søndag den 14. august 2016

Muslimer i Texas holdt slaver - nu udvist

To velhavende Sharia muslimer holdt slaver i deres hjem i Texas. De sagde til dommeren at Muhammad havde slaver, og at straffe dem var “islamofobisk.”

Et par i Texas er blevet fundet skyldig i at benytte tvungen arbejdskraft ved to “tjenere” og en dommer der følte afsky over deres handlinger har udvist dem af United States..
Hassan al-Homoud, 46, og hans hustru Zainab al-Hosani, 39, erklærede sig uskyldige i forbrydelsen at tilbageholde en person mod dennes vilje, og uskyldig i tvangsarbejde, ellers kendt som SLAVERI. De forsøgte at overbevise dommeren om at deres handlinger var acceptable fordi deres profet Muhammad, grundlæggeren af religion Islam selv holdt slaver. Derfor ville enhver straf de modtog være islamofobi.
Slavery Because Allah Says So
Distriktsdommeren Orlando Garcia lod sig ikke overbevise. Han gav heller ikke parret mulighed for at komme i amerikansk fængsel, hvor de med god opførsel kunne komme hurtigt ud og derpå muligvis genoptage deres af religionen inspirerede handlinger. Han vidste at, som tilhængere af Sharia Lov, udgjorde parret en fare for United States, og derfor skulle de udvises. Før de gik ud af retssalen beordrede dommere at slavejerne skulle betal hvert af deres ofre 60000 dollars i erstatning
Ifølge søgsmålet, forberedt af Homeland Security’s Special Agent Edward Acuna, mente man at problemerne begyndte da al-Homoud asnsøgte om visa for to personer, den ene fra Indonesien og den anden fra Bangladesh.
I ansøgnnigen om visa nævnte al-Homoud at de to skulle aflønnes som husholder og personlig tjener, og betales med en månedlig indkomst af $1573.87. Dette var løgn,  da al-Homoud intet betalte sine slaver, men det viser dog den kendsgerning at de ansøgninger som visa ansøgende udfylder, immigranter og flygtninge, for at komme til landet, de selvsamme som Obama har fremhævet som en sikker måde at hindre terrorister at udnytte, meget let kan snydes ved at anvende forkerte informationer.
Vetting Process
Anklagen lød på at de to kvinder levede under kummerlige kår. Der var ingen hjælpemidler, kun meget lidt mad (rester), ingen toiletpapir, intet TV, ingen bøger, ingen sengelinned, ingen møbler, og kun få tæpper og puder på gulvet. Parret havde ikke engang en nøgle til deres eget værelse, og al-Homoud menes at have konfiskeret deres mobiltelefoner. Ingen af kvinderne have nogen penge.
Hver dag blev de to kvinder transporteret til al-Homouds hus hvor de blev tvunget til at adlyde hans og hustruen mindste vink. De fik lov til at spise familiens rester, men det var på et minimum, og de blev undertiden forbudt at opholde sig i husets dagligstue.
Når al-Homoud ikke havde “brug” for sine slaver “opbevarede” ham dem i en ‘plastikæske’ i sin garage indtil der var brug for dem igen. Han hindrede dem i at flygte ved at true dem med fængsel i Qatar(Det samme Sharia Low land hvor “Clock Boy’s” familie søgte om asyl efter at være mødtes med præsident Obama) hvis de to kvinder ikke gjorde som han sagde, eller forsøgte at flygte..
Det er gennemført afskyeligt at noget sådant er i stand til at foregå i nutidens Amerika, men endnu mere afskyeligt er det når man tænker over at slaveriet stadig er ganske almindeligt i nogle nationer der følger den muslimsk baserede Sharias Lov.
http://www.uschronicle.com/two-wealthy-sharia-muslims-kept-slaves-texas-home-told-judge-mohammed-slaves-punishing-islamophobic/#

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails