tirsdag den 16. august 2016

Den olympiske helt medierne ikke gider omtale - hun er politisk ukorrekt

Den olympiske helt medierne gaber af

Kim Rhode skrev historie ved De Olympiske Lege fredag. Hun blev den første atlet nogensinde der har vundet medaljer ved seks Lege i træk. På fire kontinenter.


Man skulle tro der ville være Hosannas over det hele over denne kvindelige pioner. Men jeg har aldrig hørt om hende indtil Jim Hoft på Gateway Pundit gjorde mig opmærksom på hende.


Således beskrives Ms Rhode på NBC’s dækning af legene:


        Således skete det.
En US skytte, Kim Rhode, blev den første kvinde der har vundet medaljer ved De Olympiske Lege ved seks Lege i træk. Men hun kom ikke på mediernes overskrifter. Hun er nemlig pro Second Amendment. (retten til at bære skydevåben - synopsis kommentar)
Det er hun i sandhed:
US Olympisk guldmedalje skytte Kim Rhode går ind i debatten om skydevåben og forsvarede Second Amendment forud for Legene i Brasilien.
"Vi burde have ret til at eje og bære våben for at beskytte os selv og vore familier.” Skeetskytten sagde dette i et interview onsdag med Time Magazine i Rio de Janeiro. "The Second Amendment blev indført, ikke kun for at vi kan skeetskyde og gå på jagt. Den blev også indført for at vi kunne forsvare First Amendment, ytringsfriheden, og forsvare os mod vor regering.”
View image on Twitter
Af en eller anden grund hylder den aldrende ledelse hos feministerne ikke denne beretning om udholdende og kvindelig triumf.
Rhode kæmpede med tårerne da hun reflekterede over de fire år der er gået siden hun vandt guld i London. Hun har været gennem en vanskelig graviditet fulgt af en galdeblære operation med fjernelse af denne i 2013. En læge instruerede hende om ikke at løfte noget tungere end 2 kilo efter indgrebet. Hun kunne ikke holde Carter (4 kilo) eller hendes gevær (4,5 kilo) i adskillige uger.
Der var så oven i det flere ganske alvorlige helbredsproblemer for hende og hendes ægtemand, plus at seks af hendes venner døde ifølge The Associated Press.
Rhode sagde fredag at indtil for et par måneder måtte hun ikke gå mere end nogle ganske korte strækninger.
"For mig er De Olympiske Lege en rejse,” sagde hun. “At overvinde de forhindringer, udfordringer, de gode og de dårlige.”.
Rhode’s største udfordring nu om stunder som 37 årig er udholdenhed. hvilket ikke var en udfordring da hun blev den yngste Olympiske skyttemester som 17 årig ved Legene i Atlanta.
“Det er noget jeg arbejder på at overvinde,” sagde hun. “Arme og overkroppen op og spændes, det er de helt store krav i skydning, er noget der kræver en pris.”
Hun kæmpede mod udmattelse i de mest nervepirrende perioder fredag under konkurrencen. (Kim Rhode vandt bronze)
Inspirerende! Se det i øjnene: Vi har en ægte politisk ukorrekt helt i Kim Rhode.


Hat tip: F. Swemson


Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails