i betydingen af sikkerhed eller fred. I Babylon, betød ord som shulmani "fredsgaver." eller "gaver der giver sikkerhed," det vil sige , at det vi idag ville kalde en "afgift" til en herskende despot. "Afgift" er noget man betaler for at undgå en sanktion eller angreb. Personen der betaler "afgiften" er underkastet den anden. Derfor, i mellemøstlige sprog finder man, at ord der har formen S-L-M har betydningen sikker (eller i fred), hel eller uskadet, eller når det gælder et slave/herre forhold, betydningen - underkastelse.

Når det benyttes mellem ligemænd betyder det fred såsom i hilsener på hebraisk eller arabisk: Må Fred være med dig! Imidlertid er der en regel om hvem der får lov at sige det først: Den ridende bør hilse den gående; den gående bør hilse den siddende; og den som kommer ind i et hus bør hilse den der bor der.

Når det imidlertid benyttes blandt ikke ligemænd, som mellem en slave og hans herre, mellem en taber og en vinder, en undersåt og Gud er der et andet SLM rodord der dækker betydningen af underkastelse. For eksempel betyder Musalam "uden for diskussion." Muslim betyder "En der underkaster sig Allah." Islam betyder ikke fred ligesom muslim heller ikke betyder "en der er fredelig."

Da Muhammad sendte breve til alle stammerne der endnu ikke var under hans herredømme sluttede hans konklusion med "overgiv dig og du vil være i sikkerhed." For at give dig en smag af det på engelsk: "MSLM (underkast) dig og bliv SLM (sikker.)" Eller på dagligdagsengelsk: "Overgiv dig eller dø."

Det er kun i den betydning at islam betyder fred, underkastelse - og resultatet vil være fred. Ellers ingen fred.

Det bør bemærkes at definitionen af underkastelse på engelsk når det benyttes i konteksten at personen overgiver sig til en anden, antyder en accept med baggrund i frygt. Det er lige nøjagtig sådan islam hersker: Ved frygt fremfor kærlighed. Man kan ikke bryde underkastelsens bånd uden at lide dødens smerte.

Selvom det er sandt, at mange amerikanske muslimer er blevet til ikke-muslimer uden at blive dræbt derfor, så er det kun sandt når andelen af muslimer i forhold til ikke-muslimer er lille. Hvert land med få muslimer bliver med tiden næsten 99,99% muslimsk, medmindre muslimerne bliver smidt ud som det skete i Reconquista. Man kan helt sikkert ikke blive en vantro i et land med muslimsk flertal uden at få r.... under fatwa.

Ægte muslimer tror ikke på at islam betyder fred. CBN News drog til London for at tale med Anjem Choudary, en førende muslimsk radical:

Jihad Watch, Anjem Choudary: "Islam betyder ikke fred. Islam betyder underkastelse."


Skønt både George W. Bush og Barack Obama har erklæret at islam er en fredelig religion påpeger Choudary forskellen.

En Fredens religion?

"Man kan ikke sige at islam er en fredens religion," fortlalte Choudary CBN News. "Fordi islam betyder ikke fred. Islam betyder underkastelse. Der er plads til vold i islam. Der er plads til jihad i islam."

Hvem skal man derfor tro på? Amerikanske muslimer der ønsker vi skal tro på, at islam er fredens religion og ikke udgør en trussel for os, eller en muslim der ikke har noget at skjule?


Pointering: 99.9% af alle klapperslanger i verden vil aldrig komme til at slå et menneske ihjel. Men på grund af deres natur vil man ikke have dem omkring sig i sit boligområde. På samme måde vil 99,99% af muslimerne i verden aldrig dræbe en menneske, men på grund af deres natur.......

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails