torsdag den 3. juni 2010

Muslimer dræber muslimer i jihad

Muslimer dræber muslimer i Jihad

Norman Berdichevsky

For nogle få dage siden i fandt en af de mest voldelige hændelser, der indbefatter nedslagtningen af uskyldige civile, sted i Lahore og adskillige kilometer længere borte i Garhi Shahu, Pakistan. Der har ikke været megen medieinteresse, såsom omgående dækning eller interviews med overlevende. Ofrene var alle Ahmadis, en "afvigende" sekt indenfor islam. Ahmadi er en sekt der adskiller sig ved at være den mest fredelige, de har altid boet i fred med deres naboer, det være sig muslimer som ikke-muslimer.

Ahmadi blev angrebet af de "førende" muslimer der sympatiserer med Taliban og al-Queda i Pakistan. Disse muslimer angreb de to Ahmadi moskeer der var fyldt med hundredevis af tilstedeværende. Mindst 80 personer blev dræbt. Angrebene i Lahore blev udført at mindst syv mænd, herunder tre selvmordsbombemænd. Nogle af de angribende fungerede som snigskytter fra en nærvedliggende moske og dræbte deres medmuslimer.

Ahmadi betragtes som frafaldne af de førende muslimer for deres tro på, at deres sekts grundlægger var en frelser som er omtalt i Koranen, islams hellige bog. Gruppen har i årevis oplevet en statssanktioneret diskrimination og lejlighedsvise angreb i Pakistan, men aldrig før i en så stor og koordineret sammenhæng.

Ikke en eneste velkendt, repræsentativ anerkendt muslimsk religiøs leder noget sted har fundet det passende, indtil nu, at fremkomme med en fordømmelse af angrebet. Ikke en mediekommentator (undtagen i Israel) fandt det besværet værd at nævne, at det eneste sted i Mellemøsten hvor Ahmadis lever i fred og harmoni med deres naboer og nyder alle borger- og religiøse rettigheder er i Israel.

Kababir kvarteret i Haifa, blev oprettet i 1928. Kvarterets første moske på Karmels Bjerg blev bygget i 1932 og en større moske i 1970'erne. Den store moske har to hvide minareter over 30 meter høje. De dominerer den lave tagrække af beboelsesejendommene i bakkerne i nærheden. Moskeen får udelukkende økonomisk støtte af medlemmerne af det lokale Ahmadiyya Muslim Samfund. Som autoriteten Bernard Lewis som viseligt har argumenteret, at skønt flertallet at muslimer på et givet tidspunkt måske ikke er motiveret til at overveje at gå ind i jihad, så er udtrykket "islamisk terrorisme" passende
Islam har haft en nødvendigvis politisk karakter...lige fra begyndelsen...til idag. En intim forbindelse mellem religion og politik, mellem magt og kult, markerer en tydelig forskel mellem islam og andre religioner.

...I traditionel islam og derfor også i fundamentalistiske revoltisk islam, er Gud den eneste kilde til overherredømmet. Gud er Statens overhoved. Hæren er "Guds Hær." Værdierne er Guds værdier, og fjenden er selvfølgelig "Guds Fjende."

Jihad rettes ikke "kun" mod ikke-troende (Kaffirs, dvs. ikke-muslimer), men mod alle de som er "bøjet af" fra vejen -- shiiterne, alavitterne, Ahmadi, druserne, Bahai, Yazdis mv. Det er hellig krig med væbent kamp mod alle de som ikke accepterer Muhammads budskab som det fortolkes af de hellige traditioner der æres af alle Sunni lovskolerne i løbet af 1400 års historie.

Men for vor præsident og Assistant til præsidenten for Hjemlandets Sikkerhed og Modterrorrsme John Brennan, er der en blind, død og ubøjelig overbevisning om, som de fortolker det, at Islam er en fredelig og nobel religion der er blevet forvrænget af en "lille minoritet" og jihad betyder fredelig stræben med sig selv for at overvinde de onde tendenser, uden man tager kendsgerningerne som følger i betragtning:

1. Den otte år lange krig mellem Irak og Iran, hvor næsten en million døde.

2. Den første Gulf Krig; invasionen af Kuwait (augt 1990-feb. 1991), Operation Ørkenstorm, Den Anden Gulf Krig og Operation Iraqui Freedom.

3. Omfattende vold mellem muslimer og hinduer i Indien efter delingen og tre krige mellem Pakistan-Indien, terrorisme i Kashmir og Indien der har resulteret i adskillige millioner er blevet dræbt og mindst 15 millioner blevet fordrevet.

4. Pakistan-Bangladesh konflikten 1971 (med borgerkrig og adskillelse). Denne krig har det højeste antal sårede i nogen af konflikterne mellem Indien-Pakistan. Man mener at mellem en til tre millioner blev dræbt som følge af krigen. Kun meget lidt mediedækning.

5. De fortsatte borgerkrige i Yemen og Somalia. Tusinder dræbt. Ingen mediedækning.

6. Inter-sekterisk muslimsk vold mellem shia og sunni i Syrien, Libanon og Irak.

7. Grænsestridigheder mellem Syrien og Jordan, Syrien og Libanon.

8. Jordan's fald ved "Sorte September," 1970. PLO knust af den Jordanske Legion under kommando af Kong Hussein (mindst 25000 dræbte).

9. Syriens undertrykkelse af De Muslimske Brødre og modstandere af Assad Regimet, ødelæggelsen af byen Hama (mindst 20000 døde) for at udslette Det Muslimske Broderskab. Medierne blev nægtet adgang til byen. Oprør i Hama af Det Muslimske Broderskab blev knust af Assad Regimet, Syrien, februar 1982.

12. Årtier-lang massevold mellem muslimske religiøse ekstremister (Salafist bevægelsen) og den algeriske regering begyndte i 1991, og anslås at have kostet mellem 150000 til 20000 døde.

13. Seksten år lang borgerkrig i Libanon. Krigen varede fra 1975-1990 og resulterede i anslået 130000 til 250000 civilie ofre. Endnu en million mennesker (en tredjedel af befolkningen) blev sårede, halvdelen af dem med livslange skader.

14. Irak, Iran og Tyrkisk undertrykkelse af kurdisk selvstyre, anslået 180000 kurdere dræbes, de fleste af dem civile i Irak af Saddam Husseins styrker med gasangreb.

15. Muslimsk terror mod civile i Tetjenien og oveni hundredevis af dræbte i Moskva og andre russiske byer herunder børn i skoler. Ruslands to største terror angreb kom fra muslimske grupper. Den Tetjenske separatistbevægelse tog anslået 85o gidsler i Moskva i oktober 2002 i et teater. Mindste 129 gidsler døde under redningsaktionen, alle på nær en blev dræbt af kemikalier der blev benyttet for at nedkæmpe angriberne.

I september 2004 blev 1200 skolebørn og voksne taget som gidsler på en skole i Beslan, Nordossetien, der blev angrebet af islamisk terrorgruppe. Næsten 500 mennesker herunder 186 børn døde i forsøget på at befri gidslerne. Ifølge en af de overlevende angribere, Nur-Pashi Kulayev, var valget af skolen at have mødre og børn som mål hos angriberne udført for at oppiske den maximale vrede og tænde en større krig i Kaukasus med endemålet at etablere et Islamisk Emirat over hele Nordkaukasus.

16. Muslimske separatistiske aktiviteter og terror på Filippinerne (med næsten månedlige rapporter i de amerikanske medier der ikke nævnte ordet "muslim" eller "jihad."

17. Darfur i Sudan; folkemorderiske angreb mod ikke-muslimske sorte sudanesere. Den 13, juli 2008, rejste Hovedanklageren for den Internationale Kriminal Ret anklage om krigsforbrydelser mod Sudans præsident Omar a-Bashir, anklager der omfatter tre tilfælde af folkemord, fem forbrydelser mod menneskeheden og to mord. Anklagerne hævder at al-Bashir "var hjernen bag, og implementerede en plan for at ødelægge, "i væsentlig grad," tre stammegrupper i Darfur på grund af deres etniske oprindelse.

18. Muslimsk utilfredshed og vold i Thailand.

19. Terrorist aktivitet mod Han kinesere i Vestkina. Mere end et hundrede tilskadekomne.

20. Delingen af Cypern for at stille det tyrkiske muslimske mindretal tilfreds.

21. Muslimsk uro og vold mod kristne i Nigeria og Ghana, adskillige tusinder dræbes. Ingen medie interesse.

22. Muslimsk terrorangreb mod USA i New York og Washington. Næsten 3000 civile dør.

23. Terrorangreb over hele Europa-- Londons undergrundsbane, Atocha Togstationen i Madrid; i Afrika ved den amerikanske ambassade i Kenya; på Bali i en natklub, hvor de fleste ofre var australske turister; forsøg på angreb i USA og andre steder.

24. Jihadi-inspireret snigskytte og terrorangreb af skøre ensomme muslimer i USA mod militærbaser (Fort Hood), synagoger, lufthavne og på Times Square.

25. Forsatte terrorangreb mod Staten Israel og jøder over hele verden.

26.Omfattende piratvirksomhed som man ikke har set i 150 år langs Somalias kyst mod den internationale skibsfart.

27. Indonesisk muslimsk undertrykkelse af Østtimors befolkning (98%) der ønsker uafhængighed. Titusindvis af civile dræbes eller dør på grund af underernæring, fængslinger (1974-1998)

28. Forsat Borgerkrig i Vestsahara mellem Poilisario Bevægelsen og de marokkanske myndigheder, guerillaangreb og hundredetusindvis af fordrevne flygtninge.

I de ovennævnte konflikter, krige, massakre og overgreb har de fleste og hovedmålene været muslimer der er blevet dræbt af andre muslimer i Islam og "jihad" navnet. Hvor muslimer har været i fare for at blive fordrevet og været under angreb i Bosnien, Kosovo og Kuwait har deres redning kun været muligt ved USA's hjælp.

Lad mig anbefale denne artikel på synopsis: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2009/05/islams-undergang-k.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails