fredag den 11. juni 2010

Myten om 72 jomfruer i islam

Den islamiske myte om 72 jomfruer - Houris

En af de største myter i islam er om hvad der er at forvente i Jannah eller Paradiset for alle muslimer (ikke kun martyrer): 72 houris (jomfruer af begge køn, afhængig af hvilken seksuel orientering) af ubeskrivelig skønhed og sensualitet.

Houri er nævnt mange steder i Koranen (f.eks. Sura 55, kapitel 46). Ledsagerne i evigheden er i forbløffende grad lig de moderne pornostjerner ved at de er "uden hårvækst undtagen øjenbryn og hovedet," rene, meget smukke for øjet, sanselige og fristende.

Den kvindelige houri beskrives som "ikke-menstruerende, ikke urinerende/have afføring og barnløs," og havende faste, runde bryster af passende størrelse, ikke som Scarlett Johansson's Gyldne Glober.

Islamic Paradise

Photo Credit: Iran Politics Club

Som mine læsere ved er jeg ateist. Imidlertid er jeg fristet til at blive muslim, blot ved dem mindste udsigt til at denne version af livet i det hinsides skulle være sand. Den slår den kristnes syn på det hinsides liv; trods alt ser jeg ikke godt ud med vinger og jeg kan ikke spille harpe. Når det drejer sig om det jødiske liv i det hinsides, så er der faktisk ikke noget. De gamle hebræere, i modsætning til det muslimer tror, betragtede det nuværende liv som det vigtigste. Livet derefter var en tilbagevenden til det støv, hvorfra vi stammer (1. Mosebog 3:19).

Jeg burde tilføje at jeg kun ville blive muslim hvis jeg ikke skulle have noget at gøre med alle de andre muslimske ting, såsom at bede uden ophør, banke konerne, stene de utro, halshugge de vantro og andre ting som vantro synes er noget besynderligt.

Nu forsøger nogle islamiske lærde at gå noget bort fra synspunktet om de 72 jomfruer i det islamiske liv efter døden ved at forklare at ordet houri faktisk betyder 'hvide rosiner' ikke jomfruelige ungpiger. Nu ved jeg godt at hvide rosiner for 1400 år siden måske var en udsøgt delikatesse, men jeg vil gerne spørge, tror du virkelig at Muhammad mente han kunne overtale sine soldater til at dø i jihad ved at tilbyde dem hvide rosiner?

Som modsætning til denne latterlige holdning så overvej hvad der siges af Abu al-Fadl'Abd al-Rahman ibn Bakr, Jalal al-Din al-Suyuti (1445-1505 e.v.t.) en ægyptisk skribent, religiøs lærd, ekspert i jura og underviser, hvis værker omhandler en bred vifte af emner i islamisk teologi (Wikipedia). Således så han på Paradiset:

Hver gang vi sover med en Houri er hun jomfru. Udover det bliver penis hos De Udvalgte aldrig slap. Erektionen er evigvarende; den følelse du har hver gang du dyrker kærlighed er yderst delikat og ikke af denne verden og hvis du skulle erfare det i denne verden, da ville du besvime. Hver Udvalgt (det vil sige muslim) vil gifte sig med 70 houris, udover de kvinder han giftede sig med på Jorden og alle vil de have appetitlige vaginaer.

Hmmm, appetitlige vaginas - jeg vil aldrig være i stand til at se et skilt om rensning af persiske tæpper uden at tænke på den passage.

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails