torsdag den 25. august 2016

Hillarys manglende pressekonferencer - en forklaring

Hillarys kampagneleder forsvarer at hun ikke har holdt pressekonferencer

1

Hillary har ikke holdt en pressekonference i 260 dage. Trump stiller altid op.
Midt i de stadig større bekymringer om forbindelserne mellem Clinton Foundation og hendes Udenrigsministerium forsvarede Hillary Clintons kampagneleder Robby Mook manglen på hans kandidats pressekonferencer. Det gjorde han i onsdagsudgaven af MSNBC’s “Morning Joe.”
Tidligere George W. Bush kommunikationschef Nicolle Wallace pressede Mook om Clintons mangel på afholdelse af pressekonferencer. Clintons “nummer 1 sårbarhed” lige nu synes at være at hun betragtes som uærlig og utroværdig og derfor blev Mook spurgt om, hvorfor Hillary ikke kan blive placeret i en stol og “tager imod sprøgsmål, indtil der ikke er flere spørgsmål at besvare.”
Mook svarede at Clinton har “haft over 300 interviews alene i år,” men Wallace indvendte, “Jeg kender udmærket forskellen på et 3 minutters forberedt interview og en pressekonference, for jeg har trods alt holdt nogle stykker i begge kategorier.”

“Hvorfor lader du hende ikke komme frem for at besvare spørgsmål, som hun helt sikkert ville kunne klare - hvis dit forsvar skal være gyldigt?” spurgte Wallace.
Mook gentog at Clinton har holdt over 300 interviews og også “taget imod spørgsmål af forskellige slags og det vil vi blive ved med at se på.”
“Hver dag overvejer vi alt. Hun har besvaret spørgsmål, og hun vil fortsætte med at gøre det,” føjede han senere til efter at være blevet presset igen om manglen på pressekonferencer.
“Jeg mener det vi gerne vil bede folk om er ikke at udvælge med omhu, du ved 100 eller deromkring møder og derpå sige at halvdelen af dem var med Clinton Foundation donorer på bekostning af 1700 andre møder.” (sort snak)

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails