onsdag den 3. august 2016

Whistleblower: NSA har alle Clintons slettede emails

NSA Whistleblower: Bureauet har alle Clintons slettede emails9


Adam Berry/Getty

PHILADELPHIA – The National Security Agency (NSA) har “alle” Hillary Clinton’s slettede emails og FBI kunne få adgang til dem, hvis de ønskede det erklærede William Binney, en tidligere højt placeret NSA embedsmand i et radiointerview søndag.

Idet han udtalte sig som analytiker opstillede Binney den mulighed, at hackning af the the Democratic National Committee’s server blev gjort, ikke af Rusland, men af en frustreret U.S. efterretningsmedarbejder der er dybt bekymret over Clintons krænkelse af den nationale sikkerhed via hendes personlige brug af email.
Binney var en af arkitekterne bag NSA’s overvågningsprogram. Han blev en berømt whistleblower da han trak sig fra sin stilling den 31. oktober 2001, efter at have været mere end 30 år i bureauet.
William Binney, former intelligence official of the U.S. National Security Agency (NSA) turned whistleblower, arrives to testify at the Bundestag commission investigating the role of the U.S. National Security Agency (NSA) in Germany on July 3, 2014 in Berlin, Germany. The commission convened following revelations last year that the NSA had for years eavesdropped on the mobile phone of German Chancellor Angela Merkel and other leading German and European politicians. Recent documents released by former NSA employee Edward Snowden show strong activity by the NSA in Germany as well as cooperation between the NSA and the German intelligence service. (Photo by Adam Berry/Getty Images)
Han talte på denne journalists Søndag Radio program, “Aaron Klein Investigative Radio,” på New York’s AM 970 The Answer, og Philadelphia’s NewsTalk 990 AM.
Binney afgav vidnesudsagn foran the Senate Judiciary Committee i marts 2011 hos daværende FBI direktør Robert S. Mueller, hvor Mueller igen talte om FBI’s evne til at indhente forskellige hemmelige databaser for at “opspore kendte - og mistænkte terrorister.”  
Binney fastslog: “Nu det som han (Mueller) taler om er at gå ind i NSA databasen, der selvfølgelig er aktuel som følge af det frigivne materiale ved Edward Snowden, der igen viser en direkte adgang ind i NSA databasen af FBI og CIA. Der er forresten ingen opsyn med dette, Det betyder så at NSA og et antal bureauer i U.S. regeringen også har de emails.”
“Hvis derfor FBI virkelig ønskede dem så kan de gå ind i den database og få dem med det samme,” fastslog han om Clintons emails og om DNC emails.
Da han direkte blev spurgt om han troede at NSA har kopier af “alle Clintons emails, herunder den slettede korrespondance, svarede Binney bekræftende.
“Ja,” svarede han. “Det er min pointe. De har dem alle sammen og FBI kan få dem lige med det vuns.”
Binney gættede på at hackningen af DNC kunne være koordineret af nogen inden for U.S. efterretningsvæsenet der er vrede over Clintons krænkelse af den nationale sikkerhedsdata med hendes brug af email.
Endnu en pointe er at Hillary, ifølge en artikel udgivet at the Observer i marts i år, har et problem med NSA, fordi hun kompromitterede Gamma materiale. Gamma er det allermest følsomme materiale hos NSA. Og der var så et antal NSA embedsmænd der klagede til pressen eller til de mennesker der skrev artiklen over at hun gjorde det. Hun løftede materialet der var i hendes emails direkte ud af Gamma rapportering. Det er en direkte krænkelse af det mest følsomme materiale hos NSA. Derfor har hun virkelig et problem. Derfor er der så mange der har et problem med hende over det hun har gjrot før i tiden. Derfor betragter jeg ikke udelukkende at det er russerne der har skaffet sig adgang til de emails.
The Observer definerede GAMMA klassifikation:
GAMMA afdelingen, der er en NSA advarselsgruppe der anvendes til ekstraordinært følsom information (for eksempel - afkrypterede samtaler mellem top udenlandske ledere som i dette tilfælde.)
Aaron Klein is Breitbart’s Jerusalem bureau chief and senior investigative reporter. He is a New York Times bestselling author and hosts the popular weekend talk radio program, “Aaron Klein Investigative Radio.” Follow him on Twitter @AaronKleinShow. Follow him on Facebook.
http://www.breitbart.com/jerusalem/2016/07/31/exclusive-nsa-architect-agency-clintons-deleted-emails/

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails