søndag den 8. maj 2011

Muslimske videnskabsfolk - en myte

Bernie Planck

Mine artikler om muslimske vittigheder har medført en række kommentarer fra muslimske læsere. For eksempel, muslimsk humor - muslimske vittigheder har nu mere end 768 kommentarer og muslimske krydstogt og islamisk rejsen: 156.

Skønt jeg modtager et pænt antal kommentarer når jeg skriver kritiske indlæg om muslimske overgreb (37 kommentarer) og æresdrab (25 kommentarer) er der intet der kan få dem ud af deres telte og væk fra deres geder som det at håne deres religion, deres profet og deres kultur. 

Jeg synes kommentarerne fra muslimerne er endnu morsommere, end mine vittigheder. For eksempel Mido, fra Dublin, Irland, som svar på min artikel flere krænkende muslimske vittigheder (457 kommentarer) der skrev:
masser af videnskabsfolk er muslimer. Fordi de ved hvad det vil sige at være ægte gode muslimer. Det drejer sig ikke om at dræbe og hade, det drejer sig om at leve i harmoni med alle andre.

Er der masser af muslimske videnskabsfolk? Hvem lærer dem dog noget sådant sludder?

Mit svar til Mido:
... Sørgeligt nok så er det ikke sandt, at der er masser af muslimske videnskabsfolk.
Ud af 1,5 milliard mennesker er der blot to muslimer der har vundet en Nobel pris i videnskab, se muslimske opdagelser - Nobel Priser (52 kommentarer). Hvis du ønsker at vide hvilke gruppe der 'behersker' videnskaberne i Nobel Priser - det er jøder (flere end 160).


Hvis du ønsker at vide hvilken gruppe der dominerer American Academy of Sciences - jøder.


Hvis du ønsker at vide hvilken gruppe der vinder flest US National Academy Medals of Science - jøder.Hvis du ønsker at vide hvem der vinder de flest af alle World Chess Championships - jøder.


Hvis du ønsker at vide hvem der vinder flertallet af alle Kyoto Priser i Avanceret Teknologi - det er jøder.Hvis mennesker var kloge, ville de ikke ønske at være muslimer, de ville ønske de var jøder.Jeg siger ikke hermed at det at konvertere til Jødedommen vil gøre dig klog, men sæt ethvert muslimsk barn i et jødisk hjem fra lille af, og jeg vil vædde hvilket som helst beløb på, at han med 100 gange større sandsynlighed vil vokse op klogere og med mere succes. Sæt et jødisk barn fra lille i et muslimsk hjem, og jeg tvivler ikke på han ville vokse op ligeså dum som famileigeden- Det er livets kendsgerninger. Islam gør dig dum.

Når du gør dig klar til at bede 5 gange om dage, vaske dig 5 gange om dagen, rulle et tæppe ud 5 gange om dagen, bede 5 gange om dagen og endelig rulle tæppet sammen 5 gange om dagen - så er der bare ikke tid til at lære om videnskab eller noget som helst andet.
islam 5 times a day

Når dit hoved er fyldt op med bønner hele dagen så er resultatet dette: En muslimsk videnskabsmand der hævder at Islams profet Muhammad afslørede kuren mod AIDS i det 7. århundrede:

WorldNetDaily, 13 Nov 2008,
Islamisk videnskabsmand: Hadith giver kuren mod AIDS


En islamisk videnskabsmand påstår Islams profet Muhammad afslørede kuren mod AIDS, ifølge Middel East Media Research Institute.Hamas TV videnskabsmanden Ahmad Al-Muzain siger at Bayer, den tyske medicingigant, der udviklede aspirin, har fået deres behandling mod AIDS fra "Profeten Muhammads Hadith om fluers vinger." Al-Muzain, an palæstinensisk ekspert i "Koransk videnskab," sagde under et program sendt på Al-Aqsa TV, 19. september, at den tyske virksomhed blot har bekræftet det som allerede er blevet afsløret af Muhammad.


En Video af udtalelserne er tilgængelig på hjemmesiden MEMRI, der overvåger Mellemøstlige medier og fortolker deres rapporter.
"Profeten Muhammad sagde, 'hvis en flue falder ned i din drik, skal du dyppe den i din drik og derpå skille dig af med fluen - fordi en af vingerne bærer på en sygdom og den anden bærer på kuren." citeres Al-Muzain for at sige.

Åh ja, muslimske videnskabsfolk, hvilke 'truende 'fremskridt i 1400 år.

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails