fredag den 19. august 2016

Lokale i Calais advares mod at bruge de store veje - angribes af indvandrere

Lokale i Calais advares mod at bruge de store veje - Immigranter angriber dem

Immigranter med køller og knive har smadret køretøjer på vejene nær Calais mens ejerne sad i dem, og som det fortælles “blot for sjov.” De lokale indbyggere anbefaler andre at undgå området og siger at indvandrerne slet ikke ser efter om der er børn i køretøjerne før de går løs på dem.
En borger har lagt billeder på Facebook af hendes svogers bil, der blev skadet for mere end 500 euros da over et dusin indvandrere gik løs på bilen med køller og fuldstændig smadrede et sidevindue og bagruden og forruden.
“Man tager afsted på arbejde og så bliver man angrebet af indvandrere - blot for sjov - jeg er virkelig frastødt af det!” kommenterede YMaëva Mayla, i en post der er blevet delt af flere end 6000.
Facebook Calais 3
“Sig det til dine slægtninge så de kan undgå at det sker for dem,” rådgiver hun, og appellerer til andre der har haft lignende overfald om at stå frem således at de fælles kunne kræve erstatning.
En del har givet udtryk for deres støtte i kommentarer, og udtrykker vrede over situationen i Calais. Nathalie Brioit sagde det er “en skam at de har alle rettigheder,” mens Marine Gabrielle erkendte, “Jeg bruger ikke længere hovedvejen, jeg er så bange.”
Postyret hænder blot uger efter at lastvognschauffører der benytter vejen advarede, igen igen om at det kun er et spørgsmål om tid, før nogen slår en indvandrer ihjel. Tidligt i august blev en chauffør truet af en indvandrer med et kædesav under en natlig voldsepisode hvor også lastvogne blev brændt af.
Trods franske politikeres gentagne løfter om at skære ned på antallet af indvandrere i den nærliggende ‘Jungle’ indvandrerlejr med 2000 personer, herunder 400 børn, er er antallet i lejren nu helt oppe på 9000, og dermed den tredjestørste i regionen.
Flere tusinder har slået lejr nær Dunkirk, for at komme over til England uden at komme i konflikt med de lokale myndigheder.
Mens antallet er vokset er spændingerne inde i lejren også øget. Sami, en indvandrer fra Eritrea der har levet i ‘Junglen’ i seks måneder, fortalte den lokale avis Nord Littoral: “Der er folk fra forskellige lande, der ikke taler samme sprog. Det skaber spændinger, særlig i madkøerne. Jeg har set kampe begynde der, og man har større sandsynlighed for at få mad når man er stor og stærk.”
For tre uger siden blev en mand fra Eritrea hakket ihjel og seks andre slemt såret da indvandrere gik amok i lejren, og der var kampe udkæmpet med kvinde og køller mellem bander af afghanere og afrikanere hele natten.


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails