fredag den 4. juni 2010

Terrormistænkte med til at organisere skibe mod Gaza

Ayers, Dohrn hjalp med til at organisere 'freds' flotillen

Rick Moran

Det er netop ikke fordi disse mennesker ikke har tilstrækkeligt med blod på deres hænder allerede.
De tidligere ledere af Weather Underground William Ayers og Bernardine Dohrn (se endelig denne artikel på synopsis) sammen med Code Pink grundlæggeren Jodie Evans hjalp med til, gennem Free Gaza Movement, at afsende den seks skibes store flotille fra Tyrkiet mod Isral der endte i et voldeligt sammenstød med Israeli Defense Forces. (IDF)

I januar måned blev trioen set i Ægypten, hvor man forsøgte at samle massemængder i gaderne med 1400 andre venstre-fløjsaktivister efter at den ægyptiske regering havde nægtet at give medlemmer af Free Gaza Movement lov til at komme ind i Gaza. Cirka 100 marcherende fik efterfølgende lov til at krydse grænsen, hvor de mødtes med tidligere Hamas premier minister Ismail Haniyed.

BigGovernment citerer forfatteren Philip Weiss, der beskrev at han havde overværet Ayers og Dohrn der samtalede med aktivist kolleger om at de skulle acceptere Ægyptens forslag om at et lille antal af dem fik lov til at komme ind i Gaza:

"Dohrn sagde at princippet om "Alle eller ingen" var ikke anvendeligt for politiske aktiviteter. Man kan altid tage det man kan få og så blive ved med at kæmpe for mere. En europæisk mand i en rød keffiyeh råbte til hende at hun var fascisternes redskab. Hendes partner Bill Ayers henvendte sig venligt til ham og spurgte ham, hvorfor han var så ophidset. Mens hun gik frem og tilbage mellem bussen sagde Dohrn, der bar en blomst i håret, at hun ikke bryd sig om den absolutte bevidsthed hos mennesker på den anden side af den politiske barrikade, og da hun havde været i Weather Underground, da vidste hun trods alt noget om denne absolutte følelse."

Som politisk teater er det svært at overgå en diskussion mellem et aldrende blomsterbarn(/hjemlig terrorist og en medrejsende over hvem der ved mest om 'absolutte følelser.'

Vi burde have vidst det. Teknikken der benyttedes af voldelige radikale i 1960'erne er yderst anvendelig i denne slags krig som Hamas kæmper mod Israel Ingen tvivl om at Ayers og Dohrn er i stand til at belære deres mindre erfarne kolleger i kunsten - voldelig propaganda.

Hvad mon Obama ville sige hvis en nævenyttig reporter turde spørge om hvad det er hans venner har gang i?

Kommentar af synopsis-olsen:

Et lille citat fra washingtonexaminer artiklen som der linkes til:

"Og hvis der skulle være nogen tvivl om at dette var et politisk skuespil fremfor en humanitær mission så er den kendsgerning at Venezuelas præsident Hugo Chavez lovede at slutte sig til en fremtidig flotille med til at fjerne enhver tvivl."

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails