tirsdag den 23. august 2016

Colin Powell: Hillary's folk har forsøgt at give mig skylden

Colin Powell: Hillary's folk forsøger at give mig skylden for hendes emailskandale

I et interview søndag med New York Post, anklagede tidligere Udenrigsminister Colin Powell Hillary Clintons hold for at give ham skylden for Demokraternes nomineredes e mail skandale.
"Hendes folk har forsøgt at pege på mig.” fortalte Powell the Post. I sidste uge berettede  New York Times om en historie af journalisten Joe Conason, hvis kommende bog Man of the World: The Further Endeavors of Bill Clinton indeholder en beretning om at Powell skulle have rådgivet Clinton i brug af en privat e mailkonto. Powell har flere gange sagt at han ingen erindring har om dette, men at han skrev en email til Clinton om, hvordan han brugte e mail som Udenrigsminister. Hillary Clinton pegede også, som det fortælles, på Powells e mail praksis da hun blev udspurgt af FBI.
"Sandheden er, at hun brugte den (sin personlige email) i et år før jeg sendte hende et memo om hvad jeg gjorde (som tidligere Udenrigsminister)” fortalte Powell Post. Dette burde usandsynliggøre ethvert forsøg fra Clinton på at lægge skylden for hendes brug af en privat ‘hjemmestrikket’ server på Powell og hans råd.
Da han blev spurgt ind til hvorfor Clinton holdet forsøger at give ham skylden svarede Powell som det fortælles, “Ja, hvorfor tror du?” Hvis Clinton kan lægge skylden på Powell, så forekommer brugen af dem mindre uansvarligt, og hun kan sige. “Hør her, Republikanerne gjorde det først!”
Men der er mange store vigtige forskelle mellem Powells brug af en privat server (gennem AOL tjenesten) og Clintons farlige anvendelse af en ‘hjemmestrikket’ server der opererede uden for hendes hjem i Chappaqua, New York. Clintons brugte virksomheder udefra til at sætte serveren op, og dermed var den ekstrem sårbar for hacking. Tidligere Forsvarsminister Robert Gates sagde at på grund af denne ordning har udenlandske magter, som russerne og kineserne sandsynligvis hacked Hillarys email.
Oveni det, mens Powell faktisk modtog 2 email med fortrolig information (i laveste klasse af fortrolighed) omfattede Clintons server mindst 1600 fortrolige email, nogle af dem med de mest følsomme efterretningsinformationer, i øverste klasse af hemmelig SAP klassificering. Faktisk har Udenrigsministeriet afgjort at så mange som 29 email indeholdt information der var alt for følsomme til at udgive i nogen form, selv med omformuleringer.
The Post nævnte nogle få af disse livsvigtige forskelle. “Powell havde ikke en server i sit hjem eller brugte virksomheder udefra, som Clinton gjorde, fortalte the Times. Plus at reglerne for elektronisk kommunikation blev meget mere strammet op under Powells tid i embedet og i Clintons.”
Det værste er dog at Clinton holdet forsøger at give Powell skylden for emailskandalen, hvilket skyldes den ganske enkle kendsgerning, at Hillary ikke fulgte Powells råd. Powell insisterede på at hun holdt fortrolige email borte fra hendes private server, noget Hillary altså ikke gjorde særlig ofte.
I sine bemærkninger til the Post, forekom Powell vred over situationen, men han sagde til avisen, “Det generer ikke mig. Det er OK. Jeg er fri.”
Lad os håbe det - kun Clinton og hendes stab burde holdes ansvarlige for hendes  "ekstremt uansvarlige" handlinger.
https://pjmedia.com/trending/2016/08/22/colin-powell-hillarys-people-have-been-trying-to-pin-the-email-scandal-on-me/?singlepage=true

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails