tirsdag den 15. juni 2010

Oprørende billeder af sultende palæstinensere

Oprørende fotos af sultende palæstinensere

I en af mine forrige artikler om palæstinenserne bemærkede jeg, at Araberne har det bedre under israelsk styre (ligger her på synopsis) end under arabisk eller muslimsk styre.

Under Jordansk styre blev de såkaldte palæstinensere behandlet som hunde på en losseplads. Under israelsk styre har de endelig fået muligheder som de fleste arabere i arabiske lande ikke har. Palæstinenserne under det israelske 'åg' har en langt højere læsefærdighed, end araberne i næsten alle arabiske stater, og de bor bedre end flertallet af arabere der ikke er under israelsk styre.

Men nu skammer jeg mig over at se de følgende billeder af fattigdom, mangel på mad, de glædesløse liv hos Gazabeboerne under belejring og blokade af Israel. Israel fortæller os at hver uge sender de 15 millioner kg. mad, medicin og andet humanitær hjælp ind i Gaza, men hvordan kan det dog være muligt når vi ser disse stakkels sultende sjæle med hullede klæder, deres butikker med tomme hylder, deres bagerier ryddet for kager og brød, og Gaza bys gader uden butikker med kobler af vilde hunde der strejfer omkring: Oh, hvilken umenneskelig!
gaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aidgaza not in need of humanitarian aid
Disse billeder er fra en palæstinensisk hjemmeside Palestine Today der viser den generelle tilstand i landsbyer og byer i Gazastriben ved begyndelsen af Ramadan måneden sidste november. Hvis linket til Palestine Today ikke virker eller er utilgængeligt, så har jeg en cached kopi her.

Dette er ikke billeder som New York Times, eller BBC eller Reuters nogensinde vil offentliggøre. Hvor er nyhedsværdien der viser at udover de ikke har materialer til at fremstille missiler og eksplosiver så lever palæstinenserne bedre end næste alle andre arabere eller muslimer i Mellemøsten. Så jo, skam Jer, skam Jer - alle I arabiske og muslimske regimer der holder Jeres folk i fattigdom.

Hvis de arabiske leder oprigtigt ønskede et bedre liv for alle deres borgere, da skulle de blot bede Israel om at besætte dem, så de kan leve ligeså godt som palæstinenserne.


I den følgende video beder jeg dig ikke undlade at se deres fattigdom, sult, de snavsede klæder, hvordan de lever i lossepladslignende områder, og må hutle sig gennem tilværelsen ved affald og skidt. Se de israelske soldater på hvert gadehjørne der skyder palæstinensiske børn og drikker deres blod i kæmpe slurke af store bægre. Bemærk de israelske ambulancer der bortfører stakkels arabere og fører dem bort til Israels dødslejr hospitaler, hvor deres organer fjernes og transplanteres over i jøder.

[Ups.. - det ser ud til at youtube har føjet sig efterl muslimerne der har protesteret over denne video der viser mennesker der levet sundt, er i 'god foderstand' og lykkelige i Gaza. Den går jo ikke. Araberne sulter ikke. De er ikke uden medicin. Der er ikke brug for en "AID" flotille. Det Gaza har brug for er at komme af med Hamas, indgå fred med Israel og være medlemmer at verden som en nation af normale menneskelige væsener fremfor at være som gale hunde.

Note: Artikelen er fra plancksconstant.org

Vlad Tepes, Sultende palæstinensere

[Læg mærke til de røde understregninger]Her vises hvilke lande der har de største fedmeproblemer for mænd og kvinder.


starving palestinians a hoax

1 kommentar:

Anonym sagde ...

Udover billederne er der også tal og statistik, der beskriver forholdene i Gaza
http://www.shameonturkey.com/

Og der er kommet en artikel i

http://middle-east-analysis.blogspot.com/2010/06/gaza-already-pledged-75-times-more-us.html

der fortæller at Gaza får 7,5 gange mere støtte end Haiti - set fra USA's side

Related Posts with Thumbnails