mandag den 2. maj 2011

Ytringsfriheden knægtes ved vold

Koran-Brænder præsten fængslet for urene tanker


Langfredag i Dearborn, Michigan blev den berygtede Koran brænder præst Terry Jones fængslet og idømt en bøde for den forbrydelse at nægte at betale en såkaldt "freds forpligtelse" til at dække omkostningerne ved den ekstra politibeskyttelse for Jones' planlagte demonstration udenfor Islamic Center of America i Dearborn (som er det største muslimske samfund i USA). Dommer Mark Somers beordrede også at Jones skulle holde sig væk fra den kæmpemæssige Dearborn Moske i tre år.


Dette er en begrænsning på ytringsfriheden som de islamiske overherredømmetilhængere helt sikkert vil forsøge at benytte i fremtiden for at lægge pres på for endnu flere begrænsninger.


Jones var kun fængslet i kort tid, og bøden var på symbolsk en dollar, men helt klart betragter myndighederne i Dearborn ham som en trussel mod den offentlige orden. Hvorfor?

Truede Jones med at brænde moskeen ned, og benytte koraner som optænding?
Truede han muslimerne i Dearborn -- eller muslimer andre steder?
Havde han spændt en selvmordsvest om sig og detonerede den i en folkemængde af vantro?
Havde han eksplosiver i i underbenklæder og forsøgte han at sprænge et passagererfly i i rutefart i luften?
Har han lastet en bil med eksplosiver for at den skulle eksplodere en folkemængde om aftenen på Tmies Square?
Dræbte han 13 amerikanere skydende vildt om sig med han råbte "Allahu Akbar" som ved Fort Hood?
Myrdede han en amerikansk tjenestemand udenfor et militært rekrutteringscenter i Little Rock for Allah og Islam? 

Selvfølgelig havde Terry Jones ikke gjort noget af ovennævnte. I virkeligheden udgør han ingen potentiel eller reel trussel for nogen. Hans solo tur mod berømmelse, og had, og som en berygtet, er at han brændte et enkelt eksemplar af en bog der findes i millioner, om ikke milliarder, af nøjagtig den samme. Denne handling ophidsede selvfølgelig nogle muslimer så det førte til at de myrdede uskyldige mennesker en halv verden borte, og at de nedbrændte butikker i Afghanistan der bare havde en kopi af Koranen- og dermed ødelagde de flere kopier af den islamiske hellige bog end Jones nogensinde har gjort.


Den brutale kendsgerning ved denne vold har direkte ført til dommer Somers handling. Han er bekymret, og med god grund, for at Jones' protest i Dearborn ville føre til vold. Men ikke fra Jones. Byen Dearborn og Somers kvalte helt klart Jones' protest for de var angste for det ville føre til vold fra muslimerne. Men hvis Jones og hans medprotesterende ikke selv var voldelige, ville ansvaret for enhver uro så ikke ligge hos de som beslutter at reagere på det som Jones gør?

Kommentatoren Pamela Geller påpeget Dearborns bløde hykleri og det som kan ventes:

"Byen Dearborns holdning er, at muslimer er så voldelige og ufornuftige at de ikke vil være i stand til at kontrollere sig selv om Jones afholder en protest, ikke sandt? Og han skal derfor betale for skaderne, ikke sandt? Hvorfor burde de hærgende muslimske horde ikke selv betale hvis de er årsagen til skaden? Og hvis de bliver voldelige, hvorfor er de så ikke i fængsel?"
Faktisk rapporterede New York Times, at "Robert Sedler, en professor i forfatningslov ved Wayne State University, sagde at United States Højesteret har bestemt at det er politiets arbejde at beskytte talere ved sådanne begivenheder, og han sagde at det er forfatningsstridigt at kræve af de protesterende at de deponere et beløb for politibeskyttelse."

Alligevel er det blevet gjort nu. Præcedens er blevet sat ved at en mand er blevet arresteret, fængslet og idømt bøde for den Orwellske forbrydelse af planlægge at afholde en politiske ukorrekt protest.

Uanset hvad man mener om Terry Jones og hans bogafbrænding (jeg er ikke selv fan af at brænde bøger), da bør enhver fri borger støtte hans ret til at protestere i Michigan.

Muslimerne bør ikke være immune overfor kritik og protest i Amerika eller noget andet sted, ligesom alle andre. At begrænse Jones ret til protest foran en moske er at sende det signal at voldelige intimidering virker, og at de der dræbte folk i Afghanistan på grund af Jones' Koranafbrænding har opnået deres endelige mål: At gøre Islam immun for kritik fordi enhver potentiel kritiker vil være bange for at sige noget.

Det er vejen til tyranni. Den er vi nu slået ind på.


http://www.humanevents.com/article.php?id=43147Mr. Spencer is director of Jihad Watch and author of The Politically Incorrect Guide to Islam (and the Crusades), The Truth About Muhammad, Stealth Jihad and The Complete Infidel's Guide to the Koran (all from Regnery-a HUMAN EVENTS sister company).

Læs evt. disse: http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/04/bogafbrndninger-forskellen-pa-bger.html
http://synopsis-olsen.blogspot.com/2011/04/om-at-brnde-koranen-korrekt.html

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails