mandag den 28. juni 2010

Slaveri Terrorisme & Islam Går godt i spænd

Slaveri Terrorisme & Islam Går godt i spænd

En venlig hilsen til blogger Samsargin på pakshahara for følgende video der forklarer, hvorfor islam ikke er en religion:

Hovedpunktet er at så længe den muslimske befolkning udgør mindre end 2% så udgør den ikke en trussele mod resten af samfundet. Selvfølgelig er problemet med kun at have 1%, det at denne 1% ikke holder særlig længe - muslimerne er notorisk frugtbare og de hjælper med til at det bliver lettere for endnu flere muslimer at komme ind i samfundet.

Min artikel for to år siden, When is Too Many Muslims?, dækkede de samme kendsgerning som i videoen (med baggrund i bogen Slavery, Terrorism & Islam: The Historical Roots and Contemporary Threat af Peter Hammond). Imidlertid hjælper synlige effekter meget fint med til at forstå hvor farlig islam virkelig er, og jeg gentager kun teksten, fordi nogle af mine læsere måske ikke har været opmærksomme første gang:

Islam er ikke en religion eller en kult. Det er et fuldstændigt system. Islam har religiøse, politiske, økonomiske og militære bestanddele. Den religiøse del er hovedhjørnestene for alle de andre dele.

Islamisering sker når der er tilstrækkeligt med muslimer i et land til at gøre opmærksom på, og kræve, deres såkaldte "religiøse rettigheder."

Når politisk korrekte og kulturelt forskellige samfund enes om at føje "de fornuftige muslimske krav for deres religiøse rettigheder," får de også de andre dele med i købet. Således fungerer det (procentsatserne stammer fra CIA: The World Fact Book, 2007).

Sålænge den muslimske befolkning udgør omkring 1% af et givet lands befolkning bliver de betragtet som en fredselskende minoritet og ikke som en trussel mod nogen. Faktisk fremstilles de i artikler og på film som stereotyper for deres farverige særegenhed:

United States — Muslim 1.0%
Australien — Muslim 1.5%
Canada — Muslim 1.9%
Kina — Muslim 1%-2%
Italien — Muslim 1.5%
Norge — Muslim 1.8%

Ved 2% eller 3% begynder de at hverve proselytter fra andre etniske minoriteter og udsatte grupper med den største rekruttering fra fængsler og blandt gadebanderne:

Danmark — Muslim 2%
Tyskland — Muslim 3.7%
United Kingdom — Muslim 2.7%
Spanien — Muslim 4%
Thailand — Muslim 4.6%

Fra 5% udøver de en uforholdsmæssig indflydelse i forhold til deres procentvise størrelse af befolkningen. De vil vil arbejde for introduktionen af halal (ren efter islamiske standarder) fødevarer, derved sikre jobs i fødevaresektoren for muslimer. De vil forøge presset mod supermarkedskæderne for at de skal komme på hylderne - sammen med trusler om fiasko for at de skal makke ret.

Frankrig — Muslim 8%
Filippinerne — Muslim 5%
Sverige — Muslim 5%
Schweitz — Muslim 4.3%
Holland — Muslim 5.5%
Trinidad & Tobago — Muslim 5.8%

På dette tidspunkt vil de arbejde på at få den herskende regering til at give dem lov til at bestemme selv under Sharia, den islamiske lov. Det endelige mål for islam er ikke at få verden konverteret men at skabe Sharia Lov over hele verden.

Når muslimerne når 10% af befolkningen, vil lovløsheden stige som et middel til at kunne klage over deres forhold (Paris - bilafbrændinger etc.) Enhver ikke-muslimsk handling der krænker islam vil resultere i opstande og trusler (Amsterdam - Muhammad tegningerne)

Guyana — Muslim 10%
Indien — Muslim 13.4%
Israel — Muslim 16%
Kenya — Muslim 10%
Russland — Muslim 10-15%

Når de har nået 20% så forvent oprør ved mindste anledning, jihad milits dannelser, sporadiske drab og nedbrændinger af kirker og synagoger:

Ætiopien — Muslim 32.8%

Ved 40% vil der være udbredte massakrer, kroniske terrorangreb og fortsat militær krigsførelse:

Bosnien — Muslim 40%
Tchad — Muslim 53.1%
Libanon — Muslim 59.7%

Ved 60% kan du forvente uhæmmet forfølgelse af ikke-troende og andre religioner, sporadiske etniske (folkedrab) udrensninger, brug af Sharia Lov som et våben, og Jizya - den skat der pålægges vantro:

Albanien — Muslim 70%
Malaysia — Muslim 60.4%
Qatar — Muslim 77.5%
Sudan — Muslim 70%

Efter 80% forvent statsledede etniske udrensninger og folkedrab:

Bangladesh — Muslim 83%
Ægypten — Muslim 90%
Gaza — Muslim 98.7%
Indonesien — Muslim 86.1%
Iran — Muslim 98%
Irak — Muslim 97%
Jordan — Muslim 92%
Marocco — Muslim 98.7%
Pakistan — Muslim 97%
Palæstina — Muslim 99%
Syrien — Muslim 90%
Tadjikistan — Muslim 90%
Tyrkiet — Muslim 99.8%
Forenede Arabiske Emirater — Muslim 96%

100% vil altså medføre freden i "Dar-es-Salaam" - det islamiske hus' fred - hvor der formodes at være fred da alle er muslimer:

Afghanistan — Muslim 100%
Saudi Arabien — Muslim 100%
Somalia — Muslim 100%
Yemen — Muslim 99.9%

Det er selvfølgelig ikke tilfældet. For at stille deres blodtørst vil muslimerne begynde at dræbe hinanden af mange forskellige grunde.

"Før jeg var ni år gammel havde jeg lært grundlaget for et arabisk liv. Det var mig mod min broder; mig og min broder mod vor fader; min familie mod mine fætre og klanen; klanen mod stamme; og stammen mod verden og os alle mod de vantro." Leon uris fra bogen "Haj"

Det er godt at huske at i mange, mange lande, såsom Frankrig, er de muslimske befolkninger centreret i ghettoer på baggrund af deres etnicitet. Muslimer vil i det store og hele ikke lade sig integrere i samfundet. Derfor udøver de mere magt, end deres andel af befolkningen kunne antyde.

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails