tirsdag den 3. maj 2011

De 13 farligste lande i verden!

Bernie Planck

I mange af mine artikler har jeg advaret mine læsere mod at rejse til muslimske lande på grund af den højere kriminalitet, sandsynligheden for voldtægt eller seksuelle overgreb på vantro kvinder, mangelen på politibeskyttelse, muligheden for civil uro, risiko for bortførelse, kultursammenstødet og truslen om terrorisme. 

Du kan undre dig over, hvorfor jeg nu har kultursammenstrødet som et problem. Overvej følgende:


nogle mennesker kom i konflikt med myndighederne i Dubai ved angiveligt at sende seksuelt betonede tekst beskeder. Havde de undersøgt Dubai (under De Forenede Arabiske Emirater) på State Department hjemmesiden ville de have set dette: "(Besøgende) er blevet arresteret førhen på grund af obskøne håndbevægelser, for at have benyttet upassende beskidt sprog overfor en politibetjent, og for offentligt at have vist hengivenhed for hinanden, såsom at kysse."


Tilsyneladende anede de påståede "sexforbrydere" intet om dette og resultatet -- de blev smidt i fængsel.Jeg mente det ville være instruktivt at overveje nogle synspunkter fra andre mediekilder om dette emne og udskille de 13 farligste lande i verden. For eksempel har US State Department rejseadvarsler for 35 lande 1 som de anser for farlige eller ustabile nok til at anbefale at amerikanere undgår risikoen ved at rejse til det land. Hvis et land forekommer på listen giver jeg det 1 point.

I januar 2010 have Forbes Magazien en artikel med 15 af de farligst lande i verden. 2 Hvis et land er på listen får det 1 point.

I april 2008, sammenfattede Listverse.com deres top 10 over de farligste steder på jorden. 3 Hvis et lande frekommer på den liste får det 1 point.

Endelig er der min artikel Index over Muslimsk Trussel, der sætter de allerfarligst muslimske lande i verden i en rækkefølge. Hvis et land forekommer på den top 13 liste får det 1 point.

De 13 lande med de fleste point, og derfor sandsynligvis de farligste for rejsende kan du se herunder. De der udgør den største fare for civilisationen står først. Bemærk venligst at Afghanistan og Irak, skønt de er ganske farlige for rejsende befinder sig næsten i bunden, fordi de ikke er så potent en trussel for resten af verden som f.eks. Pakistan, der besidder kernevåben og som derfor står øverst på listen.

Land
Procent muslimer
Pakistan97
Nigeria75
Iran99
Mauritanien100
Eritrea80
Libanon60
Yemen99
Somalia100
Afghanistan99
Irak97
Guinea85
Sudan70
Colombia0% (14,000 Muslims)
Hvis Colombia havde en betydelig muslimske befolkning ville landet helt sikkert stå højere oppe på listen. Som det er nu repræsenterer landet kun en fare for turrister, ikke for resten af verden.

Note

(1):
US Dept of State, Nuværende rejse advarsel
(2):
 1. Afghanistan
 2. Irak
 3. Somalia
 4. Pakistan
 5. Sudan
 6. Yemen
 7. Democratic Republic of Congo
 8. Guinea
 9. Russisk Kaukasus
 10. Nigeria
 11. Tchad
 12. Sahel
 13. Haiti
 14. Colombia
 15. Zimbabwe
(3):
 1. Irak
 2. Colombia
 3. Sudan
 4. Somalia
 5. Afghanistan
 6. Antarctica
 7. Burundi
 8. Sydafrika
 9. Brasilien
 10. Rusland

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails