søndag den 21. august 2016

Da Rusland hjalp med til at en Demokrat kunne blive præsident

Ted Kennedy bad Sovjet om hjælp så en Demokrat kunne komme i Det Hvide HusSidste måned fik en kommentar af den republikanske præsidentkandidat Donald Trump om den Demokratiske præsidentkandidat Hillary Clintons ‘forsvundne’ emails massiv dækning i medierne, men man overså en vigtig pointe.

Trumps bemærkning, med henvisning til 30000 email som Hillary ikke har overdraget ti U.S. State Department da hun forlod stillingen var: “Rusland, hvis I lytter med så håber jeg i er i stand til af finde de 30000 emails der mangler.”

Trumps kritikere fortolkede det som en invitation til en udenlandsk magt om at blande sig i et U.S. præsidentvalg.

Men et utroligt afslørende bevis er kommet frem, der helt klart viser en bestræbelse om at engagere russisk assistance for at påvirke præsidentvalget. - men det er blevet totalt ignoreret.  

Beviset afslører at en pinlig quid pro quo blev tilbudt russerne mod deres hjælp i præsidentvalget, et løfte blev givet om at de ville modtage assistance i behandlingen af deres modstander hvis denne blev valgt.

Denne byttehandel kan man kun betragte som det skinbarlige forræderi!

Men som nu afdøde radiokommentator Paul Harvey gerne sagde; nu til  “resten af historien.”

Det U.S. præsidentvalg russerne blev bedt om at øve indflydelse på var ikke valget her i 2016. Det var kampen i 1984 hvor republikaneren Ronald Reagan skulle genvælges fremfor demokraten Walter Mondale.

Den person der gav tilbuddet til russerne var en velkendt Demokrat der havde god grund til at være bekymret over valget. Det viste sig at blive en katastrofe for hans parti. Reagan vandt med næsten 59% af alle stemmer (eller 97,6% af valgmandsstemmern) sammenlignet med Mondales 40%..

De læsere som fnyser. og klar til at anklage Trump for forræderi som nævnt i begyndelsen af denne artikel, så er Jeres vrede rettet det forkerte sted. Personen der lovede russerne en quid pro quo til at intervenere i 1984 præsidentvalget var den livslange bannerfører for det Demokratiske Parti - Senator Ted Kennedy.

Naturligvis kan progressivt indstillede læsere alligevel ikke holde inde med at fnyse selvom de nu erfarer at denne forræderiske kommunikation blev igangsat af en af deres ikoner.  .

Kennedy mente uden tvivl at denne meningsudveksling med Sovjet aldrig ville blive afsløret. Han magtede ikke at erkende at Ronald Reagan en mand der havde svoret at få bragt Sovjetimperiet til fald, og som Kennedy søgte at hindre at få endnu en periode i sidste ende ville lykkes med sit projekt, hvilket resulterede i årtier af KGB dokumenter fra arkiverne ville blive offentliggjort. Otte år efter Kennedys ‘indsats’ skulle den komme til at plage ham.

Det er egentlig ubegribeligt at den mand der skulle leve længe nok til at blive det tredje længst siddende medlem af U.S. Senate før han døde i 2009 i al hemmelighed skulle have plejet denne intervention med Sovjet på vegne af sit politiske parti. Men det er præcis hvad London Times' journalist  Tim Sebastian afdækkede i  1991.
Sebastian fandt et memorandum fra 1983 skrevet af Victor Chebrikov-chefen for KGB til dennes boss Sovjet lederen Yuri Andropov.

Memoet forklarede, at Kennedys nære fortrolige, tidligere Demokratisk senator og advokat John Tunney var mellemmand for en appel om russernes assistance fremsat under Tunney besøg den 9-10 maj 1983 i Moskva.

De specifikke tilbud som Tunney. på Kennedys vegne, gav skulle ganske chokerende ‘narre’ det amerikanske folk.

Kennedy skulle besøge Moskva for “at udstyre Sovjet embedsmænd med forklaringer vedrørende problemer med kernevåbeafrustning, således at de kunne være forberedt og være mere overbevisende under besøg i USA.”

Oveni tilbød Kennedy assistance til Sovjet om hvordan man forhandler med Reagan ved at rådgive dem om deres propagandabestræbelser og hjælp til at portrættere ham som krigsgal. Han lovede også Andropov interviews på amerikansk TV for at komme med en direkte appel om kernevåbenemnet til det amerikanske folk.

Kennedy lovede i sandhed Andropov æter tid på TV netværk med interviews der skulle ligne redelig journalistik. .

Afsløringen af dette forkastelige, ækle forræderi af en siddende embedsmand i U.S. regeringen burde have medført en sand tsunami ft mediebevågenhed, sammen med en anklage. Intet skete. På lignende vis med druknedøden af Mary Jo Kopecne i 1969 - en passager i en bil kørt af Kennedy ud over en bro ved Chappaquiddick Island - afsløringen i 1991 af Kennedys handlinger syntes aldrig at plage ham for ingen ville holde ham til ansvar.
Den manglende interesse i Kennedys forræderiske opførsel afspejles i dag af en medieverden der har langt mere fokus på at finde skidt og snavs om Trumps relation, med Rusland end om at fortælle om det skidt og snavs der er forbundet med Hillary og Rusland.  .

Skolkovo Initiativet var en teknologi med base i Moskva delvist betalt af Rusland for at skabe et Silicon Valley lignende forskningscenter. Ud af 28 U.S. - europæiske- og russiske virksomheder der var med, bidrog 17 af disse til Clinton Foundation eller var sponsor for taler holdt af Bill Clinton. The Foundation modtog mellem  $6.5 og $23.5 millioner fra disse virksomheder.

FBI og U.S. Army besluttede så at “Skolkovo havde forvandlet sig til en ‘farlig genvej’ for russisk teknologi spionage og ville sætte gang i dets militær teknologiske muligheder." I 2014, udstedte FBI ‘en ekstraordinær advarsel’ til U.S. tech-virksomheder mod at være med i Skolkovo. Bureauet konkluderede at de ‘sande motiver’ hos de russiske partnere, der blev støttet af præsident Vladimir Putins regering, var at indhente ‘klassificerede, følsomme og fornyende teknologier fra virksomheder.
En Government Accountability Institute (GAI) rapport gør det klart at Clinton Foundation og State Department samarbejdet involverede en ‘betal for at være med’ tankegang’ og det fandt sted da Hillary søgte at nulstille relationerne med Rusland.

Under Watergate efterforskningen i 1974 arbejdede Hillary Clinton for den livslange Demokrat Jerry Zeifman, stabschef og rådgiver i Judiciary Committee.. Han har kaldt Clinton en “løgner” og en “uetisk, uærlig advokat.” Zeifman har også anklaget hende for at kollaborere med Kennedy allierede for at “blokere for afsløring af Kennedy administrationens aktiviteter der ville få Watergate til at ‘ligne en strandtur.’”

42 år senere er meget lidt anderledes. Uanset om hun brugte uafhængige email servere for at gøre det lettere for hende eller hendes position til fremme af hendes Foundation, så fortsætter Hillary med sine løgne, og sætter nu den nationale sikkerhed i U.S. i fare.

Hvor er det dog trist at der mangler ærlig journalistik i medierne som dermed bliver hendes taktiske medkonspirator.

A version of this piece also appeared on http://www.breitbart.com/
Lt. Colonel James G. Zumwalt, USMC (Ret.), is a retired Marine infantry officer who served in the Vietnam war, the U.S. invasion of Panama and the first Gulf war. He is the author of "Bare Feet, Iron Will--Stories from the Other Side of Vietnam's Battlefields," "Living the Juche Lie: North Korea's Kim Dynasty" and "Doomsday: Iran--The Clock is Ticking." He frequently writes on foreign policy and defense issues.Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails