torsdag den 4. august 2016

Egnethedsprøven som præsident

Egnethedsprøven som præsidentPræsident Obama mener Donald Trump er uegnet som præsident! Han har måske ret, men han er i hvert fald helt ikke mere uegnet end Obama var i 2008, eller har vist sig at være i embedet i de sidste 7 år.

Jovist reagerer Trump på visse ‘stimuli’ som en rotte i et bur: Kritiserer man ham, og han knurrer som en hund, hvis gnaveben bliver fjernet mens den har det i munden. Han har ingen filter, ingen sans for finere manerer, intet instinkt for spillet i politik.


Et spil er det helt sikkert. Han kender ikke, eller er ligeglad med at lære reglerne. Det er måske højst sandsynligt derfor han blev den usandsynlige nominerede for Republikanerne. Der er millioner og atter millioner af der er dødtrætte af spillet. De etablerede i toppen af begge partier har aldrig nogensinde givet disse mennesker, Trumps støtter, nogen opmærksom - udover når det er valgtid. De etablerede lefler, lover, lyver og håner de mennesker de forventer stemmer på dem.

Og nu er de kræfter dybt chokerede over at folket har nomineret en mand der forekommer dem at være en tåbe fra en bokseklub. Udover han er en velstående mand, der har været i offentlighedens søgelys i årtier - på reality TV, i tabloid pressen, repræsenteret af skyskrabere han har bygget, og entreprenørvirksomheder rundt om i verden.

Han må da være uegnet som præsident. Hans viden om amerikansk historie er overfladisk. U.S. historien må ikke have været noget man gik særlig meget op i på Wharton, hvor han tilbragte nogle år. Han er chokerende uden viden, ikke kun om udenrigspolitik, men om alle forviklingerne og årsagerne til de nuværende tragedier rundt om i verden.

Putin vil ikke gå ind i Ukraine, når han er præsident! Han aner ikke Putin allerede er der, eller hvad? Listen over fortalelser der åbenbarer hans uvidenhed på så mange felter der er vigtige for vor nationale sikkerhed er lang. Nu og her burde han være opdateret.  

Men så må vi også se på Hillary Clinton. Hun har en livslang erfaring i at lyve og snyde - gående helt tilbage til hendes tilknytning til Watergate Committe (hun stjal dokumenter og løj om det).

Hun har en livslang erfaring med umættelig grådighed og kriminalitet. Kvinden mangler ikke kun karakter, men er helt og aldeles uden karakter. Hun lyver så let som hun trækker vejret. Hun løj på tåbeligste vis igen her i søndags overfor Chris Wallace vedrørende FBI direktør Comeys vidneudsagn om hendes emails.

Billedresultat for hillary and the rapist

Hendes liv er gennemsyret af skandaler. Alle hendes skandaler har betydet at andre mennesker er blevet ofret, fra Arkansas til D.C. til N.Y. og tilbage til D.C. Hendes liv er besmittet med ofrene for hendes magtmisbrug - fra det 12 år gamle voldtægtsoffer, hvis voldtægtsmand hun fik fri, og hun fnisede om det,  til de kvinder hendes ægtemand misbrugte og krænkede, til de døde i Benghazi. Ind imellem er der hundredvis af ufortalte historier.

Hun er ikke en kvinde der har tilegnet sit liv i offentlighedens tjeneste. Hun har helt og aldeles tilegnet sit liv til berigelse af sig selv på bekostning af andre.  

Hendes mest indbringende job (hun lavede absolut ingenting som senator fra N.Y) var som Udenrigsminister for Obama. Hun og Bill skovlede masser af millioner dollars ind ved at sælge lukrative kontrakter, tilladelser, og benytte deres indflydelse over for deres bedste bonkammerater og udenlandske virksomheder der så igen ‘hostede’ op med penge. Disse penge blev så igen kanaliseret til dem gennem deres “Foundation” (tænkt Evita) via betalte “taler.” De er i sandhed onde mennesker. For Himlens skyld de udnyttede Haiti!
Billedresultat for hillary and the rapist

Så hvem skal en Amerika elskende, Constitution hædrende, bekymret for vor nationale sikkerhed - borger stemme på? Vi må stemme på Trump. Han har et ukendt potential som præsident, men han forstår at drive forretning.

Han betragter ISIS som det det er: En barbarisk trussel mod enhver nation på planeten. Obama og hans entourage aner intet om kapitalisme - hvordan den sættes i gang, hvordan man lykkes med den, hvordan den løfter mennesker op hvis den får lov at trives.  

De eneste de kender til er at de ønsker at kontrollere kapitalismen, regulere den, hæmme den. Hvis økonomien bliver hæmmet yderligere end den har været under Obama, vil vi ikke længere have et land.

Men hensyn til islamisk terrorisme, så nægter de at erkende, at ISIS er ‘Jordens Svøbe’ og beskylder de af os der frygter den for at være “islamofober.” Ligesom Obama er Hillary sympatisk indstillet over for Det Muslimske Broderskab.

Hillery er ‘klædt af’ helt og aldeles. Hendes støtter dækker deres ører til når de konfronteres med kendsgerningerne i hendes handlinger. De ønsker kun at se Hillary’s America eller Clinton Cash.

De kunne komme til at lære noget de ikke ønsker at vide. Men hun er da helt og aldeles uegnet som præsident.

Trump - den ukendte - er muligvis ganske forfærdelig, men muligvis ganske god, han er dog eneste option.


http://www.americanthinker.com/blog/2016/08/fitness_test_for_the_presidency.html#ixzz4GIEXUwda

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails