tirsdag den 9. august 2016

Kultursammenstød - Egypten møder Tyskland i beach volley for kvinder

Kultursammenstød: Egypten mod Tyskland i beach volley for kvinder

Allah tillod at de skamløse næsten nøgne skøger vandt over de ærbare kvinder fra Islam 2-0. Der kan ikke være tvivl om at jøderne står bag.
Egypt German beach volleyball
“Kontrasten mellem de to kulturer blev bragt til skue ved De Olympiske Lege i Rio. Et rigtig godt foto der viser egyptiske og tyske volleyball spillere, som sætter fokus på forskellen mellem holdene,” af Julian Robinson,MailOnline, August 8, 2016:
Det er en meget hurtig sport der spilles i solen og er berømt for sine afslørende klæder - med en bikini ‘uniform’ for kvinder og knælange shorts for mænd.
Men disse billeder viser kontrasten mellem kulturer blandt nogle af de nationer der deltager i Rio, efter de egyptiske kvinders beach volleyball hold gik ind på den sandede arena iført lange ærmer og leggings.  
Udstyret, benyttet af Nada Meawad og Doaa Elghobashy, der også var iført hijab, stod i stærk kontrast til de tyske rivaler Laura Ludwig and Kira Walkenhorst der holdt sig til sportens traditionelle todelte udstyr ved kampen i aftes.
Skønt det international Volleyball Forbund ellers havde regler der regulerende størrelsen af påklædningen blev disse regler lempet forud for 2012 Olympiske Lege i London, og man tillod lange ærmer og leggings.  
Forbundets talsmand Richard Baker sagde søndag aften at det træk blev taget for at åbne spillet op rent kulturelt.
I en vis grad har det fungeret. Baker sagde der nu var 169 lande med i the Continental Cup - kvalifikationsprocessen for 2016 Legene, sammenlignet med 143 lande i 2012 i London.
Ludwig og Walkenhorst fortsatte deres sejrsrække, og mod medaljer, ved at vinde over deres egyptiske modstandere.
Egypterne spillede i deres første internationale turnering udenfor Afrika, hvor de havde vundet en større titel i april måned.
Ludwig og Walkenhorst vandt 2-0 efter en kamp der tog næsten 40 minutter.
Bagefter sagde Elghobashy til journalister: “Jeg har brugt hijab i 20 år. Det afholder mig ikke fra at elske de ting jeg gør, og beach volley er en af dem.”

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails