lørdag den 20. august 2016

Retfærdighed? Hillary slipper - krigshelt skal betale

Retfærdighed? Hillary slipper - en krigshelt skal betaleThe New York Times, via Christopher Drew, den 9. august 2016:
Matt Bissonnette, tidligere medlem af Navy Seal Team 6, og som skrev en beretning om angrebet under hvilket Osama bin Laden blev dræbt indvilligede fredag i at opgive de 6,8 millioner dollars i bogindtægter og i foredragshonorarer han har modtaget, og undskylde for at have krænket sin aftale med Pentago, fremgår det af dokumenter fra forbundsdomstolen.
Mr. Bissonnette har også for nylig opgivet $180,000 i honorarer for rådgivningsarbejde som han udførte for våbenfremstillere mens han stadig var med på SEAL Team.... ...
Hvis det godkendes af en forbundsdommer i Alexandria, Virginia, vil den fyrstelige afgørelse afslutte mere end to år med såvel efterforskninger af mr. Bissonnettes aktiviteter. Bisonnette har vundet adskillige priser for tapperhed i Irak og Afghanistan før han skrev “No Easy Day”, en bog om Bin Laden togtet og som solgte fremragende under synonymet Mark Owen.
.
Vi har her en dekoreret krigshelt, der var med til at slå Osama bin Laden, der var asnsvarlig for at slå flere end 3000 ameirkanere ihejl 11/09-2001 og som derpå af forbundsregeringen bliver anklaget for såvel kriminelle aktiviteter, fordi han ikke clearede sin bog med Pentagon.


Og så har vi Hillary Clinton, der benyttede en privat emailserver der satt vor nationale sikkerhed i alvorlig fare og hun slettede over 30000 email og løj om at hun ikke brugte sin server til klassificerede dokumenter - hun slippper nu for retsforfølgelse for brud på loven.


Hillary er den som får gavn af Comeys Standard (anklageren fra FBI der lod hende slippe) Hun slap på grund af sin position som Demokraternes præsidentnominerede.


Hillary har også benyttet sin stilling som Udenrigsminister til at skaffe sig donationer fra udenlandske regeringer til Clinton Foundation og tjener honorarer på op til $500000 per tale til hende selv og “ægtemand” Bill.


Hillary fik ikke styr på sin brug af private emails og løj da hun blev afsløret. Forbundsmyndighederne går i kødet på en krigshelt og tillader at Hillary kan stille op som præsident og beholde alle pengene.


Hvorfor skulle en krigshelt dog straffes og Hillary kan slippe - beholde pengenene og undgå anklage?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails