fredag den 5. august 2016

Khans skriverier afslører han mener Sharia står over Forfatningen

Khizr Khan’s skriverier afslører at US Constitution er underordnet Sharia

Han blev præsenteret for nationen som en Constitution elskende person, (der har en lille lommeudgave med sig) og som sådan rent tilfældigt kommer fra Pakistan, men det viser sig at Khizr Khan er en anerkendt lærd udi Sharia Lov. Og i hans udgivne skriverier synes han at godkende at Constitution skal underlægges Allahs Sharia.  Paul Sperry fortæller på Breitbart:
Khizr M. Khan har udgivet artikler der støtter at Islamisk Lov står over “menneskeskabt” lov i Vesten - herunder den selvsamme Constitution han hyldede i sin tale ved Democratic National Convention og angreb GOP præsidentnominerede Donald Trump.
For eksempel i 1983, skrev, Khan en begejstret anmeldelse  af en bog sammenfattet fra et seminar holdt i Kuwait ved navn “Human Rights In Islam,” hvor han gør opmærksom på at hans pakistanske fælle Allah K. Brohi, en pro-jihad islamisk jurist bør hyldes. Brohi var en at de nærmeste rådgivere til den pakistanske diktator General Zia ul-Haq, faderen til Taliban bevægelsen.
Khan taler med beundring om Brohis fortolkning af menneskerettigheder, og det selvom de indeholder retten til at slå ihjel og lemlæste de som krænker Islamiske Love, og endog retten til at mænd kan “slå” hustruer der ikke “opfører sig sømmeligt.”
Brohi har i sandhed nogle gerninger som Khan beundrer:
[Brohi] genindførte Sharia afstraffelser, såsom amputation af lemmer for tyveri og kræver, at kvinder der er voldtægtsofre skal fremskaffe fire mandlige vidner ellers bliver de anklaget for utroskab. Han gjorde også det at kritisere den muslimske profet Muhammad til en forbrydelse der skal straffes med døden. For at få fart i islamiseringen af Pakistan udstedte  han og Zia en lov der krævede at dommerne skal konsultere mullaher i enhver juridisk afgørelse for at en dom passer med Sharia.
Men hensyn til Khans hustru den tavse Gold Star moder:
Brohi fortsætter med at argumentere for at menneskerettigheder givet af Islam omfatter retten hos mænd til at “slå” deres hustruer.
“Den bedste fastslåen af menneskerettigheder kan også findes i den tale som så ofte omtales som  profetens (Muhammad) sidste,” sagde Brohi og citerer: “Du har rettigheder over dine hustruer og de har rettigheder over dig. Du har den ret at de ikke bør besmudse din seng, og at de ikke bør opføre sig usømmeligt. Hvis de gør, giver Gud dig lov til at straffe dem i særskilte værelser og slå dem, dog ikke alvorligt.”
Khan er fortaler for ‘overhøjheden’ ved Sharia:
Khan giver sine egne anbefalinger af Sharia Lov i et separat akademisk dokument med titlen “Juristic Classification of Islamic Law,” som han også skrev i 1983 da han stuyderede i Saudi Arabien.
“De ukrænkelige og grundlæggende regler i Islamisk Lov er udelukkende de som foreskrives i Sharia,” skriver Khan. “Alle andre juridiske afhandlinger ...skal altid være underlagt Sharia.”
Han forklarer at Sharia stammer fra Koranen og Sunnah, og at Koranen er “den absolutte myndighed hvorfra udspringer selve konceptet med lov og forpligtelse overfor lov.”
Hvad om Sharia er i konflikt med Constitution? Jeg ville meget gerne se Khan havde været noget mere specifik og gået i detaljer på det felt!.


Hat tip: Lee Cary

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/khizr_khans_writings_discovered_subordinating_us_constitution_to_sharia_law.html#ixzz4GLUfgpwB

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails