fredag den 19. august 2016

Hillary: Misbrug af emails var Colin Powells fejl

Hillary: Misbrug af emails var Colin Powells fejl  

Dette er så latterligt tåbeligt af to årsager:
1 . Colin Powell's private email blev hacked
2. Det betyder så at sige intet hvad Powell gjorde eller sagde. Der var vigtige love om. Hillary og hendes folk krænkede disse love.
Men naturligvis: Sig til FBI det Colin Powell's skyld.
Den Demokratiske præsidentkandidat Hillary Clinton har fortalt forbundsmyndighederne, under afhøringen af hende om hendes brug af email som minister, at tidligere Udenrigsminister Colin Powell havde opmuntret hende til at bruge en privat emailkonto.
En email udveksling fra 2009 mellem Clinton og Powell under afhøringen afslørede at hun havde spurgt ind til den tidligere ministers email praksis under George W. Bush, fortalte en kilde The Times. Clinton havde allerede etableret sin private email server på det tidspunkt.
Bogen beskriver i detaljer en samtale mellem Clinton og Powell ved et selskab hvor værten var Madeleine Albright i Washington. The Times kunne fortælle at Henry Kissinger og Condoleeza Rice også var med.
“Mod slutningen af aftenen over desserten bad Albright alle de tidligere ministre om at komme med et godt råd til nationens topdiplomat,” beskriver en passage. “Powell bad hende bruge sin egen email, som han havde gjort, undtagen til fortrolig, klassificeret kommunikation, som han havde sendt og modtaget via en State Department computer.”
Denne historie er en oplagt løgn. Jeg er ikke fan af Colin Powell. Men tror nogen dog på at hans råd til Hillary Clinton som chef for vor udenrigs diplomati ville involvere emailkonti?
Det er gennemført usandsynligt, og har alle kendetegn på endnu en Hillary løgn.
Ifølge The Times, udtalte Powells kontor at han “ingen erindring” har om den hævdede samtale mellem ham og Clinton. Han bekræfter, at han har fortalt Clinton, via email, om sin brug af en personlig konto til ikke klassificerede emails, og “hvordan det forbedrede kommunikationerne inden for  State Department.”
Som sædvanen er kan Hillary Clinton bare ikke lade være med at benytte en historie med noget substans og derpå blæse den op til en latterlig løgn der netop lader opmrærksomheden falde på den kendsgerning at hun er helt og aldeles utroværdig.
Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is a New York writer focusing on radical Islam.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails