søndag den 20. juni 2010

Sæt navn på fjenden

At sætte navn på fjenderne

jihadists

I 1. Mosebog 2:19 får vi at vide, at kort efter Gud havde skabt hvert dyr på marken og hver fugl i luften, da bragte han dem til Adam og gav Adam hans første opgave: At navngive hver levende skabnin for at få herredømme over dem ( man kan ikke kontrollere det som ikke har noget navn.)

Derfor er det så sørgeligt at vide, at Obama administrationen har påtaget sig at nægte at sætte navn på de som ønsker at ødelægge Amerika. Først så fjernede de 'Islamisk' fra 'Islamiske terrorister." Så fjernede de 'terrorister' og så er vi altså nu overladt til at erstatte de 'tomme' fraser med ord om nogle nederdrægtige mænd som årsag til katastrofer.

Det er kommet så vidt, at vi ignorerer det religiøse element der er drivkraften hos de som ønsker at skade os. Nu da vi er blinde for deres motiverende ideologi, hvordan kan vi så dog opstille et forsvar mod dem?

Grunden til at Israels flysikkerhed er bedre end vores er, at de ved hvem deres fjende er. De ved, hvordan han ser ud, de kender hans religion, de ved hvad han pønser på, og de har læst hans militære manual: Koranen. Israelerne er værd at efterligne.

I mellemtiden kan jihadister der besøger Yemen, for i månedsvis at blive trænet til terror, og som ingen pas eller bagage har frit komme ind i USA uden visas, og med ordet terrorist stemplet direkte i panden.

Da der altså ikke er nogen der er 'islamiske terrorister' er det ligeså sandsynligt at ældre damer fra Des Moine, Iowa kan være en trussel for dette land som Mohammed derovrefra med sprængstof klæbet til ryggen.

Før de navngav tingene havde de forhistoriske mennesker det svært når de skulle overleve angreb fra vilde dyr:

Forhistorisk sprog
Oversættelse
Oooga looga doogaHallo, pas på den ting der er på vej ind i vores hule
Mooga ooga?Hvad for en ting?
Ooga Booga ToogaDen ting der med store øre og skarpe kløer.
Fooga ooga yooga?Tingen der flyver over døde ting?
Nooga Nooga - ooga kooga ... wooga.Nej, nej, den ting der dræber....åh nej nu er det for sent.

Obama har sat os 100000 år tilbage og gjort os sårbare for angreb af 'ting' vi ikke kan sætte navn på.

Note: Billedet er af en typisk Mellemøstlig familie der venter på at gå ombord i et British Airways rutefly til Detroit. De vil ikke have nogen problemer med at komme ind i US og måske forårsage nogle unavngivne katastrofer.

Artikel fra plancksconstant.org

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails