lørdag den 27. august 2016

Homoseksuelle, Hillary, Demokraterne og Sharia

Bøsser, Hillary, Demokraterne og ShariaP.T. Barnum kom med en af Amerikas folkelige observationer: “Der fødes en idiot hvert eneste minut.” Åh, om Mr. Barnum blot var i live i dag. En af Demokraternes mest loyale vælgergrupper sætter åbenbart deres politiske holdninger over deres egne liv. Se det er parti Loyalitet!

Eller som Mr. Barnum ville betragte det - er det i stedet vanvid? En kandidat i dette valg --Hillary -- har som sin mest betroede assisten en kvinde der har forbindelse til Det Muslimske Broderskab (Huma Abedin). Et parti -Demokraterne- støtter en stadig større immigration af muslimer til U.S. En af verdens store religioner der kaster bøsser ud fra hustage - Islam.  

Hvis du er bøsse - eller din søn, datter, bror, søster, fætter, kusine er bøsser ja så burde du måske overvej din stemme. Hvad er din største bekymring -- LGBT offentlige fristeder eller retten til at leve dit eget liv?
Billedresultat for gays and trump
Tror du virkelig at skyderiet på natklubben i Orlando, Florida var det og kun det? Eller måske tror du at dette kunne være forløberen for ting der vil ske mere af? Tror du på de førende mediers bevidste afledning om at drabsmanden/skydemanden var “tosset”  eller foretrækker du at se på kendsgerningen - at han var en radikal muslim?

Dette valg kan blive meget tæt. Bøsser, og deres familier kan være afgørende i stemmeafgivningen i vigtige stater.

Hvis det er tilfælde så spørg dig selv - hvad er vigtigst i dit liv? Hvor længe vil du ‘holde’ i et Sharia-domineret samfund?

Mens Demokraterne er ude og kræver offentlige fristeder, og dit favorit PBS show prædiker for dig om din guddommelige ret til at blive gift, så spørg dig selv ganske roligt, meget eftertænksomt, hvilket parti/side der med langt større sandsynlighed vil holde dig i live?


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails