torsdag den 5. maj 2011

Under 3. Verdenskrig i Frankrig

Bernie Planck


German occupied France
Photo Credit: Wiki
Lad mig først fortælle mine unge læsere, hvad der skete med Frankrig under 2. Verdenskrig. For 71 år siden, blev Frankrig invaderet af en fremmed hær. De gik ind i Paris den 14. juni 1940 og besatte byen.

Kort tid derefter blev landet delt i forskellige besatte zoner. Nogle områder var faktisk ikke tilladte for franske civile,  herunder politiet.

De invaderende nægtede at tale fransk eller gøre tingene som franskmændene og talte i stedet deres eget sprog og krævede af franskmændene adlød deres regler. Hvis de invaderende begik en åbenlys forbrydelse var det franske politi bange for at konfrontere dem.

Det skal lige bemærkes at de invaderende havde en ideologi der gik ud på en erobring af verden, så derfor var Frankrig ikke det eneste besatte land. Denne besættelsesstyrke kontrollerede også områder, af Nederlandene, Norge, Albanien, Belgien, østrig, Danmark og et dusin andre lande.

Den franske regering gik i skjul.


Under den nuværende krig. 3. Verdenskrig er Frankrig også blevet invaderet af en hær af fremmede der dagligt går ind i Frankrig. Der er også forskellige besatte zoner der er ikke-tilladt område for franske civile herunder politiet.

Disse invaderende nægter at tale fransk eller gøre tingene på fransk maner, og i stedet taler de deres eget sprog, og kræver at franskmændene adlyder Sharia. Disse invaderende bryder åbenlyst loven, og det franske politi er bange for at konfrontere dem.

Limits to Growth, Europa: Muslimsk Immigration Gyder en Fremtidig Kultur Krig
... i Marseille, bevidnede CBN News at muslimske kvinder iført burqas stod foran franske politibetjente der ikke gjorde noget ved det.CBN News holdet så også muslimer blokere gaderne på ulovlig vis for fredagsbedende. 

...
I virkeligheden er nogle af "Ikke Adgang Zonerne" som mikrostater der er ledet eller under indflydelse af islamisk Sharia lov.

Den franske regering er magtesløs overfor disse nye invaderende.

Det bør bemærkes at disse invaderende har en ideologi, der går ind for et verdens Kalifat, således er Frankrig ikke det eneste invaderede og besatte land. Denne okkupationsstyrke kontroller også områder i Nederlandene, Norge, Albanien, Belgien, Østrig, Danmark og et dusin andre lande.

Som en ironisk demonstration af sandheden i talemåden "tingene gentager sig," kan tyskerne der besatte Frankrig under 2. Verdenskrig nu se deres egne byer besat og kontrolleret af denne nye invasionstyrke:
Bemærk: Ovenævnte video er blevet fjernet af en besynderlig grund. Pudsigt! (synopsis kommentar)

Løsningen? Er der nogen anden. end det vi gjorde med den invaderende styrke i 2. Verdenskrig?

Ingen kommentarer:

Related Posts with Thumbnails