lørdag den 13. august 2016

Israel og muslimer i Rio

sraelske atleter i Rio målet for muslimers hån og fornærmelser

Den Internationale Olympiske Komite har givet en reprimande til Libanons delegation for dennes behandling af israelske atleter der forsøgte at komme med en bus i den olympiske by på vej til åbningsceremonien. En libanesisk træner blokerede indgangen til bussen og tvang de israelske atleter til at køre i et “særligt køretøj.”
Israel's Yarden Gerbi reacts after winning the bronze medal of the women's 63 kg judo competition at the Rio 2016 Olympics Games in Rio de Janeiro on Tuesday. (Rex Features via Associated Press)
Hændelsen er blot en af mange fornærmelser at muslimske atleter rettet mod den 47 medlemmer store israelske delegation:


“Buschaufføren åbnede døren, men denne gang blokere chefen for Libnaons delegation indgangen. “Mr. Gal sagde på Facebook. “De som står for organisationen ønskede at undgå en international og fysisk episode og sendte os afsted i en anden bus.”
Han sagde han var “vred og chokeret over episoden.”
“Hvordan er det muligt de lader noget sådant passere og så på åbningsaftenen for De Olympiske Lege?” sagde han.
Miri Regev, Israels minister for kultur og spor, udlagde hændelsen som “antisemitisme, gsanske enkelt, og den værste form for racisme.”
Chefen for Libanons delegation Saleem al-Haj Nacoula, der i Libanon hyldes som en helt, fortalte arabiske medier at han “var overrasket over at se den israelske delegation nærme sig og forsøge at komme med bussen.”
“Jeg bad buschaufføren om at lukke døren, men træneren der var med israelerne forhindrede ham i at gøre det.” sagde han, som fortalt af The Times of Israel. “Jeg måtte stille mig i døren og blokere ham og resten af delegationen, idet nogen af dem forsøgte at tvinge sig vej ind og var ude på ballade.”  
Nogle dage efter, søndag,  meldte Joud Fahmy fra Saudi Arabien fra til sin første kamp i judo, i det som den israelske presse beskrev som en taktik for at undgå at møde Israel’s Gili Cohen i anden runde.
Det saudiske hold afviste anklagen og nævnte på Twitter at Ms. Fahmy havde pådraget sig skader på armene og benene under en træning, det selvom episoder hvor arabiske og muslimske atleter nægter at konkurrere med israelere er relativt almindeligt i international sport.
I juni måned nægtede den syriske bokser Ala Ghasoun at deltage i en kvalifikationskamp mod en israeler ved at sige, at ved at gøre det “det ville betyde at jeg som atlet, og syrer, anerkender staten Israel.”
“Jeg forlader konkurrencen fordi min modstander var israeler, og jeg kan ikke hilse på ham eller konkurrere mod ham mens han repræsenterer et Zionistisk regime der slår syrere ihjel” sagde Ghason i arabiske medier, ifølge Jerusalem’s i24 News.
Der er næppe noget andet der udstiller “Den Olympiske Ånd” mere som fup end den måde muslimer behandler israelske atleter. De behøver ikke engang konkurrere mod dem. Hadet er mærkbart og smadrer enhver holdning til at politiske uoverensstemmelser lægges til side under Legene.


IOC er hyklere når de tillader dette hvert fjerde år. Muslimske atleter der nægter at kæmpe mod israelere, på grund af politik og religion burde udelukkes. Hvis De Olympiske Lege virkelig skal stå for noget, så skal nedgørelsen af Israel holde inde.


Men det vil ikke ske, fordi det ville jo smadre myten om at Legene er en oase af broderskab og harmoni.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/israeli_athletes_in_rio_target_of_muslim_taunts_and_insults.html#ixzz4H6PlTuGM

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails