mandag den 29. august 2016

Trump var ikke racist da han bidrog til Demokraterne - Toppen af hykleri

Trump var ikke racist da han bidrog til DemokraterneUnder primærvalgene blev Trump ofte angrebet af de andre på scenen for at have bidraget til Demokraterne i årevis. Vi husker vel Senator Cruz for dette:
Donald Trump har konstant finansieret kampagner for nogle af de mest liberale politikere i landet. ....Californien er måske det mest ækle eksempel. Fra at have støttet højere skatter og kraftig regulering til amnesti og byer som sikre opholdssteder for ulovlige indvandrere har de tre top embedsmænd i Californien været en katastrofe for staten. Et antal kvalificerede Republikanere førte politik for at klare Californiens problemer, men Trump besluttede at støtte de liberale Demokrater mod dem.
Jeg prøver ikke på at udkæmpe primærvalgene om igen. Jeg vil blot vise det hykleri der er hos de Demokrater der nu pludselig har opdaget at Trump er racist.

The Clinton Foundation modtog mindst $105,000 fra Trump – penge der ikke er returneret!

Trump kan have støttet også Planned Parenthood, selvom vi ikke ved det med sikkerhed indtil skatteopgørelserne er frigivet.

Og han gav til andre Demokrater, som Rolling Stone skrev sidste forår:
En undersøgelse af Trumps donationer siden 1998 afslører at størstedelen af Trumps politiske generøsitet er gået til politikere de steder hvor han har forretninger -- som Florida, hvor han længe støttede den vanærede politico Mark Foley; Nevada har han givet $9,400 til Demokraternes Senator Harry Reid i løbet af nogle år, og selvfølgelig i New York, hvork kendtheder som Chuck Schumer, Kirsten Gillibrand og Anthony Weiner alle har modtaget Trump ‘goder.’

Igen - jeg forstår udmærket Trumps logik her. Han gav til mennesker de steder hvor han udførte forretning. Det er der knap noget chokerende ved.

Mit problem er at ingen af disse Demokrater har returneret pengene og det set i lyset af at Clinton kampagnen nu beskylder Trump for racisme, sexisme og hvilken som helst anden negatvi “isme.”

En eller anden, og det især Mrs. Clinton eller præsident Obama burde opfordre Demokraterne til at returnere og helt slippe enhver forbindelse med nogen Trump penge.

Som jeg har nævnt, ingen kaldte ham racist da han bidrog til Demokraterne. Det beviser endnu engang at ordet “racist” nu om stunder intet har med race at gøre.

At kalde nogen en racist i vor politiske realitet betyder to ting:

  1. Han er kandidat for Republikanerne.
  2. Vigtigst, Den Demokrat der bruger ordet “racist” ønsker bare ikke at tale om de alvorlige problemer, såsom arbejdsløsheden hos de sorte (8.4%), at Demokratiske ledere sender deres børn i private skoler eller den meget dårlige U.S. økonomi (GDP 1.1%).

Memo til Demorkater: Returner Trumps penge eller vil kan blive ved med at kalde Jer hyklere!

P.S. You can listen to my show (Canto Talk) and follow me on Twitter.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/trump_wasnt_a_racist_when_he_contributed_to_democrats.html#ixzz4IbtTsGTZ

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails