fredag den 26. august 2016

Hillarys hosten, helbred og debatterne

Hillary's hosten og debatterneHillary's pressefolk fastholder at hun ikke har nogen helbredsproblemer, men der er en stigende offentlig bekymring, og beviser for de lyver. For eksempel har hendes hosteanfald stået på i et par minutter under interviews, under taler og under debatter. Den venstresnoede etablerede medieverden har fuldstændig ignoreret dette, men der er en begivenhed hvor hendes ukontrollerede hosteri og sprutten ikke kan skjules for det amerikanske folk: Præsidentdebatterne.


Fordi hendes helbred synes at blive værre og fordi hun aldrig har optrådt på en national transmitteret præsidentdebat (faktisk har selv hendes få debatter med Bernie Sanders været planlagt så man undgik større folkemængder) så vil presset ved at stå foran 100 millioner amerikanere der ser hende live gøre chancerne for at hun kommer til at hoste, harke og sprutte i minutter mens verden ser på være meget reelle.

Hvad vil der så ske? Nuvel, overvej om hun hoster i to eller tre minutter som det er sket flere gange. Det vil være en afbrydelse af enhver pointe hun forsøger at fremholde, og i stedet fokusere på hendes manglende evne til at tale. En debattør påvirker publikum lige så meget ved vedkommendes væremåde og stemme, som hvad der bliver sagt.

Fremtoning betyder noget, som Nixon der så lidt hærget ud i 1960 præsidentdebatterne på TV. Han så træt ud. Han så gammel ud. Han havde poser under øjnene. De som hørte Nixon og Kennedy på radioen mente faktisk at Nixon vandt debatten, men de som så på den på TV mente Kennedy vandt.

Lyden og synet af en ældre, godt polstret, syg hostende kvinde ved siden af en sund udseende og livlig mand der taler tydeligt og tillidsvækkende kan kun skade Hillary og hjælpe Trump. Uanset om dette er “fair” eller ej så må det tages i betragtning, da de fleste amerikanere ønsker en stærk og robust leder.
Billedresultat for hillary coughing
Hillarys ukontrollerede hosten vil være den historie der står tilbage efter debatten, uanset hvad kandidaterne faktisk sagde, og det vil gøre hendes helbred til et emne der ikke vil forsvinde inden Valgdagen. Hvis vælgerne går til stemmeboksen spekulerende over om hun sådan set er rask nok til at være præsident, det kan overskygge alle hendes argumenter hendes kampagne tordner frem om at Trump temperamentsmæssigt ikke egner sig som præsident.

Den større fare for hende er at hvis hosteanfaldene kommer i første debat og så igen i den anden og sidste debat. Hvis Hillary begynder at hoste i den første debat så vil hun være meget bevidst om problemet i den anden, hvilket faktisk vil gøre det mere sandsynligt at nervøsiteten over muligheden vil medføre endnu et hosteanfald. Hvis hun får et hosteanfald i den anden eller tredje debat, så vil det være den helt store historie i kampagnen - hvis der selvfølgelig ikke dukker noget andet op.

Hvis det viser sig at Hillary synes at have alvorlige helbredsproblemer så betyder det at hun og hendes hold hele tiden har løjet så det brager for det amerikanske folk. Det er der ikke noget nyt i, men dette vil være en form for løgn som alle kan se og forstå - og absolut ikke hjælper.

Ydermere ved at benægte at hun faktisk ikke er rask det vil forstærke løgnen, fordi almindelige amerikanere vil mene hun behandler dem som var de idioter.  

Hvad kan hun så gøre? Hillary kunne sige at hun faktisk ikke er rask og skjule omfanget af hendes problemer, men udmærket kan være præsident alligevel. Det er der to problemer med. For det første stortrives Clintons med at lyve og de kan ikke andet. At indrømme at hun har løjet om det vil blot sætte større fokus på alle de andre løgne. For det andet, hvem vil tro på hun virkelig er rask nok til at være præsident, uanset hvad hun så siger?

Der er kun en måde dette vil fejle for Trump så han ikke kan få stemmer nok til Det Hvide Hus. Hvis Hillary begynder at hoste og det er klart det vil fortsætte i nogle minutter så skal Donald Trump ikke sige noget hverken med ord eller kropssprog, udover medfølende at spørge om hun har brug for hjælp eller om de ikke skulle holde en pause.

Selv næste dag skal Trump kampagnen ikke siger mere end “vi håber Mrs. Clinton har det bedre i dag, og vi håber hun vil være klar til næste debat.” Ingen fryden sig, ingen andre udtalelser - slut.  

http://www.americanthinker.com/articles/2016/08/hillarys_coughing_and_the_debates.html#ixzz4IKQZM800

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails