mandag den 1. august 2016

Er EU skyld i den islamiske terror der plager Europa?

Hvorfor Europa er plaget af islamisk terror


I en “forbløffende barsk tirade” - for at citere U.K.'s Express – gik Ungarns premierminister Victor Orban her fornylig i ‘kødet’ på EU “over (muslimsk) immigration og kritiserede Angela Merkel for at svigte i at beskytte det tyske folk mod islamistisk terror.”

(Klik her for at få at vide hvorfor central- og østeuropæiske nationer, Ungarn som den førende er dybt bekymrede over Islam.)

I løbet af talen kom Orban med to vigtige pointer, som jeg også plejer at påpege, og de forklarer de sande grunde bag den ikke tilsigtede vækst af terrorisme i EU nationerne:  1) Islam's påvirkning ved antal og  2) Vesten gør det muligt for Islam.

Med hensyn til punkt 1) Orban:

... udstedte en forbløffende irettesættelse af fru Merkel om immigration og lagde skylden for de seneste terrorangreb på masseankomsten af flygtninge.... Indvandring argumenterede han “forøger terrorismen og kriminaliteten” og “smadrer den nationale kultur” med en slet skjult henvisning til fru Merkels beslutning om at rulle det røde tæppe ud for millioner af mennesker fra Mellemøsten.  
Dette er ganske simpelt. For over tre år siden, maj 2013, forklarede jeg,  hvorfor en muslimsk mand halshuggede en britisk soldat midt på en befærdet gade i London:
Det afspejler det jeg kalder “Islams påvirkning ved antal” en regel der giver sig udtryk ved bemærkelsesværdig vedholdenhed: Jo flere muslimer der kommer til, des mere de islamiske kendetegn fra den muslimske verden - i dette tilfælde - direkte vold mod “vantro”...
Når således de muslimske befolkninger i Europa bliver stadig flere så regn med øgning og direkte angreb mod vantro - halshugninger og des lignende.
Det har vist sig at være således. Mens EU ledere og Vesten går rundt om den varme grød for at finde bløde forklaringer på øgningen i ekstremismen - fra "sårede muslimske følelslser” til kampe om “penge” og naturressoucer,” som Pave Frans fornylig hævdede det efter muslimer slagtede en præst i Frankrig - så er virkeligheden langt simplere: Islam promoverer had og vold mod ikke muslimer. Som følge heraf bliver, hvor end Islam har magten, (den muslimske verden f.eks.) ikke-muslimer groft forfulgt – og det ikke kun af ISIS, men af "almindelige muslimer" – fra statsoverhoveder til politiet til uddannelsesinstituioner og ned til pøblen.

Hvis muslimer forfølger ikke-muslimer der hvor de er stærke, kan det så undre at mens muslimernes antal øges i Europa, som vi har set det i den seneste tid, så vil angreb mod ikke-muslimer også øges? Eller som Orban udtrykker det, muslimsk indvandring “øger terrorismen og kriminaliteten.”

Den ungarnske premierministers anden vigtige pointe er helt i overensstemmelse med en anden pointe jeg er kommet med:
De som søger at lave om på denne situation (den øgede islamiske terrorisme) skal begynde at fatte en simpel kendsgerning: Islam terroriserer ikke Vesten fordi den kan, men fordi den får lov. ....
I dag (modsat tidligere i historien) kommer muslimske terrorister, voldtægtsudøvere og kriminelle ikke til Vesten mod deres vilje, men netop fordi de gerne vil.
Orban er enig:
Vi må gøre os klart at vort problem ikke er i Mecca, men i Bruxelles. Forhindringen for os er ikke Islam, men bureaukraterne i Bruxelles. Vi burde kunne klare Islam hvis vi fik lof til at gøre det som vi mener det bør gøres.
Enkelt sagt, uanset hvad Islam er eller lærer - om det er voldeligt eller ej, uanset hvad det gør “derovre” i Mecca og andre steder - så er det ikke det presserende problem.

Snarere er det EU “bureaukraterne i Bruxelles” der har bragt Islam “hertil” og har gjort det til et stort problem - eller som jeg konkluderede:  

Vestens politikere der insisterer på at Islam er fredelig (trods alle beviser på det modsatte) og at Vesten har en “forpligtigelse” til at modtage muslimske indvandrere er de som er 100% ansvarlige for de daglige ofre for jihad, nu her senest en præst oppe i firserne. Spark disse politikere og deres selvmorderiske politik ud, og betragt så, hvordan Islamisk terror på Vestens jord tørrer helt ud.
Det er ganske enkelt: Flere muslimer svarer til mere vold mod ikke-muslimer. Denne formel anerkender, at ikke alle muslimer, slet ikke engang flertallet, vil udføre terrorhandlinger. Imidlertid, mens antallet af muslimer øges er det kun naturligt at antallet af “radikale” også øges (10% af 100 er kun 10, mens 10% af tusind er 100). Det presserende problem er ikke om eller hvorfor Islam er voldelig,det er at lederne i Vesten gør det muligt ved at importere dem til Vesten.

Så må vi bare vente og se om Orban har ret “at andre europæiske nationer vil komme frem til Ungarns - uden omsvøb - måde at ræsonnere på mens virkeligheden med regelmæssige terrorangreb sætter ind.”


Raymond Ibrahim, author of The Al Qaeda Reader and Crucified Again, holds fellowships at the David Horowitz Freedom Center and the Middle East Forum.
http://www.americanthinker.com/blog/2016/07/heres_why_europe_is_plagued_by_islamic_terror.html#ixzz4FsKR3srI

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails