fredag den 12. august 2016

Socialisten Sanders bruger formue på et tredje hus

Socialisten Sanders bruger formue på et tredje hus
Det skønne ved at være en svoren socialist er at man kan fremstå som en selvretfærdig person af folket uden at afsværge sig velstandens goder. Tag f.eks. Bernie Sanders, hvis selv-indberettede nettoværdi var $528,014, men som dog brugte som det fortælles $600,000 på et sommerhus ved den vidunderlige Lake Champlain og en strandbred på et par hundrede meter.

Hvilket ældre par bruger mere end deres nettoværdi på en feriebolig? Helt sikkert kan vi sige et par der ikke har finansielle problemer.
.
Den lokale avis Seven Days Vermont fortalte om det mandag og at Senator Sanders:
... er den stolte nye ejer at et sommerhus i Champlain Islands, har Seven Days bekræftet..
Borgeren fra Burlington lagde i sidste uge næsten $600,000 for en ejendom ved søen i North Hero. (Hvilket utroligt navn for en New Englander der søger at lede en bevægelse)
Sanders’ nye ‘krybbe’ har fire soveværelser og cirka 200 meter strandbred ved Lake Champlain på østsiden af øen - mod Vermont, ikke New York. Bern vil beholde sit hjem i Burlington og bruge den nye ejendom af og til.
Sidste tirsdag poserede en afslappet Bernie Sanders på et foto ved Hero’s Welcome General Store on Route 2.
Den nye ejendom er så den tredje Sanders ejer..
Sanders [sic] ejer også et rækkehus på Capitol Hill i Washington, D.C., og et hus i Burlington’s New North End.
Jeg formoder at Bernie’s og Janes nuværende nettoværdi skal suppleres med en kæmpefortjeneste som skribent, ligesom med den “ludfattige” Hillary Clinton.

Faktisk er der en ganske god chance for at folk faktisk vil købe en bog af Sanders, så udgiveren ikke skal afskrive sig omkostningen som en politisk donation.

Kendsgerningen er at politik kan være en yderst lukrativ levevej, forretning, og at når en socialist politiker hævder at være en ren Demokrat med et lille d, og langt mere end andre, så ligger der rigdomme foran. og det uanset hvis navn ejendommen står i.

Husk Al Sharpton, Demokraternes moralske centrum, der ikke kom til at betale en bøde for bagvaskelse ved at hævde han ikke engang ejede det tøj han stod og gik i.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/socialist_bernie_sanders_spends_more_than_his_reported_net_worth_on_his_emthirdem_home.html#ixzz4H0VlleCr

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails