fredag den 6. maj 2011

Abort og Sovjetmodellen

Familieplanlægning og Sovjetmodellen

"Vi kunne udmærket benytte eksemplet fra Rusland," rådgav Planned Parenthoods grundlægger Margaret Sanger, "hvor fødselskontrol instruktion er en del af den almindelige velfærdsservice fra regeringen."

Jamen, da dog, hvor de moderne venstreorienterede Demokrater dog er kommet videre.

Planned Parenthood 'moderen' og racerenhedstilhængeren, der kørte et "Negro Project," der talte til en KKK demonstration i 1926, der ønskede at Amerika skulle skaffe sig af med sit "menneskelige ukrudt" og "tåberne" og de "imbecile," og som ønskede fødselskontrol for "raceforbedring," var netop vendt hjem fra en pilgrimsrejse til Stalins Rusland. 

Ligesom mange andre Potemkin progressive, gik hun nærmest i gråd over de glorværdige triumfer i det kommunistiske moderland. Enhver progressiv godtroende tåbe havde en særlig interesse; John Dewey for eksempel, hyldede Bolshevikkernes "Store Eksperiment" med offentlig uddannelse. Sanger var i dyb beundring over Lenins og Stalins vidunderlige fremme af kvinders muligheder.

Således i juni 1935 udgaven af hendes flagskibs publikation, Birth Control Review, i en artikel med overskriften, "Fødselskontrol i Rusland" konkluderede Sanger:
I teorien er der ingen hindringer for fødselskontrol i Rusland. Den er accepteret ...af sundheds- og menneskelige årsager....Vi kunne udmærket benytte eksemplet fra Rusland, hvor der ingen lovlige restriktioner er, ingen religiøs fordømmelse, og  "hvor fødselskontrol instruktion er en del af den almindelige velfærdsservice fra regeringen."
Jeg kunne citere mere, herunder denne forudsigelse der får en til at tabe mund og mæle:
"Alle embedsmændene som jeg diskuterede sagen med fastslog, at ligeså snart de økonomiske og sociale planer i Sovjetrusland er realiseret, er der brug for, hverken aborter eller svangerskabsbeskyttelse, det vil ikke være ønsket. Et funktionerende Kommunistisk Samfund vil sørge for lykken hos ethvert barn, og vil påtage sig det fulde ansvar for dets godbefindende og uddannelse."
Vær så god de herrer og damer, således er den progressive utopianisme, en absolut tro på centralplanlægning. I modsætning til Planned Parenthoods grundlæggerens optimisme, skød antallet af årlige aborter i USSR op på skyhøje 7 millioner.

Det kan se ud til at Margaret Sanger tog alvorligt fejl. Her kan man snakke om at være et godtroende fjols.

Det som slog mig da jeg genlæste denne artikel er, hvordan Demokraterne i Amerika er kommet frem til Sangers ideal, hvor Planned Parenthoods tjenester er blevet, i deres tankegang, "en del af den almindelige velfærdsservice fra regeringen" --- ligesom i gode gamle Stalinist Rusland.

Overvej det hysteriske svar fra Demokraterne til det fuldstændig lovlige Republikanske forsøg på -- midt i rekord underskud og gældsspiralen -- at skære ned på den skatteyderbetalte Planned Parenthood:

"De farlige, ideologiske nedskæringer i Planned Parenthood, der blev vedtaget af Huset, vil aldrig, aldrig blive godkendt af Senatet," lovede senator Chuck Schumer (Demokrat- New York), som et ekko af Senatets flertalsleder Harry Reid (Demokrat - Nevada), der fortalte Husets speaker John Boehner (Republikaner - Ohio), at der ingen chance er for at nedskæringen ville gå igennem Senatet. Ja, hvordan skulle det dog kunne ske? Demokraterne har et flertal der.

Reid sagde at Republikanerne havde placeret "en skydeskive på kvinder i Amerika" forhindrer dem i at modtage "sundhedsydelser de har brug for."

Demokraterne står sammen om deres giftige udgydelser: "Den virkelige grund er at højrefløjs ekstremister i Kongressen har orkestreret dette foragtelige forsøg på at skære ned i regeringen for at nedlægge Planned Parenthood som en del af deres ideologiske overgreb mod kvinders sundhed," sagde Diana DeGette (Demokrat - Colorado).

Barbara Lee (Demokrat - Californien) forklarede roligt, "Dette er krig mod kvinder. De forsøger at indpode deres politik og deres religion i den lokale familieplanlægning."

Senator Dianne Feinstein (Demokrat -Californien) insisterede på, at nedskæringsbestræbelserne var "intet andet end en lejlighed for højrefløjen i Huset til at slå kvinder i ansigtet."

Tidligere House speaker Nancy Pelosi (Demokrat - Californien) kaldte det en "meget farlig situation for sundheden -- den reproduktive sundhed -- for kvinder over hele landet." Pelosi fortalte journalister: "Det er kvinde nedværdigende; det er respektløst; det giver ingen mening; og hvis du ønsker at reducere antallet af aborter i vort land, da må man gå ind for forebyggelse og familieplanlægning." Den livslange romersk katolske, og mor til fem sagde republikanerne ville benytte Planned Parenthood som en "slavepisker."

Barbara Boxer beskrev republikanernes bestræbelser som en vendetta mod kvinder ved at hævde, "Bag hvert Republikanske nedskæringsforslag, er der tusinder måske millioner af mennesker der vil lide skade."

Og jeg som mente venstreorientede havde bedt om mere ordentlighed? Nuvel jeg gætter på ordentlighed standser når konservative ønsker at dræbe amerikanske kvinder.

Kan du huske da præsident Obama henviste til "de velståendes skattereduktioner, som Republikanernes "Hellige Gral"?

 

Skatteyderbetalingen til Planned Parenthood forekommer at være Demokraternes Hellige Gral. Som det blev rapporteret, da Obama og Boehner kæmpede om et budget kompromis, da trak Obama en streg i sandet. Da Boehner gik til præsidenten for at skære ned på Planned Parenthood, snerrede Obama til sidst: "Niks, biksen. Nul. John nu er det nok."

Der blev tavshed i værelset. Obama havde hævet Den Hellige Gral.

Man skulle tro, udfra Demokraternes reaktion, at skatteyderbetalingen til nationen største abortudbyder var Artikel 1. i U.S. Forfatningen, en ukrænkelig ret i Deklarationen, selve hjertet af Federalist 10, George Washingtons Farvel Tale, skriverierne af Franklin og Adams og John Locke, hjørnestenen i New Deal og Great Society (hhv. FDR og Johnson store sociale mærkesager- symnopsis kommentar), en hellig politisk pagt med den amerikanske skatteyder, kradset ud i cement for foden af Washington Monumentet.

Det er ganske absurd, at Amerika er drevet så meget ud af kurs at man endog i alvor leger med tanken om at benytte skattyderpenge til Amerikas største abortudbyder. "Retten" til en abort skal læses med ind i Forfatningen, på bekostning af de dele der garanterer en ret til livet, såsom den 14. Amendment. Abort blev 'læst' ind som "privatlivets ret," to ord der i slet ikke findes i Forfatningen. Demokraterne burde hylde deres stjerner at de har så meget; selvom det ikke er nok for dem. Nu ønsker de af os der er pro-livet, at vi skal overdrage vore dollars til en organisation der udsletter flere ufødte babier (millioner af dem) end nogen andre. Det er direkte obskønt.

Det Demokratiske Parti har virkelig mistet alt.

Det har taget Demokraterne et stykke tid at nå hertil, men endelig næsten et århundrede efter den Bolshevikkiske Revolution og Margaret Sangers organisation er de kommet der, hvor Sanger og Sovjet fandt fælles grundlag. De handler virkelig om det Sanger sagde om Stalins Rusland: "fødselskontrol.....er en del af den almindelig service fra regeringen."

Det sørgeligste ved alt dette er, at hverken de, eller deres tilhængere, eller Amerika, synes at forstå det uhyrlige ved deres holdning.


http://spectator.org/archives/2011/04/15/planned-parenthood-and-the-sov


Diverse links lagt ind af synopsis. Dette link kan også anbefales: http://www.blackgenocide.org/negro.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails