onsdag den 24. august 2016

Hillary til assisten: Skaf mig et særfly jeg har det ikke så godt

Hillary til Huma skaf mig et særfly jeg har det ikke så godt

Tilbage i 2009 beklagede Hillary Clinton sig over hun ikke var godt tilpas og derfor gerne ville have stillet et Air Force jetfly, til rådighed der kunne flyve hende hjem til Westchester County fra Washington D.C. Det for at undgå den stressende tur med et almindeligt rutefly, som tusinder af andre ikke så ‘forkælede’ benytter dagligt.


Aaron Klein fortæller til Breitbart:
Den 4, maj 2009 skrev Hillary Clinton til sin personlige assistent Huma Abedin: “Jeg har det stadig ikke godt,” og Clinton krævede et Air Force fly stillet til rådighed fremfor at skulle tage ruteflyet...fremgår det af en email der er blevet frigivet mandag af Judicial Watch.
"Tror du vi kunne få et fly til Westchester her til aften? Det bliver regnvejr hele dagen og jeg har det stadig ikke godt, så hele postyret med ruteflyet er ret så belastende for mig. Hvad tror du? Det kan være på hvilket som helst tidspunkt der passer for Air Force."
Yderligere korrespondance indikerer at Air Force faktisk stillede et c-21 fly til rådighed for ‘missionen.’ Du og jeg kaldet det et Lear Jet, og hvis man er bekendt med forretningsfly ville man kalde det Model 35A.
Forleden aften på Jimmy Kimmel’s late night comedy show, Hillary gjorde Hillary sig lystig over spekulationerne om hendes helbred:
KIMMEL: Er dit helbred i orden?
HILLARY CLINTON: Dette er blevet et af deres temaer. Tag min puls mens jeg taler med did. Vær sikker på jeg er i live.
KIMMEL: Oh, my God. Der er jo intet.
[Publikum ler]
CLINTON: Tilbage i oktober sagde National Enquirer at jeg ville være død om 6 måneder. Så hver gang jeg trækker vejret føler jeg jeg mig som et nyt menneske..
Jeg aner ikke hvorfor de siger dette jeg tror på den ene side det er en del af deres skøre strategi - ‘Bliv ved med at sige disse tåbelige ting og måske er der nogen der tror på dem. På den anden side er det noget skinbarligt sludder.
Jeg går ikke rundt og stiller spørgsmål ved Donald Trumps helbred. Så vidt jeg kan bedømme er han sund som en hest..
KIMMEL: Nuvel hans doktor sagde han er et af de mennesker der er i storform.
CLINTON: Ja, det så jeg..
KIMMEL: Kan du åbne denne glas med pickles?
[Viser glasset]
KIMMEL: Vi har ikke pillet ved det.
[Publikum ler]
[Clinton åbner glasset]
Jovist er det morsomt. Vi har her en topembedsmand der forsøger at få det mest krævende job i verden, men ikke er i stand til at stå i kø til et rutefly.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails