mandag den 21. juni 2010

Menneskesmugleri gennem Cuba

Smugler Cuba terrorister ind i USA gennem Mexico og Arizona?

Humberto Fontova

Da Fidel Castro, hvis regime har fængslet flere politiske fanger med en større procentdel end Stalin, og myrdet dem med en højere procentsats end Hitler før krigen, fornylig gik hårdt imod Arizonas SB 1070 lov som en "brutal krænkelse af menneskerettigheder" så var det kun meget få Cuba kommentatorer der bemærkede det.

Uheldigvis har anslag fra den Demokratiske/MSM teleprompter sandsynligvis ikke givet foranledning til Castros seneste angreb mod Arizonas SB 1070. I stedet er det guvernør Brewers lov der har ramt ham hårdest - og det lige der, hvor det gør rigtigt ondt.

Du kan godt opgive med at lede efter dette i medierne i USA, men i sidste uge blev Cancuns tidligere borgmester, Gregorio Sanchez, der også forsøgte at blive guvernør for den mexikanske stat Quintana Roo (der omfatter Cancun og den caribiske del af den Mexikanske Rivieria), arresteret og anklaget for en række forbrydelser, herunder hvidvaskning af penge og narkohandel, og handel med illegale immigranter. Interessant nok er Senor Sanchez gift med en cubansk senorita ved navn Niurka Saliva, datter af en af Fidel Castro top eftterretningsembedsmand.

"Men Humberto," siger du så, "hvorfor skulle noget så almindeligt forekommende og gennemført provinsielt mexikansk dog berettes om i U.S. medierne?"

Fordi handlen med stoffer og mennesker (sidstnævnte omfatter cubanere, russere, kinesere og muligvis al-Queda- allierede somaliske terrorister) fra denne mexikanske mellemstation med billigelse af Greogorio Sanchez og hans Castro hustru, højst sandsynligt er rettet mod U.S. - med Arizona som et muligt endemål. Derfor.

Lad os kæde nogle ting sammen. I sidste uge blev "Anthony Jospeh Lacy, 35, løsladt efter at have erklæret sig skyldig i anklagerne om at smugle mennesker....Tracy, en tidligere stikker for to U.S. efterretningsbureauer, blev pågrebet ved JFK Airport sidst i januar. Han var med til at hjælpe 272 somaliere illegalt ind i USA fra Kenya gennem Cuba....Tracy hjalp angiveligt somalierne med at få visa til Cuba. Efter at have rejst fra Kenya til Dubai, til Moskva til Cuba, drog de derpå til Sydamerika før de kom ind i USA over Mexikos grænse.

Den mexikanske undersøgende journalist Jose Antonio Perez Stuart har afdækket forbindelser mellem den internationale offentlige kampagne mod Arizona og penge fra magtfulde Latin amerikanske narko-Castro maifagrupper. Derfor skal det undersøges.

Mexikanske aviser har også afsløret at en cubansk herre ved navn Boris "El Boris" del Valle, søn af Cubas tidligere Indenrigsminister (KGB optrænet, hemmelige politi/efterretningsmand) og slægtning til Fidel Castros hustru Dalia del Valle, arbejdede tæt sammen med Sanchez parret og var "mellemmand" i forbindelse med indsmuglingen af stoffer og mennesker til USA. Hans officielle titel da han boede i Cancun var som Gregorios Sanchez' "Sikkerhedsassistent," som passer med den titel han har i Cuba som en G-2 (militær efterretnings) officer.

Med assistance fra sine cubanske hjemmefødninge, havde "El Boris" (nu i et fængsel i Mexiko) oprettet sin egen politi/militær enhed i Cancun området. Boris arbejdede uløseligt sammen med Los Zetas, måske den mest "effektive" bande af narkosmuglende "drabsmænd" i verden. Han importerede også hundredevis af funktionærer fra Castros Cuba til sin afdeling for smugleri. De flest af disse cubanske agenter kom til Mexiko under dække af at være "kulturelt betingede udvekslinger."

Los Zetas' våbenskjold

Forresten så plejer MSM normalt at betegne Los Zetas som en "dødspatrulje." Men da deres tortur og gerninger generelt gavner de venstreorienterede (Castro, Ortega, Chavez og deres allierede narko-mafiosi)så er der kun tavhed i de førende mediecirkler. Hvis man nu kunne finde en forbindelse, uanset hvor søgt den så end er, til CIA eller en U.S.- støttet 'stærk' mand" - da garanterer jeg - da vil etiketten "dødspatrulje" øjeblikkeligt igen blive giftigt levende i verdens medier. Lad os derfor træde lidt tilbage og holde øje: Et land der er af U.S. Udenrigsministeriet er benævnt som et land der støtter terrorisme (Cuba) må også sandsynligvis hjælpe med til at smugle al-Queda allierede terrorister til USA.

Obama Holdets svar? Hvorfor dog ikke gå bort fra de ækle krænkende restriktioner fra Bush-tiden og gøre det lettere for cubanere at rejse til USA, altsammen med begrundelsen, -- jo du gættede rigtigt -- "kulturelt betingede udvekslinger.!"Humberto Fontova is the author of four books, including Fidel: Hollywood's Favorite Tyrant and Exposing the Real Che Guevara. Visit hfontova.com.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails