tirsdag den 30. august 2016

Jesse Jackson roser Donald Trump - han er ikke racist

Chok video:Jesse Jacksons overstrømmende ros til Donald TrumpEn C-SPAN video dokumenterer at mindst en gang, om ikke to har Push Coalition fora fra så tidligt som 1998, og som havde fokus på Wall Street, minoritets virksomhedsledere og de sortes samfund, æret de som har været med til at gøre en positiv forskel. Sammen med en anden kendt person, er Jesse Jackson med i videoen. (Jeg ved det godt, men bliv ved med at læse).

Hvem er så den anden kendte person der æres ved mødet?
Donald J. Trump.

Hvorfor? På grund af hans støtte til og investering i de sortes samfund.

Jesse Jackson var overstrømmende i sin hyldest til Trump, hvis arbejdshold havde en uforholdsmæssig stor andel af sorte og hispanic bygningsarbejdere og han slog fast:
Lad mig fremhæve en ven der har, nuvel han er i sin sociale stil forførende ,(uhørligt) men man kan ikke undgå at lægge mærke til hans oprigtighed, og hans indsats for at få succes, det kan ikke diskuteres ....Han har en sans for det ‘skæve’ og en vilje til at få tingene til at lykkes til det bedre.
Jackson gik så videre med at opstille de forskellige måder, hvorpå Trump har vist sig som en reel partner i fremme af inklusion, og i at hjælpe de der bor i socialt laverestående samfund.

Jeg har aldrig nogensinde troet at jeg skulle citere Jesse Jackson, men her er det så.

Lige så højlydt Trump kan være så lige så stille og ubemærket (som beskrevet af Ivanka Trump ved GOP konventet i Cleveland), hjælper han mennesker med jobs, håndsrækninger og forsøger at få tingene til at lykkes til bedste for alle.

Bekæmp løgnene. Spred sandheden.

http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/shock_video_jesse_jackson_gushes_with_praise_for_donald_trump.html#ixzz4InVe5lid

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails